Nilfisk CHCO14P10A1 Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk CHCO14P10A1 Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 09.06.2022
    Portatif / kullanışlı

    Kumandası kolaylık sağlıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Deneyimledim

    Olumlu yönleri: Ürünün çekiş gücü muhtesem.Bir ev icin daha pahalı modeline bence gerek yok.Fakat supurge başliği yetersiz ,firca kısmı zayıf sanırim turbo başlık almam gerekecek.Bir yildizi onun icin kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evet güzel bir makine çok kullanışlı ancak bazı eksikleri var. Sapında kolay kumandası olması açma kapama ve seviye ayarı açısından çok iyi ama eliniz sürekli Auto tuşuna çarpıyor ve ayar değişiyor tabi ki, o kısmı pek sevmedim. Biraz fazla güçlü herhalde halılar için en düşük ayarda yapmak zorunda kalıyorum ama o bile yorucu oluyor. Başlıkları çok güzel ve kendi içinde saklama imkanı olması çok iyi. Kablosu inanılmaz uzun bu çok işe yarıyor tek seferde bütün evi geziyorum neredeyse. Ek olarak hortumu da uzun o da çok rahat oluyor, bir de fırçanın takıldığı parçanın ayarı çok rahat ve ergonomik. Tekerlekleri çok rahat dönüyor o yüzden hareketi çok akıcı. Genel olarak bence 10 numara makine bence sadece biraz fazla yapıştığı için yorucu olabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    MÜTHİŞ

    Olumlu yönleri: Kızım astım hastası olduğu için eşim ile internette yaptığımız araştırma sonucunda bu süpürgeyi almaya kara verdik, bir senedir kullanıyoruz ve aşırı memnunuz, evde tozdan eser kalmıyor, hem evi hem havayı temizliyor, içine çektiği tozu dışarı bıraknıyor ve içinde hapsediyor, evde tozdan eser kalmıyor, emiş gücü çok kuvvetli ve yerde toz, kırıntı, kıl, tüy kalmıyor, A++ enerji sınıfı ile elektrik tüketimi sağlıyor, makinemizden aşırı memnunuz hem alerjik sorunu ortadan kalktı hemde ev daha temiz oldu. kesinlike tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2020
    Güvenilir Bir MArka

    Elektrik Süpürgesinde uzmanlaşmış bir marka olan Nilfiskeher zaman güveniir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: özelliklerine baktığımda şunu söyeleybiliyorum benzer özellikler yani toz torbalı çekiş gücü, zemine göre başlıklar hepa filtresi vs gibi hemen hemen bir çok modelde var fakar gelişmiş bir teknoloji olan uzaktabn kumanda sayesinde fiyatta birazcık yukarılara çıkmış. bana biraz fazla geldi. alabilecek olanlar iyi günlerde kullansınlar.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.02.2020
    Çok pratik

    Kesinlikle tavsiye ederim. Sessiz ve güçlü bir cihaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.08.2019
    Yorum

    Almayın çok pahalı eğer içinde televizyon ve klima yoksa

  • Media Markt aracılığıyla, 23.05.2019
    harika

    harika bir ürün herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk CHCO14P10A1 Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk CHCO14P10A1 Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat