Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah-Gri  Yorumları

Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah-Gri yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bu ürünü ısı ayarı mevcut olduğu için sipariş etmiştim. ürün performans olarak tam beklediğim gibi. kızartma işini zahmetsiz hale getiren Bu ürünün ebatını pek beğenmedim. tezgahın küçük olduğu için Bu ürünün Ebat olarak büyük olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde hiçbir sıkıntı yok gayet hızlı ve kolay bir şekilde kızartma yapılıyor. Ama mutfağıma boyut olarak yakıştıamadım pek ne yazık ki.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) doğru karar

    Olumlu yönleri: ürünü almadan önce çok araştırma yaptım. birçok yorum okudum ve bu ürünü almaya karar verdim iyi ki de öyle yapmışım. kibar kullanışlı bi yapısı var. kızartma sepeti ve yağ haznesi çıkabiliyor. 2 lt. yağ koyduk. bu yağ ile 15-20 kez kızartma yapılabiliyormuş. ilk denememizde kısa sürede ısındı ve 8-10 dakika aralığında patatesleri kızarttı. patatesler tam istediğimiz kıvamda oldu. biz memnun kaldık. tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2021
    Fritöz

    Olumlu yönleri: Tek kelimeyle harika 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2021
    Memnunuz

    Olumlu yönleri: Ürün den daha önce de almıştım memnunum. Şimdi ailem den birisi için yeniden sipariş verdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fritöz

    Olumlu yönleri: üründen ve satıcıdan memnunum.antepten ayvalığa 2 günde elime ulaştı.ilgi ve alaka mukemmel.hatta şimdi komşumada oaradan tost makinası alacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İyi ki bu fritözü almışım, pratiklik bakımından çok iyi gerçekten. Patateslerimin tadı artık muazzam oluyor. Fazla kızarma ya da yanma gibi bir durum olmuyor. Ürünün yapısı oldukça kaliteli. Aynı zamanda ergonomik. Herhangi bir durumda uyarı ışığı da size bilgi veriyor zaten. Kullanımı oldukça kolay ve patatesler kısa sürede oluyor. Ben çok beğendim ve memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çok beğendim çok şık kullanışlı. daha kullanmadım ama çok sevdim. ideal boyutta olması da çok çok iyi teşekkurler

  • Trendyol aracılığıyla, 12.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü. Haznenin yıkanması çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2021
    almaya değer

    Evet kullandık iyiydi almaya değer kızartmada 1 numara

  • Trendyol aracılığıyla, 31.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kullanışlı kızartmaları çok güzel oluyor tek seferde 4kişilik kızartmayı çok rahat yapabiliyorsunuz temizliğide çok rahat ürün soğuduktan sonra üst kapağı iç haznesi rahatlıkla çıkarılıp yıkanabiliyor. Renk olarak ben siyah-gri olanını tercih ettim. Gönül rahatlığıyla alınabilir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2021

    Aldığıma bin pişman oldum param boşuna gitti çalışmıyor servise götürdüm servis üstüne iyi basın çalışıy diyor bastırıyordum üzerine çıktım yine çalışmıyor baştan atıyorlar sakın almayın paranıza yazık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ailecek kızartmaya bayılıyoruz. Daha lezzetli, çıtır çıtır patates kızartması yemek istediğimiz için fritöz almak istedim. Stilevs fritözü aldığım günden beri tam olarak istediğim patatesleri hazırlıyorum. Çıtır çıtır, az yağlı ve leziz. Çocuklarım ve ben bayıldık. Bizim gibi kızartma seven aile dostlarımıza da önerdim. Çok fazla elektrik de harcamıyor. Hem ekonomik hem lezzetli!

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2021
    alınacak ürün

    eve estetik güzel

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2021
    firitözüm

    ürün iyi kaliteli.izgarasi küçük ama biz ızgarasız daha çok kızartma yapıyoruz.çekinmeden alabilirsiniz.kargo 4 günde getirdi.paketleme sağlam.2.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2021
    stilevs DF-118

    Olumlu yönleri: stilevsin daha önce kendime çay makinesini almış kullanıyordum ve memnundum ona istinaden anneme hediye fritözüde Stilevs alayım dedim genel olarak yorumları iyiydi fiyat olarak da en uygun burdaydı fritöz görünüş olarak şık malzeme kalitedi fiyatına göre iyi kızartmasınıda Annem oldukça hızlı ve başarılı buldu

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2021
    kötü

    ürün görünüs olarak güzel ama hiç iyi kızartma yapmıyor koyduğumuz gibi yakıyor güzel kızartma yapmıyor kofteyide yakıyor beğenmedim

  • Trendyol aracılığıyla, 13.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel çok beğendim. Görüntüsü çok şık . İç hazne çıkıyor bu çok kullanışlı . Tek begenmedigim tarafı haznesi çok yağ alıyor . Ama kızartma teli küçük .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kullanışlı

    Olumlu yönleri: Gayet güzel ürün, pişireceğiniz ürünleri kısa sürede pişiriyor. Düşünmeden alabilirsiniz. Dizayn olarak modern bir görünüme sahip. İdeal boyutta.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün diğer yapılan yorumlarda olduğu gibi kısa zamanda geldi, paketlemede gereken özen gösterilmiş. Henüz pişirme aşamasını test etmedik ama ürün tatmin edici görünüyor. Bende diğer yapılan yorumları değerlendirerek aldım. Minumum yağ koyarak tarife göre ilk kızartma işlemini yaptık fakat kızartma sırasında etrafından sürekli dumanlar çıktı, ve 10 dakika içinde baktığımda altta kalan patatesler yanık hale gelmişti, üsttekiler ise kızarmamıştı. Bu durumda memnun kalamadım iade etcem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    جيد

    Olumlu yönleri: جيد Olumsuz yönleri: جيد

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah-Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah-Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat