Ariston KM 040 AR0 400 W 10 Kademeli 5 lt Kapasiteli Mutfak Robotu Kırmızı  Yorumları

Ariston KM 040 AR0 400 W 10 Kademeli 5 lt Kapasiteli Mutfak Robotu Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2019
    yalan yere söz vermeyin

    Sipariş vermeden görüştüğüm Nuri Bey aynı gün kargoya vereceğini söyledi 5 dk içinde siparişimi verdim ama Nuri bey söz verdiği tarihte göndermediği için anneler gününe yetişmedi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2018
    muazzam

    ürün oldukça iyi sağlam kaliteli. hotpoint bulaşık makinem var beş para etmez ancak bu ürünü epey araştırdım ve buldum. 400w diyor ancak yanıltmasın direct drive ile tam gücü yazılmış. çok sert hamurlarda denemedim ben ekmek hamuru için aldım. yabancı forumlarda oldukça ünlü bir makine. teşhir ürünü sadece kutusu defektif idi içerik sıfır hiç kullanılmamış. şöyle bir sorun yaşadık ilk gönderide yine hersey güzel ancak ürün fişe takınca çalışmadı mağazai le iletişime geçtim ellerinde bir adet daha olduğunu ve değişim yapabileceklerini söyleyince içim rahatladı. ikinci gelen ürün sağlam çıktı kutu içerikleri tabi ki eksiksiz ve sıfır. ağırlık 10 kg a yakın sağlam yere oturan bir yapısı var. dışı içi on numara kademe hız ayarı çok iyi. mevcut kurlarla fiyat / performans üst sırada. mağazayı şiddetle tavsiye ederim. gözünüz kapalı alın yetkili distribitör olmaları cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2014
    Dogru karar

    Mükemmel bir cihaz.Bunu tercih ettigim icin mutluyum.Kullandikca sahane bir ürün oldugunu israrla belirtiyorum. Almak isteyenler asla vazgecmesinler. Tüm parcalarini aldim. Iyi ki aldim. Ayrica Hepsiburada da fiati cok uygun. Kacirmayin lütfen.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston KM 040 AR0 400 W 10 Kademeli 5 lt Kapasiteli Mutfak Robotu Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston KM 040 AR0 400 W 10 Kademeli 5 lt Kapasiteli Mutfak Robotu Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat