Philips FC9934/07 Marathon ULtimate  650W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC9934/07 Marathon ULtimate 650W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1430 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika ürün, güvenilir satıcı

    Harika bir elektrikli süpürge, kulkandığımdan buyana evim daha uzun süre temiz kalıyor. Kulkanımı ve temizliği pratik. Ayrıca satıcı güvenilir, ürünüm sipariş verdiğim eretesi gün teslim edildi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Ürünü dün akşam itibari ile başka bir yerden aldım ve hemen eve gelip kurulumu gerçekleştirdim. yeni aldığım halıyı eski süpürgeyle süpürdüğümüzü sanıyorduk bu süpürgeyle süpürene kadar. halıda ne kadar üretim artığı tüyler var ise hepsini zorlanmadan ve beni yormadan çekti performansı harikaydı. ikinci olarak led ışıklı turbo başlık ise ayrı bir rahatlık koltuk altlarında ve ulaşılamıyan bölgelerde çok işinize yarıyacak benim işime yaradı yerdeki toz taneleri pamucaklanmış tozu gayet görünür şekilde gösteriyor ve süpürüyor sonrasında aynı yerden tekrar geçerken bir şey görmüyorsunuz. birde başlığın altında eski usul kıl şeklinde fırçalar değil tamamen slikon parçalar var buda o kıl fırçalara tüy pamucak ve saç kılı dolanmasını veya yapışmasını engelliyor. makinenin sesine gelince tv yi açın sevdiğiniz programı izlerken süpürgenizi rahat rahat yapın.yanında çıkan diğer aparatlarıda harika özellikle carpet cleaner halı aparatı bu aparatta çok iyi led aparata gerek kalmadan her işinizi görür. malzeme kalitelerine gelince şu ana kadarki izlenimim malzemenin gayet yeterli düzeyde kaliteli olduğudur. bazı arkadaşlar neye veya nasıl yorum yapıyorlar ve makineyi kötülüyorlar anlamadım bir elektrik süpürgesinden beklentiniz nedir ıslık çaldığınızda bütün evi otomatik temizlesin mi istiyorsunuz :)). fakat dyson'un 3000-4000 tl'lik makineleri ile aynı performansta. toz torbasız oluşu ve toz toplama haznesinin çok kolay şekilde çıkarılıp boşaltıldığınıda eklemek isterim bir çocuk bile çok rahatlıkla yapabilir. izlenimlerim bu kadar fiyat performans olarak bu fiyata inmesi gayet güzel kaçırmadan alın ben başka yerden +50 lira fazlaya aldım kargo sürecini beklemeden . alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun evinizi süpürmekten zevk alacaksınız emin olun .

  • HepsiB. aracılığıyla
    KAÇIRMAYIN DÜŞÜNMEYİN HEMEN ALIN

    TEMMUZ AYINDAN BERİ KULLANIYORUZ, ÇOK MEMNUN KALDIK, PARASINI HAKEDİYOR, TAVSİYE EDERİM. ÜRÜNÜN SESSİZLİĞİ, ÇEKİM GÜCÜ, KALİTESİ, TEKNOLOJİSİ MÜKEMMEL..HEPSİ BURADADAN ÇOK SİPARİŞLERİM OLDU HEP MEMNUN KALDIM, ÜRÜN MARKASİYLA ZATEN KALİTE, ALMANIZI TAVSİYE EDERİM..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnuniyet

    Harika bir ürün.. sessizliği, performansına denilecek hiçbirşey yok. Satıcıların satarken sadece led özelliği var başka birşeyi yok demesine bakmayın şakın. Led ışık özelliği o kadar iyi birşey ki kullanınca anlayacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    rowenta slience 4a

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yüksek Çekim Gücü

    15 yıldır Alerjik Rinit hastasıyım. Eski süpürgemle ne kadar süpürürsem süpüreyim geride mutlaka toz kalır ve alerjimi tetiklerdi. Bu süpürgeyi aldıktan sonra eski süpürgemle evi aslında hiç süpürmediğimi farkettim. Zemin seviyesindeki ışıklar gizli tozları ortaya çıkarıyor ve geriye tozdan eser kalmıyor. Yüksek emiş gücü sayesinde derinlemesine temizlik yapıyorum. Alerji filtresi tozları hapsediyor ve bu sayede şikayetlerim büyük ölçüde azaldı. Bu üründen çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum, teşekkürler Philips..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu zamana kadar temizlik yerine kendimizi yormuşuz...

    Elektrik süpürgesi ile bu zamana kadar yaşadığınız bütün deneyimleri unutun... Çünkü çok farklı bir deneyim yaşayacaksınız. Önceden temizlik yaparken bastıra bastıra kendinizi yorarken Philips Marathon Ultimate LED ile kendinizi yormadan, gürültüsüz bir şekilde temizlik yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Evinizden çıkan o toza ve döküntülere siz bile inanamayacaksınız. Peki bu kadar temizlik yaptınız ve Philips Marathon Ultimate LED'i temizlemek nasıl? O kadar kolay ki tek el ile toz haznesi çıkarıp boşaltabilir ve yıkayıp kuruladıktan sonra tekrar yerine takabilirsiniz. Asıl bomba ise LED başlığı, artık o göremediğiniz evinizin kör noktaları var ya her şeyi görüp gönül rahatlığıyla temizliğinizi tamamlayabileceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Süpürge ise Öncekiler Neydi

    Tek kelimeyle mükemmel 650w olması ilk olarak tereddüt yaşattı tozu çekmez gibi düşünmüştüm hiç alakası yokmuş temizlediğimiz yerden çıkan toz inanılmaz. Koldan ışık motor gücü artırıp azaltma açma kapama harika. En şaşırdığım özelliği ise çalışırken bir kenara bırakıp yastıkları toplayım dedim makina Durdu bozuldu sandım elime alınca yeniden çalışmasıyla ben şok?? okulda arkadaşlarıma anlatınca denemek istediler, tamam dedim ama şimdi vermemek için ne bahane bulacam düşünüp duruyorum kısaca bundan önce kullandıklarım elektrik süpürgesi ise bu ne dedirtiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyiki ev elektroniği ailesine katıldın...

    Ürün bugün elimize geçti. sadece çalıştırma fırsatı bulduk. tam bir kalite. çekiş gücü de tadında. bir makineden beklenenin fazlasını bize sergilemiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Harika

    Ürün elime 2 gün sonra ulaştı. Yorumlara bakarak aldım. gerçekten dedikleri kadar var. Diğer süpürgeden sonra Philips 9934 ile yapılan temizlik sonrası çıkan toz.vs. inanamadım. Şimdiye kadar temizlik yaptığımızı sanıyor muşuz. Yorumlara bakacak olursak ağır olduğunu yazmışlar hiçte ağır değil. Inanın aldığınıza pişman olmucaksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Öncelikle hızlı teslimat için teşekkürler..ilk kullanım sonrası yorumum..led Işık’lar çok faydalı..her toz zerresini görebiliyorsunuz..çekim gücü çok iyi..koldan güç ayarı olması güzel..sessiz çalışma..kaliteli malzeme..

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Ürün dün elime dün ulaştı plastik kalitesi iyi aparatları faydalı halı çekiş gücü iyi bazı yorumlarda çekişinin iyi olmadığından bahsedilmiş ancak dogru aparat kulladığında ürünün aldığı parayı hak ettiği göülüyor almak isteyene tavsiye edeceğim bir ürün ayrıca malzeme kalitesi iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo gecikmesi

    18 Haziran aksam siparis verdim,hala elime ulaşmadı.Bugun teslimat seçeneğine göre 19'unda teslim olması gerekmektedi.Kargp bilgileri de girilmedi henüz,ilk defa bu sitede böyle sorun yaşıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürün gayet iyi ve kullanışlı. Alışveriş başarılı, belki tek kusur teslimatın sipariş dahil 5 günde yapılması sayılabilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata en iyisi

    Hızlı teslimat yapıldı.urun sıkıntısı elime ulaştı.ozelliklerine göre bu fiyata piyadaki en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    tozdan eser yok

    toz içinde yaşıyormuşuz meğer. philips marathon ultimate elektrikli süpürgeyi kullanınca anladık. ilk denememizde ev temizdi. süpürdük ve toz hanesinde gördüklerime inanamadım. kumanda özelliği harika. güç ayarı ve başlıkları ile temizlemek çok kolay oluyor. perdeleri bile süpürdük. kesinlikle alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    DAHA İYİSİ YOK

    Bu kadar mükemmel bir süpürgeyi zaten saddce Philips yapabilir. Alerjisi olanlar için harika bir seçim. Kullanımı kolay ve pratik. O kadar güzel cekiyor ki bunca toz nasıl nereden geliyor dedirtiyor. Sanki daha önce hiç süpürge acmamisiz gibi. Bu muhteşem süpürgeyi bize sunduğu için Phillips'e teşekkür etmek gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnunum

    bu zamana kadar birçok süpürge kullandım ama bu kadar memnun kaldığım hiç olmamıştı. kullanım kolaylığı, harika performansı ile çok memnun edici ve beklentileri karşılayan bir süpürge.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC9934/07 Marathon ULtimate 650W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC9934/07 Marathon ULtimate 650W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat