Nilfisk VP 930 400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk VP 930 400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Özellikle iş yerleri için süper. Ses çok az. Çekiş gücü gayet iyi. Sadece kademeli güç ayar düğmesi yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Güzel ve kullanışlı bir makine. Fiyatı size pahalı gelebilir ama kalitesi çok iyi. 760 Wattlık motor gücüyle ufak tozları bile çekiyor. Gayet sessiz çalışıyor kimseyi rahatsız etmiyor. 15 litrelik toz torbası var. Uzun zaman süpürebilirsiniz torbayı sık sık değiştirmenize gerek kalmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: İşletmesini yürüttüğüm otelde bir elektrikli süperge ihtiyacımız oluştu. Internetten yaptığım araştırmalar sonunda Nilfisk marka bu elektrikli süpürgeyi buldum yaklaşık olarak üç aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Toz torbasının büyük olması büyük avantaj herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: tek dez avantajı toz torbası olması artık çok tercih edilmiyor çünkü. Ama boyutu küçüç dışarıya toz çıkarmıyor çok şık üstelik hepa filtresi sayesinde

  • Media Markt aracılığıyla, 01.04.2018
    kalite

    Büyük bir Camide görmüştüm.çok sessiz çalışıyordu.dışardan basit bir şey görünüyor ancak çok kaliteli.tıpkı VOLVO araç gibi

  • Media Markt aracılığıyla, 14.02.2018
    Mükemmel

    Çok kaliteli harika bir performansı var çok memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk VP 930 400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk VP 930 400 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat