Stilevs Mago Pro Beyaz El Blender Seti Yorumları

Stilevs Mago Pro Beyaz El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir ürün kargo hızlı teşekkürler

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1500w gücünde, aynı paraya 750w ürün satan dandik markalardan çok daha iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 YILDIZ

    ÜRÜN KALİTELİ VE FİYATI DA ÇOK İYİ. TAVSİYE EDERİM. RESİMDEKİ GİBİ EKSİKSİZ GELDİ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    çok güçlü

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2021
    MEGA PRO

    Olumlu yönleri: üzerine yoktur 10 numara

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşekkür

    Olumlu yönleri: Çok memnunum teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Kullanışlı ve şık bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2020

    Olumlu yönleri: Fiyat performans olarak çok başarılı bir ürün. Daha önce farklı markaların daha pahalı modellerini de deneyimledim (bir çok kez motur yandı yepyeni makinelerde) ve hemen tüm markalarda olan genel sorun çok uzun süre çalıştırıldığında motorun zarar görmesi. Bu nedenle çalıştırma süresine dikkat ederek kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Parçalayacısının da çift bıçaklı olması da büyük avantaj.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2020
    "Asla tavsiye etmiyorum."

    Olumsuz yönleri: Ürünü internet üzerinden sipariş ettikten sonra gecikmelide olsa aldım. Fakat iki defa deneme amaçlı kullandıkjtan sonra motoru arızalandı. Satıcı firmayla ietişime geçtim, beni servise yönlendirdiler. Servis ürün arızası ile ilgili rapor tutmadı.Motorunu değiştirecez dediler. Sonra tekrar satıcı ile iletişime geçtim.Sağolsunlar satıcı firma ilgilendi, ürünü değiştirmeyi kabul ettiler. Bana başka bir ürün gönderdiler. Ancak gelen ürün sıfır ürün değildi. Tamir görmüş bir üründü ve küçük bir parçası kırık olduğu için bıcaklara hareket gitmiyordu. Satıcı firmayla tekrar iletişime geçtim ve ürünü geri gönderdim. Yerli ürün diye tercih etmiştim ama asla memnun kalmadım, asla tavsiye etmiyorum. Ayrıca yakın olmayan servise gidip gelmeler, kargo firmasına gidip gelmeler beni baya sıkıntıya soktu. Tekrar ediyorum asla tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2020
    "kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: daha önce Arçelik markanın benzer ürününü kullanmış birisi olarak güç bakımından ve yedek barça konusunda bu bir adım önde diğer üründe dişlisi bozulmuştu ve makinenin tamamının değiştiğini söyledikleri için yeni ve farklı bir cihaz satın almak istedim ve araştırma yaparak hem daha güçlü hem de daha kullanışlı olarak bu ürünü tercih ettim şu anda kullanıyorum ve her hangi bir problem yaşamadım gücü yeterince tatmin edici. almak isteyenler olursa tavsiye derim... Olumsuz yönleri: satıcı ile alakalı olmamakla birlikte kargolarda yaşanan sorunlardan dolayı gecikmeli olarak teslimatı yapıldı bilginize

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Blender, Çırpma, Dilimleme, Doğrama, Rendeleme her şeyi yapabiliyorum, blenderi ezme işleminde pütürlü bırakmıyor, çırpma yaptığım zaman etrafa sıçrama yapmıyor, fiytı uygun ve performansı gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2020
    "müthiş hizli ve pratik "

    Olumlu yönleri: Fiyatına gore gayet kaliteli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: blender, çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme fonksiyonlarına sahip her evde olmasını kesinlikle düşündüğüm harika bir alet tavsiye ederim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2020

    Olumlu yönleri: Çok güzel güçlü fiyatına göre uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2020

    Olumlu yönleri: Çok beğendim sadece fazla sesli onu da gücüne bağlıyorum bıçakları mükemmel umarım dayanıklıdır ayrıca tam zamanında elime ulaştığı için firmaya, ödeme seçeneğindeki ayrıntı için de gittigidiyor' a teşekkürler 🤗

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    Fiyat Performans Ürünü Harika

    Ürün öncelikle yerli üretim 3 yıl garantili. Rendeleme aparatları başarılı çok hızlı rendeleme yapabiliyor. 4 bıçaklı doğrama sağlıyor, blender aparatı da harika, ürün kaliteli hissiyatı veriyor. Kullanışlı kilit sistemleri başarılı,bu fiyata alınabilecek en güzel blender ve rende seti hatta minik mutfak robotu da diyebiliriz. Yıllarca kullandığımız birçok markaya göre çok daha iyi. Biz beğendik öneririz. Teşekkürler stilevs :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: çok güzel bir blender seti, paslanmaz çelik bıçağı uzun ömürlü olmasında büyük etken tabi, çırpma doğrama dilimleme rendeleme turbo fonksiyon vs hepsi dahil. Kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    pert

    ağır kullanmadık ama 2 kullanımda pert oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    "GEÇ KARGO HARİCİ SORUN YOK"

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli, toptan fiyatına bile bu rakamlarda satış yok, 224,90 TL uygun tavsiye edilir. Olumsuz yönleri: Geç kargolanmasının haricinde sorun yok...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Mago Pro Beyaz El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Mago Pro Beyaz El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat