Breville 800CP 120 W Narenciye Sıkıcağı Yorumları

Breville 800CP 120 W Narenciye Sıkıcağı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı

    Ben bu ürünü cam limon sıkacağında manuel olarak her gün 4-5 tane limon sıkmaktan usanmış olan 70 yaşındaki annem için satın aldım, bir de mevsiminde nar da sıkmayı düşünüyoruz. Önce bir AVM'ye gidip, piyasadaki diğer narenciye sıkacaklarını inceledim, hepsinin meyve suyu ile temas eden parçalarının plastikten üretilmiş olduğunu gördüm. Çevresel kanserojen maddelere karşı hassas bir yaşam tarzı sürdüren bir tüketici olarak beğendim 4-5 farklı üreticiye emaille ürünlerinde BPA içerip içermediğini sordum, bunlardan sadece üçü bana genel bir cevap olarak 'bizim tüm ürünlerimiz BPA içermez' beyanında bulundu ama hiçbirisi benim satın almayı düşündüğüm ürüne özel olarak BPA İÇERMEZ logosu vs. gibi spesifik bir kanıt gösteremeyince ben de 7-8 kat daha fazla para ödemeyi göze alarak bu ürünü satın aldım. Birkaç gündür kullanıyoruz, beklentilerimizi tam olarak karşıladı. Ürünün kutusu üzerinde BPA içermez logosu da mevcut. Ürünün kutusundan basılı bir kullanma kılavuzu çıkmadı ama ithalatçının websitesinden Türkçe kullanma kılavuzunu bilgisayarımıza indirip, ekrandan okuduk. Ürün sessiz ve çok verimli çalışıyor, meyvenin kabuğunda hiç posa bırakmıyor. Temizliği de kolay. Tepesindeki meyve kubbesi yerinden çıkarılıp, yıkanabiliyor. Biz şimdilik çok memnunuz. Hepsiburada ve EnPlus'a çok teşekkür ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı ve güvenli gonderi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir yildan fazladir kullaniyorum, cok mumnunum. tum meyveleri bir damla su birakmayacak sekilde guzel sikiyor. videolarinda enerjiye bagliyken kolu kullanmadan manuel sikma yaptigini gormustum ama ben o sekilde kullanamadim. Aletin tek kotu yani; koldaki cup'in takilma kisminin baya kalitesiz olmasi. daire seklinde bir plastik parca tutuyor ama bazen takiyorum kendiliginden dusuyor. Bu kadar kaliteli bir urunun o kisminin bu kalitesiz olmasi anlasilmaz. dedigim gibi cok memnunum, cup kismini bulasik makinesinde yikamamanizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2020

    Urunde tek problem var , o da sıkacak başlığı. Yerine oturmuyor bir süre ve sıkmak çok zor oluyor onun dışında alet çok kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tek kelime ile muhteşem bir ürün!

    Olumlu yönleri: ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Beş Yıldız

    Fiyatı pahalı ancak kaliteli, sadece uzun süre narenciye sıktığın zaman belli bir aşamada kendini dinlenmeye alıyor ve bekledikten sonra yeniden çalışmaya devam ediyor. Sanırım ısınma nedeniyle emniyet açısından.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2019
    Kalite ve işlevsellik bir arada

    Ürün ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren sizi kendine hayran bırakabilecek nitelikte , en azından bizim icin öyle oldu hem kalitesi hem kullanım kolaylığı ve temizliğinin de kolay olması sonuncunda kısa sürede mutfakta devamlı kullandığımız elektrikli aletler arasında yerini aldı .. Fiyatı ülkemiz icin malesef yüksek ama imkanı olup almak isteyenlerde aradıkları kaliteyi sunan bir ürün bence ..

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2019
    Şık ve dayanıklı bir natenciye sıkacağı

    Breville narenciye sıkacağı daha önce de beğenerek kullandığım bir ürün. Kullanımı çok rahat, pratik bir alet. Bu sefer de kardeşime aldık. Çok hızlı kargolandı. Paketi özenliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    Harika

    Ürünü elinize aldiginiz anda kaliteyi hissediyosunuz ağır, güzel, nrdeyse hic ses cikarmiyo, pisayadaki en pahali en iyi narenciye sikacagi.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    Olağanüstü

    Parasını son kuruşuna kadar hakeden kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok pratik ve kullanışlı

    Olumlu yönleri: Ergonomik bir tasarımı var. Olumsuz yönleri: Fiyatı daha ucuz olmalı.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2018
    mükemmel ürün

    ürün mükemmel testini yaptık gayet başarılı. ürün fiyatı yüksek sadece ama ülkemiz olan durum. ürün sessiz hızlı sıkım temizliği kolay. alan pişman olmaz

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2018
    güzel

    çok iyi ürün güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    Son Damlasına Kadar Sıkıyor

    Ürün küçük büyük her boy narenciyeyi son damlasına kadar sıkıyor. Malzemesi kaliteli. Hiç bir yere meyve suyu bulaşmıyor ve temizlenmesi 2 dakikadan az sürüyor. Evet biraz pahalı ama evladiyelik ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017

    ürün son derece şık ,sessiz kullanımı ve temizlemesi kolay

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2017
    Kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün.

    Kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Breville 800CP 120 W Narenciye Sıkıcağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Breville 800CP 120 W Narenciye Sıkıcağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat