Arzum AR1058 Hestia Dreamline Pembe Multi Blender Seti Yorumları

Arzum AR1058 Hestia Dreamline Pembe Multi Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(1589 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı kargo kaliteli ürün

    Ürün kaliteli, parçaları eksiksiz geldi. Ayrıca güzel paketlenmiş firmaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 Ayda arıza yaptı

    Ürün 2 ayda dağıldı.Çilek ezerken ,ezici ayağındaki bıçak sıkıştı ve motorla bağlantı yerindeki plastik dişli parçasını yerinden çıkardı.Adeta dağıldı.Bu kadar basit bir işi yaparken bozulmasını anlayamıyorum.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Verdiginiz paraya değer...gercekten kaliteli bir ürün

    Arzum ve braun arasinda kalmistim cok arastirma yaptim yorumlar okudum bilgi edindim ve karar verdim.Bu ürünü tercih ettigim icin iyiki diyorum .... en önemlisi gercekten verdiginiz paraya deger ve cok kaliteli kendini belli ediyor ,haznesinin cok büyük olmasi avantaj şişe domatesimi bile yaptım.kilit sistemi olmasi güzel mikseri ve blendırı da harika özellikle cocuklarima corba yaparken kullaniyorum.dograma ve rendeleme aparatlarina pek ihtiyacim olmadigi icin henüz kullanmadim.sesi gayet normal her elektronik aletin cikarabilecegi kadar rahatsiz edici bir durumu yok. ben çok memnun kaldim yaklasik 3 aydir da sıklıkla kullaniyorum ayrica hepsi burada hızı ve kalitesiyle ürün elime cabuk ve sapasağlam ulastı fikir edinmek isteyenlere faydali olmuşumdur umarım. Sadece üşengeç birisiyseniz tercih ederken düsünmeniz gerekir fazla aparatlı olmasi belki sizler için dezavantaj olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    orginal kutulu ürün her eve lazım aparatlar ile geliyor satıcı olumlu. güzel korumalı kargo her mutfakta olması gereken bir cihaz. arzum ürünlerinde artı 1 yıl ucretsiz garanti almayı unutmayın iyi alışverişler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Firmayı tebrik ederim, lakin ürün için bir şerh koyuyorum.

    İlgili firmanın ürünü göndermedeki çabukluğunu tebrik ederim. Ürüne gelince genel olarak memnun kaldık, lakin havuç rendelemede iki üç havucu hazneye aynı anda koyunca bir kısmını kabın (rendeleme yapılan kısmın) üstünde tam rendelenmeden bırakıyor, orada sıkışıp kalıyor. Bu bir arızamıdır yoksa havuçları tek tek mi koymak lazım bilemiyorum. Ancak tek tek koyunca zaman kaybı olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    K.MARAŞ

    Ürün güzel, fena değil blender olarak kullandım, gayet iyi diyebilirim, ama motor kısmında tutacak yeri elimizi kavradığımız yeri açıp kapattığımızda birleşim yerlerinde, plastik kısımda biraz oynama var, sanki iyi oturmamış gibi onun haricinde çalışması güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10. günde bozuldu.

    10. günde motorla dişli arasındaki bağlantıyı sağlayan parça bozuldu. 3 kere çorbadan başka bir şeyde kullanmadım. o parçanın plastik olması da ne kadar akıllıca acaba? mümkünse ithal makinelere bakın. şahsen tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok araştırdım ama deydi güzel bir blender

    çok fazla ödemeden kaliteli bir blender a sahip olmak istiyorsanız kesinlikle alın bir problem olarak kablosunu gördüm onun dışında güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün detayında belirtilen özellikler de bir ürün. Eviniz de sorunsuz kullanabileceğiniz , mutfak işlerinizi hızlandıran ve kolaylaştıran bir ürün. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    Dün sipariş verdim bu gün teslim aldım.21 saatte teslim.bu fiyata böyle güzel ürün.teşekkürler hepsiburada ya..

  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2023
    gerçekten sağlam

    yoğun kullanıma dayanıklı

  • Amazzon aracılığıyla, 23.07.2023
    Çok güzel

    Beğenerek kullanıyoruz

  • Amazzon aracılığıyla, 02.06.2023
    Fatura çıkmadı

    Ürünü çok beğendim. Özenle paketlenmiş amazzon kendi satıyormuş. Fatura çıkmadı. Ürünün garantisini başlatmak için pdf fatura istiyor her yerde baktım yok. İşinizi neden doğru dürüst yapmıyorsunuz. Üstelik satıcı amazzon prime Türkiye. Size güvenemedikten sonra başka satıcılara niye güvenelim. Kimse bakmıyor mu yorumlara. Veya müşteri memnuniyetine.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2023
    Harika

    Teşekkür ederim. Zamanında teslim edildi

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2023
    Fatura

    Bu ürünün faturasına nereden ulaşabilirim?

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2023
    Kullanışlı ürün

    Ürün çok hızlı geldi. Özenli paketlenmişti gelir gelmez denedik çok güçlü çekim gücü var çok memnun kaldık teşekkür ederiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2023
    daha fazla ödeme yapmaya gerek yok

    gayet güzel bir ürün memnun kaldık tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2023
    Ar1058

    Daha 3. Kullanımda bozuldu. Faturasını bile göndermediniz. Lütfen acil olarak faturayı gönderin

  • Amazzon aracılığıyla, 02.02.2023
    Dikkat edin 3 ay sonra patlıyor

    ilk başta güzel çalışıyordu 3 ay sonra teklemeye başladı ve 4ncü ay motor yandı. on kez kullanmışlığı oldu yada olmadı havuc ve trup doğramaktan başka kullanmadım. Bu normal değil en ucuzunu değil güvendiğiniz markayı alın. Benim gibi hata yapmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2023
    Fatura

    ürünü teslim aldık gayet güzel ancak fatura çıkmadı mail hesabıma yollayabilir misiniz?

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1058 Hestia Dreamline Pembe Multi Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1058 Hestia Dreamline Pembe Multi Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat