Arnica GH25200 Dumansız Lüks Elektrikli Izgara Yorumları

Arnica GH25200 Dumansız Lüks Elektrikli Izgara yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hb tşk ürün çok güzel fakat pişirirken çok sıçratıyor benim tavsiyem cam kapak almanızdır

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kıyak alet temizlemesi kolay

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben aldim 1 sene falan oldu cok guzel cok kullanışlı ama tek tavsiyrm kapaklisini alin cunku yag sicratma olayi var yada mutfakta yapmayin ...

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2020
    Çok hızlı kargo ve güzel ürün

    Öncelikle ürün hakkında yorum yapmadan önce amazzon Türkiye'ye bir teşekkür etmek isterim. Mükemmel bir kargo sistemi var. Hiçbir gecikme olmadı. Hatta , tam tersi teslim edileceği günden bir gün önce teslim ettiler. Hızlı kargo konusunda rakipsiz bir site.Ürüne gelince son derece kullanışlı, amaca hizmet eden bir ürün. Duman çıkarmıyor. Camlı kapak kısmı da etrafa sıçramasını engelliyor. Sadece yağ haznesi gibi birşey olsa daha iyi olabilirdi. Izgara sonrası temizliği biraz zor olabilir. ürün çok iyi paketlenmisti. Çok hızlı kargo ( alanında rakipsiz) ve çok iyi paketleme için teşekkür amazzon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2019
    "geçen sene almıştım gayet güzel a akgül Bolu"

    Olumlu yönleri: olumlu

  • Amazzon aracılığıyla, 29.11.2019
    herşey güzel fakat?

    Paketlenme ve kargo güzel. Zamanında teslim edildi. Fakat ızgarada bir parça eksik çıktı. Yağın toplanacağı kap paket içinden çıkmadı. Tedarik edilirse memnun oluruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Arnika ızgarayı inceledikten sonraki fikrimiz yazılan vasıflara uygun geldi. ürünün sipariş süreci, ulaşım organizasyonu yani lojistik kısmı mükemmeldi. online sitedende adım adım takip edebilirsiniz. Hiç bir aşamada aksama olmadı. Ürün çok kısa zamanda elimize geçti, ve ürün elimize sağlam ulaştı. geçen haftasonu balkonda deneyelim dedik vaadi gibi cok duman olmadı ve pişirme ısınma süreci de cok iyi ilerledi. suanlık cok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu ızgara sayesinde Piknik yapmaya gidemediimiz de evimizde rahatlıkla balığımızı veya etmenizi pişirip yiyebiliyoruz Ve tam olarak istediğimiz gibi mükemmel bir ızgara oluyor. Ayrıca kokusuz özelliği sayesinde evime Koku yayılıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    ÜRÜN YOK

    Olumsuz yönleri: ürün gelmediki , satıcı ürünü göndermedi,bu satıcıdan ürün alınmaz.Beni madur etti,sizide madur etmesin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Ben ızgara eti çok seviyorum. Biraz da spora başladım yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum bu aşama da aldım bu elektrikli ızgaradan. Çok başarılı valla. Akşam işten geldikten sonra açıyorum ızgarayı çabucak ısınıyor ve tavuk, köfte veya et, balık hepsini de yapıyorum. Gayet de başarılı. Oldukça lezzetli oluyor. Üstelik temizliği de hiç zor değil. Eğer ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim size. Fiyatı da gayet uygun. Hem sağlıklı hem de pratik. Gönül rahatlığıyla alınabailecek bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Ben de eşim de mangala çok seviyoruz ama maalesef her apartman da yaşayanlar gibi biz de hasretiz mangala her zaman yapamıyoruz. Fakat eşimin kardeşi elektrikli ızgara almıştı bir gün bizi davet ettiler ve etin lezzetini cidden beğendim. Sonrasın da biz de aldık bir tane Arnica GH25210 Elektrikli Izgara modelini aldık. Çok duman olmadan kısa zaman da hemen yapılıyor pratik yemek olarak bile yapabilirsiniz. Temizlenmesi de oldukça kolay. Mangal severlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Süper ya resmen mangal havasını evıme getirdim üstelik ne duman var ne bir şey hafta sonu hava bozuk oldugunda bile üzülmüyoruz cünkü artık piknik evimizde (:

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2019
    "Kaliteli, kullanışlı, şık."

    Olumlu yönleri: Kaliteli, görünümü şık, tablasının iki taraflı oluşu çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2019
    Tafsiye ederim gonderici de iyi

    Aldim çok güzel pisirdim süper 2 taraflı tafsiye ederim a akgül bolu

  • Amazzon aracılığıyla, 11.03.2019
    kullanışlı ve pratik

    ürünün en güzel özelliği aşırı büyük olmadığı için evinizde koyabilecek yer bulabiliyorsunuz. diğer güzel özellikleri ızgara kısmının çıkarılıp makineye atılabilmesi, kolay temizliği. son olarak aynı anda 3 kişi için rahatlıkla et kızartabiliyorsunuz. koca 3 dilim biftek/antrkot sığabiliyor. fiyat performans olarak güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2019
    "ürün televizyonda 99 lira + kargo"

    Olumlu yönleri: güvenilir mağaza sağlam ürün tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2019
    "OCAK ÜSTÜ GRİLL TAVA"

    Olumlu yönleri: Teşekkürler,özenli paketleme ve hızlı teslimat için

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017

    Çok başarılı, bugün denedik. :-) Beklentilerimin üstünde çıktı. Güzel pişiriyor ve temizlemesi çok basit. Kapaklı olması + avantaj. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL.GÜCÜ BİRAZ DAHA YÜKSEK OLABİLİRDİ 1800/2000 WAT GİBİ. YAĞ DAMLAMA KABI BÜYÜTÜLEREK SULU HALE GETİRİLEBİLİRDİ. KULLANIMI,TEMİZLENMESİ ÇOK KOLAY.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016

    Ürün gerçekten çok güzel evde mangal keyfi harika ??

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica GH25200 Dumansız Lüks Elektrikli Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica GH25200 Dumansız Lüks Elektrikli Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat