Nilfisk WCL14P08A1 EU Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrkli Süpürge Yorumları

Nilfisk WCL14P08A1 EU Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrkli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo sorunsuz ve zamanında geldi.çekim gücü gayet güzel ayarlanabilir çekim gücü var

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullandığım bir marka. Kaliteli ve uygun fiyata aldığım için memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 14.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime dün ulaştı çekimi gayet güzel tek sorun turbo başlığının olmaması

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    süper bi ürün çok kolaylaşıyor temizlik bu süpürge ile

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Başka bir markanın ürününe bakarken bir kişinin bunu tavsiye ettiğini gördüm. Yorumlara bakıp markayı araştırıp aldım. Harika bir ürün. Malzeme kalitesi, ürün sesi çok iyi. HEPA 14 filtreli nadir cihazlardan. Toz torbalı olması çok sağlıklı. 3 farklı zeminde emiş gücü değerlendirme sınıfı A / A / A.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Müthiş bir çekim gücü var. Fakat bu halı üstünde en düşük ayarda bile biraz zorluyor insanı. Ek aksesuarlarını kendi haznesinde taşınması çok güzel. Ağır bir makine fakat çok kolay hareket ediyor. Alerjik olduğum için bu makineyi tercih ettim Gerçekten temizliği hissediyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2020

    Bende extreme Power modeli var, 6 sene önce almıştım 5 yıl garantisi var zaten. Çekim gücü 6 yıl sonra düşünce bi baktık filtresini bunca yıl hiç temizlememişiz. Temizleyine tekrar canavara döndü. Yıllar boyu da çekim gücü hiç düşmedi. Bir gün bozulursa tekrar aynı markayı alacağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.06.2020
    Mükemmel

    Alacak olanlar düşünmeden alsın.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2020

    çok güzell

  • HepsiB. aracılığıyla

    Harika.6 ay önce rowentanın güya en iyi süpürgesini aldım beş para etmez.balkona çıkarttım balkon süpürgesi yapıcam.bu ürün muhteşem hakkaten.küçük çocuklarım var evin her yerinde halı var.rowentayla evin için tozlar havalarda uçuşuyodu.el süpürgesi daha iyi.bugün elime ulaştı her yeri süpürdüm süpürürken 1 tane toz uçuşmadı makinenin yanından halıların rengi açıldı.tozdanneser yok.hayatımda kullandığım en iyisi.süpürge sepetinden aldım sağolsunlar 6 tane toz torbası ve turbo başlığı hediye ettiler.10 numara...

  • HepsiB. aracılığıyla

    5 yıldan bu yana ilk günki performans ve konforla kullanıyoruz. Bir çok süpürge gördüm ve kullandık. Bu çok farklı. Her konuda kalitesini hissettiriyor. Sessizliğine de inanamayacaksınız. Vantilatör bile daha sesli. Bence en iyisi.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2019
    Nilfisk Gerçekten Müthiş

    Ev kullanımı için almıştım. Beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı. Tutma sapındaki kumandadan güç arttırıp azaltmak mümkün. Emin olun son güçte halıyı süpürmek için süpermen olmak lazım. Emiş gücü o kadar yüksek ki halıyı kaptı mı bırakmıyor. Nilfisk'in işi bu. Ses desen sinek vızıltısı. Eskiden emiş gücünü watt ile ilgili sanırdım alakası yok. Eski süpürgem Bosch 2000 Watt idi. Nilfisk 650 Watt ama emiş gücü 2 katı diyebilirim. Bazı markalar da ilanlarda sert zemindeki emiş gücü A sınıfı deyip tüketiciyi aldatıyor. Sert zemindeki pislikleri nefesinizle çekersiniz kimi kandırıyorlar? Halıda görmek isteriz süpürgeleri...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2019
    Süpürge demek doğru olmaz

    Mağaza belirttiği gün kargoladı.Süpürge değil bildiğin canavar halıdan kurtarmak için iki insan daha lazım.Temiz evi süpürdük torbayı açıp baktık biz eskisiyle sözde süpürüyormuşuz.Halılar yumuşadı rengi açıldı.10 numara diyorum başkada bişey demiyorum:))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk WCL14P08A1 EU Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrkli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk WCL14P08A1 EU Elite 650 W A Sınıfı Hepa Elektrkli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat