Arzum AR234 Mangalkeyf Dumansız Elektrikli Izgara Yorumları

Arzum AR234 Mangalkeyf Dumansız Elektrikli Izgara yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2011
    tavsiye ederim

    Öncelikle tereddüt ederek aldım ama mükemmel cıktı. Duman yok koku yok süper pisiriyor ve lezzetlide bide tereddüt etmeden alabilirsiniz. pisman olmuyacaksınız mangaldakinden daha güzel oluyor üstelik kısa sürede pişiriyo cigde kalmıyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2011
    GÜZEL PİŞİRİYOR

    Ürün beklediğimden daha büyük geldi. Kullama kılavuzuda nemli bezle temizlenmesi gerektiği yazıyor, zaten ısıtıcı rezistansı plakaya yapışık, ancak termostatı çıkıyor. İlk temizliği sorun olmadı. Ancak biraz daha küçük olup da makinaya girseydi ne güzel olurdu. Etleri kurutmadan makul bir sürede pişirdi. Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2010
    pişirme gücü çok yüksek

    ürünü hepsiburadaya sipariş verdikten üç gün sonra elimize geçti, denemesini yaptık, pişirme gücü çok yüksek, alt haznesine yarım bardak su koyduk, etlerin lezzeti güzeldi ama gerçek mangal değil tabikii, kokusuz diyorlar ama bence koku yayıyor, tabiki gerçek mangal kadar değil, yine biz memnun kaldık,

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2009
    Arzum KOKU işini gerçekten çözmüş.

    Dün yerel bir mağazadan aldım ve akşam yemeğinde denemiş bulunduk. Öncelikle belirtmeliyimki kitapçığı çok detaylı. eksik bir nokta yok. parçalar kalitesi gayet iyi. kafanızda soru işareti bırakmıyor kalite açısından. kitapçığında et, balık ve tavuk gibi ürünlerin ısı ve zaman olarak nasıl pişirilmesi gerektiği detayylı bir şekilde anlatılmış. çok hoş. Söylemesi ayıp pirzola ve tavuk kanat koyduk. toplam 20-25 dakikada 200 derecede 10 dakika yüzlerini çevirdikten sonra etler lokum gibi olmuştu. doğrusu bukadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. pişirirken kapağı kapatıyorsnuz. ayrıca alt haznesine yarım bardakta su koyuluyor. içindeki buhar sanırım böyle lezzetini kaybettirmeyip kurutmadı etleri. Valla bize çok iyi vakit geçirtti.illaki gerçek mangalın keyfi ayrı ma kışa girdiğimiz şu günlerde kokuyla mangalla uğraşacağınıza Arzum un bu ürünüyle işinizi görebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR234 Mangalkeyf Dumansız Elektrikli Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR234 Mangalkeyf Dumansız Elektrikli Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat