Weewell WPF660 Blender Yorumları

Weewell WPF660 Blender yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı kargo

    Çok hızlı kargo henüz denemedim ürünle birlikte hediye de göndermişler teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2018
    başarılı

    ürün ve tedarikçi başarılı, minik hediye için de teşekkürler:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2018
    Uzak durun

    Birincisi su acidan uzak durun ikili oldugu icin taraflardan herhangi biri bozuldugunda servise gondermeniz gerekirse ya blend ya da buharli pisirici kismini kullanamiyorsunuz, ikinci ise urun cabuk bozulan bir urun, hijyen acisindan pek muadili olmasa da (diger buyuk markalarin bebek cozumlerinde buhar pisirici kisminin su haznesi kapali ve bu degisik tortu ve kalinti birikimine sebep olabiliyor , ne kadar isteseniz de tam anlamiyla temizleyemiyorsunuz onlari) , su urun gayet guzel olabilirmis, yazik olmus, siz kendi caninizi sikmayin, elektronik sans isidir evet ama bazi seylere bile bile lades diyerek basiniza dert almayin... Evet anneler acisindan pratiklik onemli biliyorum.Zaman kazandirdigi konusunda da hic itirazim yok fakat nacizane tavsiyem gidin bebek urunleri departmanı yerine mutfak urunleri kismindan kaliteli bir blender ve guzel bir profesyonel buharli pisirici alin hem omur boyu hem de kendinize de kullanin ileride, mubarek aylarda duanizi eksik etmeyin bana yeter, hayirli gunler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2018
    f/p gayet iyid ve başarılı..

    324,90 Tl' ye aldım f/p gayet iyi. Eşimin isteği üzerine aldım anlatıldığı gibi ürün mağazalarda çok çok pahalı bu sayfada gayet uygun fiyatı. Kullanmam 3 ay sonra olacak erkenden aldığım bir ürün ama kullanan aile dostumuz 1 senedir kullanıyormuş şiddetle tavsiye etti. Eşimde beğendi açıkçası o yüzden olumlu yazıyorum şuan :) Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2018
    Hızlı kargo kaliteli ürün.

    Ürün elime çok hızlı ulaştı ambalaj sağlamdı. Güzel ve kaliteli. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    İki Yıldız

    Mama ısıtma işlemi hiç başarılı değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    mükemmel

    ürün bugün elime ulaştı ve merakla hemen kullandım son derece rahat ve kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim petit chef yanımızda anne chef iş başında?? Teşekküler Hespi Burada ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    annelerin yardımcısı tek kelime ile mükemmel

    Ürünü araştırdığımda gereksiz olduğunu düşünmüştüm. Sonra yakın bir arkadaşımda görünce ve bende kendi bebeğim için kullanınca mutlaka almalıyım bu markayı dedim. Bu ürünü sattığı için hepsiburadaya ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    teşekkürler.

    verdiği parayı sonuna kadar hak ediyor. bebeğim bu ürün sayesinde beslenme alışkanlığı kazandı. teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    kesinlikle almayın

    uç kısım çok narin 1 hafta kullanım bile olmadan blendır bölümü kırıldı çalışmıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Weewell WPF660 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Weewell WPF660 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat