Philips Azur GC4870-22 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Philips Azur GC4870-22 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(504 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel paketlenmişti magaza cok ilgiliydi cok tesekkur ederım

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir ürün sıkıntısız kullanacağınız ütü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ÜTÜNÜN ALTI RENK DEĞİŞTİYOR ZAMANLA. BU RENK DEĞİŞİMİ DİŞ MACUNUYLA VESAYRE GİDERİLEBİLİYOR.

    Olumlu yönleri: HER ŞEYE RAĞMEN FENA DEĞİL ÜTÜ İŞİNİ GÖREBİLİYORSUN İDARE EDER. AMA DAHA GÜZEL ÜTÜLER PİYASADA OLABİLİR. Olumsuz yönleri: ÜTÜNÜN ALTI Bİ ZAMAN SONRA RENK DEĞİŞTİRİYOR KIZARIYOR BU DIŞ MACUNU İZALE EDİLİYOR AMA SORUN. AYRICA ÜTÜNÜN UCU KIRIŞIKLARI PEK ALMIYOR. VE ÜTÜ BÜYÜK. KABLO MAFSALI UYGUN VE KULLANIŞLI DEĞİL.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ütü denilince akla ilk gelen marka,annem yıllardır kullanır ben de çeyizi için aldım ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Eşim evde kullanmış olduğumuz ütünün bozulduğunu söyledi önce bu duruma çok üzüldüm sonrasında yaptığım araştırmalardan sonra Philips Azur marka bu ütüyü buldum ve hemen sipariş ettim. Şu anda eşim kullanıyor ve kullanımından çok memnun herkese tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    çok uzun zaman oluyor alalı. buhar Kazanlı ütü de kullandım ama bu ütüden sonra cooook gereksiz. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2020
    Başarılı ama ömrü kısa

    Ütüleme başarılı ama ömrü kısa. Bir ütü için kısa olabilecek bir sürede, 5. Senesinde bozuldu. Su akıtma, kireç atma bir sorun olmadı. Fakat kireç temizleme yöntemi uğraştırıcı. Ütülerken akıp gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2019
    Philips Azur İyonik Ütü

    Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün, yıllardır kullanıyarum ve üründen memnunuz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.09.2019

    Merhabalar ben philips 4870/22 urunu bugun aldim ama buhar basinci bakimindan tatminkar olmadim bu cihazin normali bumudur yoksa bi sorunmu var bilgi ve tecrubelerinizi almak isterim cok tesskkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    Selefini aratan ütü

    Yaklaşık 6 yıl önce satin almıştım. Bir düşük modelini abime hediye almıştım. O, bu modelden kesinlikle daha başarılıydı ve daha sağlam bir malzeme kalitesi vardı. Bu utude buhar düğmesine basınca çok da etkili buhar vermiyordu. Kırışıklık açmak hususunda da çok başarılı bulmadım açıkçası. Yorumların geneline hakim olan olumlu yaklaşımların aksine ben çok da memnun kalmadım. Bu fiyat bandinda daha iyi bir utu alinabilir bana gore. Belki de benim kullandığım utuye has sıkıntılar vardı bilmiyorum. Birkaç kez düştüğü için kartı arızalandıgı için emekliye ayırmak zorunda kaldım. Yerine şu anda bir başka marka ütü aldım onu kullaniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    Beş Yıldız

    Çok güzl tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    kaliteli

    iki adet aldım..kaliteli sağlam ürün.philips ütüde de çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2019
    BUHARI ÇOK KUVVETLİ

    ÇEYİZİME ALMIŞTIK ÇOK MEMNUNUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    memnunum

    1 bcuk yıldır kullanıyorum herhangi bi sıkıntımız yok fakat kastamonu'nun suyu fazla kireçli olduğu için biraz içi kireçlenme yaptı buhar verirken kireç atıyo ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2019
    Mükemmel

    2012 yılında tesadüf eseri aldım. Mükemmel ütü yapıyor. Sağlam, hiç sorunsuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Hala ilk günkü gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    Tabanı sıkıntı yarattı

    Tabana birşey yapıştı ve temizlenmiyor 3 seneye yakın kullandım çok memnun kalamadım tabana yapışan kumaş ne yaptıysam temizlenmedi ve kumaşı yakıyor artık kullanılmaz halde ahım şahım kırışıklık açmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    Mutlaka alın

    2012 yılında bekarken almıştım. evleneli 3 yıl oldu hâlâ kullanıyoruz. bizden sonra kayınvalide, baldızım, dayı kızı da aldılar ve memnun kaldılar. Boş yere onu mu alayim bunu mu alayim diye vakit kaybetmeyin. yıllarca sorunsuz kullanacağınız için fiyatını amorti ediyor her türlü. ısı ve buhar ayarını dengeli yaparsanız asla su damlatmaz. güle güle kullanın bana da dua edersiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    tavsiye

    2016 yılında tereddüt ederek aldım ve çok memnun kaldım. pişman etmeyecek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    Pişman olmazsınız

    Ürünü 6 yıl önce çeyizime almıştım ve inanılmaz memnundum. Düştüğü için içten tabanı parçalanmış tamir olmadı. Yeni ütü arayışına girdim aynısını almış olmayayım diye ama okadar araştırmam sonucu hiç biri içime sinmedi bi kaç farklı ütüyü tanıdıklardan alıp denedim ama memnun kalmadım. gidip tekrar aynısından aldım. ağırlığı, buhar gücü, kırışıklık açmasından çok memnunum. Tefalin üst model ütülerinide denedim ama hiç birinde bu performansı göremedim. Sadece siyahları biraz parlatıyor, onuda bi çok ütü yapıyor zaten. 6 yıl boyunca hiç bir sorunla karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2018
    mükemmmell

    mükemmmel görüyorsunuz şöyle ütü böyle ütü konuşmam..;) mükemmel....:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Azur GC4870-22 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Azur GC4870-22 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat