Vestel V-Press Serisi 2000 Beyaz 2200W Buhar Kazanlı Ütü  Yorumları

Vestel V-Press Serisi 2000 Beyaz 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(510 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    başka ütü aramayın

    teslim alır almaz denedim. Böyle bir buhar gücü hiçbir ütümde görmedim. Buhar ayarının olması da harika. kuru ütü için ekstra bir uğraş gerekmiyor. çabucak ısındı. saatler sonra bile hâlâ sıcaktı. kullanımı rahat hafif. Türk malı nede olsa. Tavsiye ederim. Kaliteli bir ütü boşa pahalı ürünlere bakmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence super

    geçen yıl neredeyse 5 kat fazla ücret ödeyerek aldığım ünlü marka utuden çok daha iyi hemde bu fiyata terzilerin kullandığı utulerden işte, çok tedirgin oldum alırken fakat şu an kullanıyorum süper kendisi kullanımını okuyup anlamak gerekiyor başta sadece klavuz gayet aciklayici

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnuniyet

    Gayet güzel; hemde hızlı kargo.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyata göre cok cok başarili 10 numara 5 yildiz

    Zamaninda elime ulasti. Kullanimi kolay ve basit. Fiyatina gore permans cok cok güzel. Hatun bastirmaktan artik ellerim agrimiyacak diyor. Görüntü ve renkte cok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cok güzel

    Ürün gerçekten cok etkili fiyatina göre performansi cok iyi buhar gücüyle çok pahalı ürünlerle eş değer pamukluları cok iyi açıyor rahatlıkla alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    19 martta sipariş verdim.20 martta yani bugun elime ulaştı. (denizli).kargolama çok hızlı ve sıkıntısız bi şekilde geldi.kolisi bile zarar görmemiş.teşekkürler.ütü harika .tereddüt etmeden alın derim.sıkıntı çıkmaz.teşekkür ler ürünü gönderen firmaya ve vesile olan bu değerli siteye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Olumlu

    Ürün zamanında kargolandı elime ulaştı araştırmalarıma fiyatına göre güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ütü

    Hepsiburada farkı özenlı paketlenmıs zamanında gönderim ve ürün kalıtesı hepsı ıcınde ????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Denedim

    Ürünün kargosu hızlı. bir kere ütü yaptım ama buharı gayet iyi sorun yapmayın. sonuçta 1000 TL de verseniz aynı ütüyü yapıyor, buna 200 tl de verseniz aynı ütüyü yapıyor. bence bunu alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ??????

    normal ütülerle ütü yapmak işkence diye

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ütü

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün lakin su damlatıyor 7-8 dk dan daha fazla ısınmasını tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kalmadım

    Ürünü 2 aydır kullanıyorum fakat hiç memnun kalmadım. Kullanma talimatına göre ürünü doğru kullanmama rağmen su akıtıyor. Ayrıca ürün kutulanmadan(ekstra ambalajlanmadan) süvarioğulları izmir şubesinden gönderildi. Ürün orjinal kutusu oldukça zarar görmüş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tşkl

    Cok beyendik fiyatı kendi mükemmel herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Tereddütle aldım çünkü fiyatı çok düşüktü. Annemin Kazanlı ütüsü bunun dört katı olduğu için beğenmezsem gönderirim dedim. Ama hiç olumsuz yorumlardaki gibi değil gerçekten çok iyi neredeyse annemin ütüsü kadar. Üstelik bazı yorumlarda su hemen bitiyor vs yazmışlar 2 saat ütü yaptım çok biriktiririm ben artık giyecek kalmayınca ayda yılda bir ütü yaparım kazanı bir kere doldurdum hepsine yetti üstelik bazı kıyafetler nasıl başladı nasıl bitti anlamadım kayıyor ve dümdüz ediyor iyi ki almışım ve iyi ki daha fazla para vermemişim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre güzel ürün , gayet başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Satıcı ilgili ve hızlı sağlıklı teslimat.Teşekkür ederiz. Ütü ise fiyat kalite orantısı gayet iyi tavsiye ederim.Sadece su deposunu sıcak su ile doldurulması ısınma süresini kısaltacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet basarili

    Basta fiyati dusuk oldugundan tereddut ederek siparis verdik. ancak urun bekledigimizden cok daha performansli çıktı. Bununla beraber en onemlisi yerli uretim ve turk mali olmasi. Bu kadar ucuz ve kaliteli bir urun var iken yabanci markalara para verip almak cok anlamsiz. Turk mallarini desteklememiz gerekiyor milletce.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Babamın evinde kullanıp memnun kaldığımız ütüden 2 adet sipariş verdik kendi evimize hızlı ve sorunsuz gönderim için teşekkür ederiz..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Ürün teslimi öngörülenden önce teslim edildi. Orijinal ambalajı ile gönderilmiş; fakat bu ambalaj dağılabilir gibi geldi bana. Paketleme daha düzenli olabilirdi.Buna rağmen ürüne herhangi bir zarar gelmemiş. Fiyat olarak en iyi hepsiburada' da. Ürünü kutusundan çıkardığınızda çok dijital bir şey beklemeyin. Hemen kullanım kılavuzunu okuyarak işe başladık (Kullanım kılavuzunu mutlaka okuyun). Ütülenmesi gereken bütün gömlek ve elbiseleri çıkardık. Yaptığı işe inanamayacaksınız. Öncelikle ütü çok hafif ve seramik tabanı sayesinde hiç yormuyor. Buhar ile birlikte çok aşırı kırışmış kumaşları bile kolayca dümdüz etti. Buhar miktarı evsel kullanım için çok yeterli; bol bol buhar kullansanız dahi. Ütü gereksinimi olanlar hiç düşünmesin hemen alsın. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÜRÜNÜ ALALI BİR KAÇ AY OLDU ÇOK MEMNUN KALDIM. ÇOK FAZLA ÜCRET VERMEYE GEREK YOK MEMNUN KALIRSINIZ. TEK DEZAVANTAJI KAZANIN ISINMASINI 7 DK BEKLİYORSUN ODA O KADAR SORUN DEĞİL.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel V-Press Serisi 2000 Beyaz 2200W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel V-Press Serisi 2000 Beyaz 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat