HP Officejet Pro 6230 E3E03A Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Yorumları

HP Officejet Pro 6230 E3E03A Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünün paketlenmesi gayet iyiydi, aynı gün kargoya verildi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    bizim beklentimizi karşıladı. teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok iyi ama biraz yavas yaziyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.12.2021

    İstediğiniz kadar basım yapabilirsiniz ister siyah beyaz ister renkli kartuşu bitmiyor benim tavsiyem siyah beyaz alın daha uzun süre gidiyor ben bu güne kadar en az 300 sayfa basmışımdır daha yeni değiştirdim o kadar iyi yani

  • Trendyol aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kutu daha önceden açılmış olarak geldi. İçinden kartuş, CD, kullanım kılavuzu çıkmadı. Eksikleri talep ettim olumlu cevap alamadım. Kutu üzerine yazılar var. Orijinal paket önceden açılmış.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle bu firmadan bu ürünü almayın hiç tavsiye etmiyorum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.11.2021

    Ofis tipi harika bir yazıcı hp markasının yazıcıları hep kalitelidir zaten basım kalitesi de oldukça başarılı, çok yoğun ofisler için önermem ama benim gibi bir kaç kişilik ofis içinok mantıklı bir tercih olabilir bakımları da çok ucuz ve basit kendiniz bile yapabiliyorsunuz biz alalı ortalama 4 ay kadar oldu daha yeni kartuş değiştirdik o kadar iyi yani

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çocukların Okul ders ihtiyacı için aldım, Fiyat Performans ürünü, kartuşları da makul fiyata alınabiliyor. Bazı ince ayarlar ile iyi kalitede baskı alınabiliyor. Wireless olarak kurdum ama pek kullanamadım, en iyisi modeme taktım ağ yazıcısı olarak daha iyi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmel satıcı, hızlı gönderi, pahasına göre mükemmel printer.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.12.2020

    Renkliler çok çabuk bitiyor ne yazık ki ama hızlı baskı yapıyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.11.2017
    renkli ve uygun fiyatlı

    arkadaşımın evinde gördüm. baya beğendim. sonra ben de almaya karar verdim. ev için kullanacaksanız hem fiyatının uygun olması hem de renkli olması nedeniyle tercih edilebilir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.10.2017

    yazıcının fiyatı çok uygun. baskı kalitesi de fena değil. boyutları da iyi. fazla yer kaplamıyor. Wi-Fi özelliğinin olması da ayrıca bir kolaylık sağlıyor. kablo kalabalığından da kurtuluyorsunuz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2017

    yazıcıyı evde kullanım için aldım. bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. memnunum makineden. yazıcının hızı düşük hızlı diyemem. ama benim işime fazlasıyla yarıyor. bazen acele işim olduğunda biraz bekletiyor o kadar. renkli baskıları da güzel. bir kaç çektiğim resimlerin çıktısını aldım. gayet iyiydi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017

    aslında ben bu yazıcıyı ikinci kez alıyorum. kendi öğrenci evime aldım ikincisini. diğerini de arkadaşlarım yurtları için aldı. wifi ve bluetooth kullanıyorlar yurtta daha basit oluyor herkesin kullanımı için. evde çok memnun kalarak kullanıyorum okul için çok faydalı oluyor gerçekten.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.02.2016
    siyahı daha çok kullanıyorum

    biraz açılışı uzun oluyor yazıcının fakat açıldıktan sonra istediğim kalitede baskılar alabiliyorum. siyah seçeneğini kullanıyorum ben sürekli iş için hem daha ucuza denk geliyor kartuş parası sürekli siyahı kullandığım için renkliyi iptal ettim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.02.2016

    biraz açılışı uzun oluyor yazıcının fakat açıldıktan sonra istediğim kalitede baskılar alabiliyorum. siyah seçeneğini kullanıyorum ben sürekli iş için hem daha ucuza denk geliyor kartuş parası sürekli siyahı kullandığım için renkliyi iptal ettim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.08.2015
    sessiz

    çok sessiz bi yazıcı. hp nasıl yazıcı tasarlayacapını gerçekten çok iyi biliyor. hızından bahsetmeme gerek bile yok

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.07.2015

    normal usb bağlantısıyla laptopa bağladım yazıcıyı. iyi çalışıyor. wireless kurulumunu yaptıktan sonra daha çok iş görmeye başladı yazıcı. tabletten okuduğum ve bulduğum çoğu makaleyi artık tek tuşla yazdırabiliyorum. iyi ki hp almışım dedim sırf bu özelliği yüzünden.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Officejet Pro 6230 E3E03A Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Officejet Pro 6230 E3E03A Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat