Moulinex JU5001 Juice Machine 600 W Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Moulinex JU5001 Juice Machine 600 W Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2018
    Güzel ürün

    Çok begendim.iyiki bu ürünü aldım.sert meyveleri bile rahatlıkla sıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2013
    Çok iyi

    Elma, havuç gibi meyveleri harika sıkıyor. Mandalina atmayı denedim ama mandalina, portakal gibi yumuşak meyveleri sıkmak için makineyi kirletmeye değmez. Köpük yapıyor ve filtresi yok. Sürahi de yok ama direkt bardağa sıkıyorum bir sorun olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2012
    temizliği biraz zahmetli

    markası iyi olunca yaptığı iş de belli oluyor.elmanın,havucun posasında damla bırakmıyor.temizliği biraz zahmetli ama taze meyve suyunu içince zahmetine katlanıyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2011
    diğerlerine göre fazla fiyatının hakkını veriyor

    moulinex her ne kadar piyasaya nazaran fiyat anlamında alt seviyelere inmese de neredeyse sattığı her üründe olduğu gibi bu üründe de hakkını veriyor. meyve suyunun temizlik hali otomasyon fabrikayı andıracak güçte. ürün kolay temizlenmesinin yanı sıra gücü ise şaka gibi. bir yere dikseniz gel gel taze meyve suyu diye bağırsanız bir tek bu makineyle işletmeniz olur emin olun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2011
    bi de sürahisi olsa

    ürünü dün aldım az önce denedim harika sıktı...posası inanılmaz kuruydu...ama sürahisi olmadığı için meyve suyu köpürdü..yoksa gayet iyi:) aralık ayından beri arıyordum inanılmaz bi fiyata dün buldum..beklediğime değdiğine inanıyorum..herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2011
    iyi ki almışım

    ben bu meyve presini alalı uzun zaman oldu ama fiyatı hala fazla düşmemiş.gerçekten kaliteli.çalışırken bayağı ses çıkartıyor ama meyveyi sıkıp posayı ayırması çok güzel.ağız kısmı geniş olduğu için meyveyi dilimlemeye de gerek yok.tereddütte olanlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2010
    fena değil

    arkadaşlar bu ürünü başka bir ürün ile birlikte 6-7 ay önce kadar aldım, artıları güzel sıkıyor, sallanmıyor, çok fazla ses çıkarmıyor, eksiler sürahisi yok, sıkılan meyvalar biraz koyu geliyor, ekstradan bi süzmeniz gerekiyor, genel anlamda iyi ama

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2010
    kullanışlı bir makina

    bu ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve daha yeni bir akrabama ev hediyesi olarak aldım. GErçekten kullanışlı, hele de kalabalık bir aileyseniz çok daha büyük kolaylık. Biz iki kişi olmamıza rağmen beğenerek kullanıyoruz. Meyveleri bütün atabilmek zamandan kazanmanızı sağlıyor. Almayı düşünenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2010
    Fiyatına göre çok iyi

    İşyerinden hediye olarak verdiler hem kış meyvelerini hem yaz meyve lerini rahatlıkla sıkıyor.fiyatıda uygun almayı düşünenler kaçırmasın bence.Tek eksiği sürahisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2010
    Tek eksiği sürahisi

    Ürünü başka bir yerden aldım. Gücü ile ilgili hiçbir problem yok. Tek eksiği sürahisi olmaması. Direk bardağa sıkmak gerekiyor. Buda etrafı fazlasıyla batırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2010
    çok iyi

    ürürnü alalı 2 hafta oldu malum yaz meyvelerini sıkarken sorun yok. ama kış meyvelerindede sorun çıkacağını zannetmiyorum alet çok güçlü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2010
    çok güçlü

    ne zamandır bebeğimiz için meyve presi almak istiyordukk piyasayı şöyle bir araştırdık kalitesine güvendiğimiz bu ürünü yine hepsiburada dan almaya karar verdik. hemen elimize ulaştı gerçekten motor gücü oldukça iyi ,biraz gürültülü çalışıyor ama.eğer çok küçük bir mutfağınız varsa kullanım alanı olarak zor olabilir sizin için çünkü biraz büyük bir gereç.onun dışında görevini tartışılmaz gücüyle yerine getiriyor.tavsiye ederimm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2010
    arkadaşlar ürün gerçekten çok güçlü

    bende ürünü 4 gün önce aldım hepsiburada dan ürün kaliteli şık çok iyi meyve sıkıyor motoru çok güçlü fakat anlam veremediğim bir durum var meyve itici aparatı sona kadar ittiğinizde rendeye değiyor sona dayamayın diycem ama meyveyi sıkmaya başladığınız andan itibaren zaten iç tarafın görünmesi çok zor nereye kadar ittiğinizi anlamanız zor ama yinede kaliteli bir ürün küçük kızıma aldım doğal doğal meyve suyu içsin diye bu fiyata en iyisi diyebiliriz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2010
    Doğal içecek

    Annem rahatsız olduğu için meyvaları yemesi zor oluyordu.Temizliğinin zor olduğu söylendi ama sandığım kadar zor değilmiş.Sadece narın suyunu çok iyi sıkamıyor bende posayı iki kere sıkıyorum.Annem rahatlıkla içebiliyor.Herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2009
    aldım memnun kalmadım

    ürünü aldım kullandım.meyvelerin suyunu sıkmasına diyecek birşey yok.okadar iyi sıkıyorki konsantre meyve suları gibi oluyor çok duru.fakat cihaz sabit durmuyor bu nedenle memnun değilim açıkcası

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2009
    sagligina onem verenlere..

    yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.sabahlar C vitamini ile basliyor artik, cok saglikli. - genis mutfaklar icin ideal. - posa haznesine cop poseti gecirince temizligi daha kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2009
    harika ürün

    öncelikle sitede bütün katı meyva sıkacaklarını araştırıp karar verdim ve moulınex i tercih ettim.ne kadar doğru bi karar verdiğimi bebeğim mis gibi doğal meyva suyunu içerken bir kez daha anladım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2009
    iyi sıkıyor.

    ben ürünü başka yerden aldım. kullanımı rahat az yer kaplıyorr temizlenmesi kolay. alınabielcek bir ürün. molinex kalitesi ise zate3n tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2009
    Çok kullanışlı

    Ablam 5 aylık oğlu için iyi bir katı meyve sıkacağı arıyordu,piyasadan bu ürünü çok yüksek fiyatla aldı,bende hepsiburadadan çok aha uygun fiyatlı gördüm aldım,ürünü alalı 15 gün oldu, motoru gayet güçlü çok çabuk sıkıyor. Kesinlikle alınabilecek bir ürün ama hepsiburadadan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2009
    Çok iyi sıkıyor.

    Ürünü alalı 1 ay oldu. sıkma işini çok iyi yapıyor. Yalnız sonra temizlemesi biraz zor geliyor. Eğer sadece narenciye sıkacaksanız, Narenciye sıkacakları almanız tavsiyemdir. Diğer türlü illa katı meyve sıkacağı alacaksanız bundan daha iyisini bulmanız zor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moulinex JU5001 Juice Machine 600 W Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moulinex JU5001 Juice Machine 600 W Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat