Miele Blizzard CX1 Parquet Ecoline 550 W A+ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Mavi Yorumları

Miele Blizzard CX1 Parquet Ecoline 550 W A+ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Mavi yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 13.06.2023
    Halıya yapışıyor ve agir

    Yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum annem için almistim ama Süpürge olması gereken aksesuarı kullanmamıza ragmen halıya çok yapışıyor ve yoruyor , alicak olan çok yaşlı ve belinde sorun varsa tercih etmemeli geri verme şansım olsa ki geldiginde denemek için bir halıda kullandığım için iadesi olmaz diye geri iade edemedim ama bu durum bizi oldukça muzdarip etti.cekis gücü çok iyi ama bu kadar vantuz gibi olması ve oldukça ağır olması yüzünden çok üzüldüm.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.01.2023
    ürün güzel, paketleme güzel

    ürün gayet güzel

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.05.2021

    Arkadaşlar bende sağlam diye aldım. 2 yıl garantisi doldu ve tutma kolu kırıldı. 4500 TL fiyatlı bir ürünün bu kadar basit kırılmamasi gerekiyor. 900 TL fiyat verdiler ve yan sanayi yok. O yüzden önermiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmeldi

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Sessiz çalışan ve iyi çeken, kaliteli malzemeli bir süpürge. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün mükemmel 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    parke başlığı çok güzel döner başlıklı olduğu için her alana kolayca nüfuz ediyor emiş gücü iyi ben çok sevdim

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Elektrik süpürgesi almayı düşünen ve marka model araştırıp, kararsız kalanlara şiddetle tavsiye ederim. Şahsen çoğu marka ve modeli inceledim. Siz boşuna uğraşmayın:) Bu fiyat (2500-3000) bandında bence en iyisi bu. Fiyatlar şuan biraz uçmuş o ayrı.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Efsane bir ürün çekişi çok yüksek zemini vakumluyor adeta.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Ürün başarılı ve çok sessiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    oldukça sessiz bir makine. çeliş gücü gayet iyi. teleskopik boru epey uzayabiliyor eğilip bükülmeye gerek kalmadan süpürmek çok rahatmış.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Kalitelii, tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çekiş iyi başlıklar uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2019
    "Kalite Kokan Bir Ürün"

    Olumlu yönleri: Ürünü sipariş ettikten kısa bir süre sonra elime ulaştı. Yaklaşık iki haftadır kullanıyoruz. Şimdilik performansından oldukça memnunuz. İlerleyen zamanlarda kullanımı ile alakalı daha geniş bilgiler vermeye çalışırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evimiz de bu süpürgeyi kullanıyoruz. Evde iki kedimiz bvar. Eşim özellikle bu süpürgeyi almış bu yüzden. Bu marka kedi köpek tüyleri için extra hassasiyet var. Çok güçlü. Kesinlikle çok şiyi çekiyor. Öncelikle şunu belirteyim ürün harika temizlik yapıyor. Mielenin o toz hanesini gördükten sonra ben bu evi hiç süpürmemişim diyeceksiniz. Çekiş gücü oldukça iyi. Evde var olan tüm tozu dışarıya vermeden çekiyor. En büyük artılarından bir diğeri ise süpürgenin çok sessiz olması. Standart yer temizliği modundayken bebeğin yanında bile temizlik yapabilirsiniz. Perde modu (en düşük), halı modu, sert zemin modu ve max mod olmak üzere 4 farklı ayarı var. Ürünün temizliği de zaten oldukça pratik. Kesinlikle mükemmel bir süpürge. Ben kesinlikle size tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: bu süpürgenin pahalı olmasının sebebi hemen söyleyeyim bir çok süpürgede olmayan "gore cleanstream " teknolojisidir. Nedir ? Bu sistem bir filtre aslında çekilen kir ve tozun filtre yüzeyinde kalmasını sağlıyor ve filtreden içeriye sadece temiz hava geçiyor. e bunun yanında hepa filtre olması da cabası. ayrıca 550w gücünde olan bu süpürge toz haznelidir toz torbası sıkıntısı yoktur. nereden biliyorum derseniz ? bir süre mağazamızda kullandığımız ve önerdiğimiz bir üründü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Annemlerin evindeki Elektrik süpürgesi bozulmuştu yeni bir elektrik süpergesi almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra Miele nin bu modelini internetten buldum. Ve hemen siparişini verdim. Yaklaşık üç aydır kullanıyor annem. Ve çok memnnun kaldığını belirtiyor. herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    "Harika"

    Olumlu yönleri: Amaçlarına çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.07.2019
    "Ürün kalitesi tartışılmaz. "

    Olumlu yönleri: Malzeme kalitesi çok iyi. ve detaylar iyi düşünülmüş. Ürün diğer marka ürünlere göre üst sınıf.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    Miele Blizzard Türleri ve Özellikleri

    Mielenin Blizzard serisinde beyaz model standart olanı. Beyaz modelde ekstra başlık yok. Kırmızı model kedi köpek sahipleri için ideal. Zira tüyü, kılı yüksek güç uygularak temizliyor. Zaten kırmızı modelin elektrik sarfiyat sınıfı C, diğerlerinin A. Bu yani mavi modelde ise sadece ekstradan parkeler için başlık veriliyor. Beyaz modelden tek farkı bu. Ha parkeler için ayrı bir başlık tak çıkar tercih edilir mi size kalmış. Siyah model ise biraz daha gelişmiş modeli. Siyah olanda boru üzerindeki düğmelerle süpürgeyi açıp kapatıyorsunuz. Diğer modellerdeki makine üzerinde döner düğme yok. Ayrıca mavi yani bu modeldeki parke başlığı siyahta da var. Ancak siyah modelde kol üzerindeki düğmeler kullanım kolaylığı sağlasa da, kanımca bozulmaya çok meyilli olacaktır. Gelelim bu ürünün özelliklerine... Öncelikle şunu belirteyim ürün harika temizlik yapıyor. Mielenin o toz hanesini gördükten sonra ben bu evi hiç süpürmemişim diyeceksiniz. Çekiş gücü oldukça iyi. Evde var olan tüm tozu dışarıya vermeden çekiyor. En büyük artılarından bir diğeri ise süpürgenin çok sessiz olması. Standart yer temizliği modundayken bebeğin yanında bile temizlik yapabilirsiniz. Perde modu (en düşük), halı modu, sert zemin modu ve max mod olmak üzere 4 farklı ayarı var. Ürünün temizliği de zaten oldukça pratik. Ürünün eksilerine gelecek olursak. Malesef halılarla temizlik yaparken biraz fazla güç sarfetmeniz gerekecek. Çünkü süpürge başlığı halı ayarındayken ilerlemesi oldukça güç oluyor. Sert zeminlerde ise kullanımı oldukça kolay. Ek olarak tüm ürünlerde standart boru başlığına bağlı sert fırça ve iki adet ek aparat gelmektedir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Blizzard CX1 Parquet Ecoline 550 W A+ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Blizzard CX1 Parquet Ecoline 550 W A+ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat