Tefal GV9581 Pro Express 2600W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV9581 Pro Express 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2019
    Güzel kullanışlı

    Buhar basıncı yüksek. Amaç ısı ile değil buharla açmak karışıklıkları. Hızlı geldi . Türkçe kullanım kılavuzu yoktu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2019
    Süper

    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz. Performansından da gayet memnunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2019
    Beş Yıldız

    Buhar gücü oldukça yüksek. Kireçlenme yapmıyor ve renkleri çok güzel. Hızlı bir şekilde güzel ütü yapmak için kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2019
    Beş Yıldız

    Kazanlı ütü konusunda kararsızlığımı ortadan kaldıran daha önce almadığıma pişman ettiren kullanışlı yüksek buhar gücü olan kaliteli bir ütü

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2019
    Beş Yıldız

    kırışıklıkları çok iyi açıyor buhar gücü inanılmaz yüksek. tasarımı da çok güzel rengine falan bayıldım :)

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2019
    farkli renkte ürün

    Ütüyü sicagi sicagina test ettim, performansi yeterli, fiyat performans urunu. memnun kaldim. fakaat... gorseldeki renkte gonderilmedi.lila renkli bir ütü geldi. yani rengi siz degil magaza seciyor, 2 puan kirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2019
    Berbat

    Hicbir kirisikligi acamayan bir cihaz. Ustune, Tefal’de hic bir sekilde yardimci olmadi!

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2019

    ütünün performansına söyleyecek tek kelime yok. muhteşem bir ütü, ceyizim için aldım, düşünenlere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018

    çeyiz için aldım ama kullananlar çok memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    ??????

    uzun araştırmalar sonucu aldıgım bir ürün. buhar basıncı çok iyi özellikle şok buharı. el yakıyor resmen. ipek eşarp ve şallar için aldım . kurutemizleme masrafımdan kurtuldum. süper açıyor. puan kırma sebebim kapagının olmayısı. bir üst modeli ile arasındaki tek fark kapagı olmayışı ve fiyat farkı. ütü performansı sorgulanamayacak kadar iyi. artık eşim ütü yapmayı sorun etmiyor??

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    Beklediğim gibi güzel çıktı

    Almayı düşünen arkadaşlar İçin : Ürün gayet güzel ve hafif Rengi de gayet güzel çıktı Buhar gücü ve kullanımı güzel Çok kısa sürede ütü yapabilmenizi sağlayan mir ürün Paketle ve kargo gayet güzeldi teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    Beklediğim gibi güzel çıktı

    Almayı düşünen arkadaşlar İçin : Ürün gayet güzel ve hafif Rengi de gayet güzel çıktı Buhar gücü ve kullanımı güzel Çok kısa sürede ütü yapabilmenizi sağlayan mir ürün Paketle ve kargo gayet güzeldi teşekkürler Hepsiburada

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2018
    Buhar gucu harika

    Hatay.dan 1 gunde teslim. Harika😍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2018
    "Süper hızlı ütü "

    Olumlu yönleri: çarşaf ütülemek için tek kat açmanıza gerwk yok 4 katta bile muaazam sonuç alabiliyorsunuz 8 bar basınç 180 mg buhar ütüyü inanılmaz kısaltıyor. Eğer ütüden nefret ediyorsanız bu cihazı alın cidden memnun kalırsınız, ütüden nefretiniz geçmez ama ütünüz hemen biter emin olun. 1.9 lt su haznesi ile su bitti dersinizde kalmıyor. Fiyatı gitti gidiyordan alırsanız diğer yerlere göre çok daha ucuz ben 1650 tl ye aldım tefal shop da 2680 tl. Fiyatının karşılığını veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2018
    BAŞARILI BİR ÜRÜN

    Fiyat uygunluğu ve kullanım rahatlığı bakımından son derece güzel bir malzeme. Tek sorunu kablosunun pek çok modelde olduğu gibi özel bir yere otomatik sarılamadığından normal ütüler gibi açıkta olması. Hafif ve çok kolay ütüleme özellikleri, tank hacminin büyüklüğü ve pratik kullanımı nedeniyle kesinlikle tavsiye edilebilir bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2018
    HEM ÜTÜ HEM SÜPÜRGE ALDIM 0 ÜRÜN GÜVENİLİR MAĞAZA ÇEYİZ İÇİN ALACAKLAR MAĞAZALARDA VAKİT DE PARA DA KAYBETMEYİN :))

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL MAĞAZA ÇOK HIZLI. ÜRÜN SAPASALAM GELDİ. VE MAĞAZA ÇOK İLGİLİ TEREDDÜTLERİM VARDI İNTERNNETN ALMAK KONUSUNDA TEREDDÜT ETMEMENİZ GEREKEN BŞR FİRMA. MAĞAZASINDAN ALMAYA EVE TAŞIMAYA DEĞMEZ BİLE AYNI RÜN SIFIR ÜRÜN EN YENİ ÜRÜN TEŞEKKÜRLER SENPA :) HERKESE TAVSİYE EDİYORUMMMM :)))

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2018
    ilgili mağaza

    Yaklaşık 7-8 yıldır delonghinin buhar kazanlı ütüsünü kullanıyordum. Kendi kullanımımdan dolayı ütü bozuldu. Yani o ütüden de çok memnundum. Ancak bu ütü daha da güzel. Tabi teknolojinin çok geliştiğini direkt gösteriyor ürün. Beklediğimden çok hafif ve çok sessiz. Buharı da oldukça başarılı. Ürünü alırken tereddütlü aldım ama memnun kaldım...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV9581 Pro Express 2600W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV9581 Pro Express 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat