HP LaserJet Pro M201DW CF456A Lazer Yazıcı Yorumları

HP LaserJet Pro M201DW CF456A Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.02.2016
    ağda kullanımı basit

    ağa paylaştırmak çok basit oldu. tonerinin dayanıklılığını çok beğendim. sessiz hallediyor kesinlikle işini. besleyicisi güvenilir. kağıt sıkıştırmanın önüne geçilmiş. menüsünün kullanımı basit bir yazıcı. istediğim formda çıktılar alabiliyorum sonunda.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.11.2015
    soruları çözdü

    ofisteki baskı sorununu yüksek derecede çözdük bu makineyle. en azından ikide bir kağıt sıkışma sorunu olmuyor. hem daha tasarruflu ve daha kaliteli çıktılar alabiliyoruz. eski yazıcıdan farklı olduğunu daha ilk çıktıda belli etti diyebilirim. gürültü sorunu da yok. kesinlikle pozitif bir etkisi var.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.07.2015

    çift taraflı baskı özelliği çok iyi oluyor ya. bi daha uğraştırmıyor kağıt çevirmekle. kullandığım en iyi laser yazıcı bugüne kadar. ben muhakkak bi bakın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP LaserJet Pro M201DW CF456A Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP LaserJet Pro M201DW CF456A Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat