Canon i-SENSYS MF217w Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon i-SENSYS MF217w Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2017
    Süper

    Hepsi bir arada

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2017
    Bu fiyata hepsi bir arada bir yazıcı

    Çok kullanışlı bir ürün. Toner fiyatları da çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Dört Yıldız

    Dubleks baskı olmaması dışında harika bir ürün...

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2016

    uzun zamandır böyle bir yazıcı arıyorduk,daha önce çok cihaz kullandık ama bu diğerlerine göre çok farklı,güzel ve uygun.tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    Hızlı kargo

    Fiyat olarak uygun kargo da hızlıydı

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2016
    Guzel

    Hizli kargo ozenle paketlenmis

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    GÜZEL VE KULLANIŞLI

    ALDIM KULLANMAYA BAŞLADIM FAKAT PC DEN 2 VEYA 3 KOPYADAN YAZDIRMAK İSTEDİĞİM ZAMAN 1 TANE YAZDIRIYOR VE SONRA YAZICI HATA VERİYOR. SANIRIM AYARLAMALARI YAPARKEN YANLIŞ BİR ŞEY YAPMIŞ OLABİLİRİM. CANON MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYACAĞIM.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2016
    Çok iyi.

    Oldukça kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    Kesinlikle Budur Başkası Olmaz

    Ürünü Aldım. Kurulumu çok basit oldu kabloyu taktım kendiliğinden yüklendi.Sorunsuz çalışıyor. CD yi kullanmanıza gerek yok. Kullanıma gelecek Olursak Çok Hızlı Ve Kaliteli Yazdırıyor çok hızlı tarama yapıyor. Çalışmasında Sıkıntı Yok. Kesinlikle kaçırmayın. Pişman Olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Süper Makina Süper Fiyat

    Makina Çok güzel çok şık driveri win10 çabucak bağlıyor dokunmatik ekranı ayrı bi güzel baskı kalitesi müthiç teşekkürler indirim için HB ailesi :)

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    Zamanında teslim.

    Teşekkürler Zamanında teslim.Zamanında teslim.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    düşünmeyin alın

    çok kaliteli ve kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim ayrıca ivedi kargo için ayrıva tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    GÜZEL

    Öğretmenim Uzun araştırma sonucunda bu ürüne karar verdim.Yazılı kağıtları için kullanıyorum. Zamanında ve eksiksiz teslim edildi. Kurulumu kolay Şık bi makine. fazlasıyla işinizi görür. Kablolu WİFİ tabletten telefondan her şekilde yazdırılıyor. benim için Wifi ve Telden yazdırması en önemlisiydi. Tavsiye ediyorum Memnun kalırsınız. NOT: yazıcı kablosu yok sadece kutunun içinde bilginiz olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    Çok iyi

    Ürün çok iyi bizim istediğimiz gibi. kurarken kabloyu takmadan önce driver kurun diye bir yazı var ona dikkat edin ben eski usül kabloyu takıp yüklemeye çalışınca çıktı vermemişti. sonradan baktım bir uyarı yazısı var önce driver sonra kablo diyor. hızlı çalışıyor. fotokopi tarayıcı ve özellikle kağıtları kendi alıp fotokopi çekmesi güzel. Atıyorum 35 sayfa bir fotokopi çekmeniz gerekiyor üstten verip kendisi alarak fotokopiyi çekiyor. Wifi sini pek anlayamadım lazım olmadığı için de çok kurcalamadım açıkcası.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2016
    işlemler için teşekkürler.

    ürün orjinal ve resimlerdeki gibi kaliteli. herşey için teşekkürler.

  • Net Sipariş aracılığıyla, 13.10.2016

    ÇOK GÜZEL.KURUMDA VAR MEMNUNUZ. TAVSİYE EDERİM...3GÜNDE SONUÇ ETKİLİ KOLAY KİLO-ENERJİ-DAMAR-KOLESTROL-CİLT-YORGUNLUK İÇİN DOĞAL KİŞİYE ÖZEL ORGANİK HÜCRE BESLENMESİ YAPAN HELAL BELGELİ NOBEL TIP ÖDÜLLÜ BESLENME İLE SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜM VE DESTEK.05070088178

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Beklentiyi karşılamadı

    Ürününü alırken özellikle ağ üzerinde çalışabilmesi öncelikliydi. ancak ağ üzerinde tarayıcı özelliği çalışmıyor. canon'u aradığımızda aldığımız cevap tarayıcı olarak ağ üzerinde çalışamayacağını belirttiler. kısacası ürün bu şekliyle elimde kaldı. tek başına kullanılacaksa öneririm ancak şirketinizde yada ofisinizde özellikle tarayıcı özelliğini ile ağ üzerinde kullanmak istiyorsanız bu ürünü tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2016
    Gayet Güzel

    Biraz geç geldi ama güzel bir makine birde telefondan bağlanmasını becerebilseydim çok iyi olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2016
    Başarılı

    Daha çok faks için aldık. Baskı kalitesi güzel. Wifi ve ethernetli olmasıda artısı. Gayet şık ve iş görebilecek bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    Ürün Süper

    Telefondan Çıktı Almak Bilgisayardan Dahada Kolay Oluyor Tam Ofis Yazıcısı Ben Küçük Bişy Bekliyordum Bide Baya Büyük Geldi Kutu İçeriği Felan Tam Takır Fazlasıyla Düşünülmüş Tek Eksiği Demo Toner Olması Bunun Haricinde Ürün Kusursuz. Ayrıca HepsiBurada Ailesine Teşekkürlerimi Sunarım Kargo Çok Hızlı Bir Şekilde Teslim Edildiği İçin... Saygılarımla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon i-SENSYS MF217w Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon i-SENSYS MF217w Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat