Karcher AD 4 Premium 600 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Karcher AD 4 Premium 600 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2023
    Ürün süper

    Zaten kärcher demek kalite demek teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 19.03.2023
    Şömine

    Şömine sobamız var.Temizlemek bu cihazla o kadar kolay ki.2 aydır kullanıyorum tıkanma hiç olmadı.Bi kere büyük bi kömür parçası tıkadı oda benim hatam çünkü boru kadardı.Çekişi azalınca üstündeki tuşa basarak ters yönde hava vererek filtreyi açıyor.Olmazsa olmazımız artık bu süpürge.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2023
    Büyük kolaylık

    Pelet kazanı temizlemek için aldım ancak diğer temizlik işlerinde de kullanıyorum. Özellikle matkap va kullanımında toz talaş temizlemede güzel iş yapıyor. Borular kaliteli. Spiral boru dahil ağır ve kaliteli. Beklentilerimi karşıladı

  • Amazzon aracılığıyla, 18.01.2023
    Tek kelime ile mükemmel.

    Ürünü aldım. Gerçekten çok hoşuma gitti. Tüm şömine soba ve barbeküleri temizledim. Yorumları tıkanma sorunu veya çekmiyor deniyor. Öyle bir şey yok. Tıkanıyor daha sonra kitapçıkta gözüktü gibi filtreyi temizledikten sonra %100 performansa geri dönüyor. Severek kullanmaya devam edeceğim teşekkürler Karcher.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2022
    En iyisi. Sanki endüstriyel

    Pelet sobasını temizlemek için aldım. İlk kullanımda bunu neden daha önce almadık dedirtti. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Borunun içi dahil birçok yeri metal. Akşam sipariş verdim, bir gün sonra öğlen Bolu'ya geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü zayıf

  • Trendyol aracılığıyla, 22.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kalite güzel kışın beli olur şuanki izlemim gercekten yeri ve ihtiyacı olan alsın.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.11.2020
    Para tuzagi

    Makine ile kül talas veya toz cekerseniz 2-3 dakika sonra tıkanıyor ve fiktresini yikayip kurutmazsanizda kullanilamiyor, Yedek filtre almak sart onun fiyatida 300₺ . Bu arada filtreyi kullandiktan sonra yikayip temizleyin deniyor ancak bu islemi yapinca filtrenin sari cercevesi parcalaniyor ve garantisini vermiyorlar. Alali bir kac ay oldu ve ürün filtre tikanma sorunundan dolayi cok dusuk bir fiyata ikinci el olarak satıldı. Kurtuldum .

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Kesinlikle tavsiye ediyorum muhteşem çok kullanışlı temizliği çok rahat

  • Trendyol aracılığıyla, 07.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel daha denemedim ama çalıştırdığım emiş kuvveti çok güzel marka yı söylememe gerek yok.ürün 2 günde geldi satıcıya öok teşekkğr ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2019
    Maalesef ince süpürge ucu kutudan çıkmadı.

    İnce uzun aparat uç kutudan çıkmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün malzeme olarak çok kaliteli. Toz kapasitesi yüksek. Sessiz denilebilir. Ama tek bir ucu var. Onu da zemin veya halı olarak ayarlayamıyorsunuz. Başka bir ayrıca aparatı yok. Gücünü de alçaltıp yükseltemiyorsunuz. Kısacası kullanışsız ve yorucu oluyor. Kül süpürgesi değil de materyalleri kaliteli olduğu için ev süpürgesi olarak almıştım. Bu şekilde kullanmayı düşünenler için tavsiye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2019
    Müthiş kolaylık

    Çok kullanışlı bir ürün. Şömine/soba küllerini temizlemek için aldık. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2018
    Harika

    Manisa'ya aras karga ile 3 günde geldi. Gerçekten harika bir ıslak ve kuru süpürge. Aslında soba + şömine külü için aldım ama normal ev süpürgesi olarakta kullanılabilir... Orjinal Alman olup Romanya'da üretiliyor Kârcher... Sıcak külden etkilenmeyen hortum ve diğer malzemeleri var... Çamur dahi süprülebilir...

  • HepsiB. aracılığıyla

    Manisa'ya aras karga ile 3 günde geldi. Gerçekten harika bir ıslak ve kuru süpürge. Aslında soba + şömine külü için aldım ama normal ev süpürgesi olarakta kullanılabilir... Orjinal Alman olup Romanya'da üretiliyor Kârcher... Sıcak külden etkilenmeyen hortum ve diğer malzemeleri var... Çamur dahi süprülebilir...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher AD 4 Premium 600 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher AD 4 Premium 600 W A Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat