Electrolux ESPC71DBT Silent Performer 800 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ESPC71DBT Silent Performer 800 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(899 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir fiyat/performans ürünü

    Ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. bence en önemli özelliği ayarlanabilir güç düğmesinin bulunması. Halıya yapışıyor diyenler var, ben süpürgenin sapındaki üst hava kısmını açıyorum çok rahat oluyor. Aşırı sessiz diyemem bence sesli akşam kullanmam mesela ama bir Dyson misali sanayi makinesi kullanır gibi değil tabiki. Temizlenmesi çok kolay, filtreleri de kolay çıkarılıp temizleniyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    şimdilik memnunuz bakalım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo sorunsuz ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatı küçük marifeti büyük harika bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Çekiş gücü konusunda tereddüt ettim ama yün halı üzerinde denedim.Halıyi son ayarda bırakmıyor, bu bakimdan süpürmek güç olabilir.Biraz ayarını düşürerek süpürünce sorun olmuyor.Temizlemesi çok güzel,toz haznesine biriken tozu pisliği görünce bu zamana kadar temizlik yapmamışım dedim.Toz torbalarıyla uğraşmaktan bıkmıştım, cok şükür toz haznesini temizlemek gayet kolay.Kullanma klavuzunda filtrenin yilda bir kere yikanmasi gerektigi yazıyor, tabi ki bu kullanim sıklığına ve ortama göre değişir. Uzun vadede ne olur bilemiyorum.Umarim çok memnun kalırız. "anatoptan" satıcısına ve hepsiburadaya çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    aldığım ürünün emiş gücü güzel,haznesini temizlemesi pratik,fiyatı diğerlerine nazaran uygun,fakat ses seviyesi çok düşük değil normal düzeyde beni rahatsız etmiyor eski süpürgeme nazaran.birde içine sert bi cisim aldığı zaman içindeki haznede hareket ettiği için pislikler o cisim ses yapıyor ve filtreyi tıkar belki diye hemen hazneyi boşaltıyorum.biraz daha özen gerektiriyor bu tarz süpürgeler onun dışında bi sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye

    2 sene bitti hala ilk günkü gibi çalışıyor sessiz ve cok iyi çekiş gücü var bir arkadasima tavsiye ettim ve aldi aklima gelmişken bende yorum yapim dedim gerçekten parasini hakeden bir süpürge

  • HepsiB. aracılığıyla
    Paranız Boşa Gitmez.

    Boyutları küçük ve sık kullanıma da uygun. İyi çekiyor. Bu fiyata alınabilecek ve pahalı makinalardan hiç eksiyi yok diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İlk kullanmadaki düşüncemize göre çok kaliteli ve başarılı bir ürün. Gayet sessiz ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün iyi, gönderi sıkıntılı

    Ürün fiyat performans açısından gayet iyi. çekişi kullanımı rahat. Ancak ürün Süper hızlı teslimat ve aynı kargo olmasına rağmen siparişim 3. gün elim ulaştı bu konuda organizasyonel bir eksiklik var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü gayet güzel sessiz, kullanışlı bir ürün. Şu anlık iyi ileri vadede bu yorumu yapmak lazım. Hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    wat değerine göre mükemmel performansa sahip bir ürün. çekiş gücü harika . teşekkürler Hepsiburada teşekkürler elektoluxs

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre piyasanın en iyisi

    Elektrik süpürgesi alacaksanız elektrolüx alacaksın gerisi boş.çok para bayılmak istersen dyson ayrı tabi.süpürgeden memnunum fakat hortumu çok yumuşak yapmışlar tek kusuru bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şimdilik çekim gücü süper ama süpürge başlığındaki yürütme tekerlekleri minik olduğu için ve süpürgenin çekim gücü de yüksek olduğu için başlık halıda zor hareket ediyor.Eski süpürgemin başlığı ile süpürüyorum daha iyi oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    on numara

    yorumlara bakarak aldim. cekisi cok guclu, ergonomik, fiyati iyi gercekten alinabilecek bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç çekinmeden alın yaşasın bekarlık

    Ben bekar yaşadığımdan evi bir senedir süpürge yok diye süpürmüyordum. Yüz ikiyüz tlye şu dandiklerden aldım iyi çekmiyor diye kaldırdım yere vurdum bide bunu alayım dedim iyiki almışım halının ruhunu çiğerini söküyo valla birde sessizki akla zarar bu ne dedim böyle. Az kalsın evleniyordum süpürgeyi alınca vaz geçtim yine size tavsiyem alın hem ucuz hemde canavar gibi. Özellikle bekarlar alsın evlenmekten kurtulsunlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Güzel ürün çekiş gücü yüksek. Aç kapa düğmesi seviyeli olarak kullanılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişman olmazsınız

    Anneler günü hediyesi olarak almıştım anneme. Şimdi de eşime bir tane almayı düşünüyorum. Ler şeyiyle mükemmel ve çok pratik bir süpürge. Cüssesine göre devasa bir performansı var ve muadillerine göre sessiz çalışıyor.Sadece iki sıkıntısı var: Birincisi süpürgeyi halıdan kaldırmak en düşük kademede bile çok zor. Başka bir başlıkla kullanmanızı öneririm. İkincisi ise ek aparatlarını koymamız için bir gözü bulunmamakta.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta derece

    Çekiş gücü çok iyi, ses seviyesi biraz yüksek ama çok sorun yaratacak gibi değil. Aparatlar sürekli düşüyor hortumdan veya dönüyor. Bunların dışında kullanışlı ve rahat.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESPC71DBT Silent Performer 800 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESPC71DBT Silent Performer 800 W B Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat