Arzum AR 641 Steam Force 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR 641 Steam Force 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    Bu ürün ütüyü çok kolaştırıyor

    Ütü gerçekten harika sürekli buhar püskürtmesi oldukça iyi ütü yapmak oldukça kolaylaştı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ev hanımları ütü işinin bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştir sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    Oh dünya varmış:)

    Bügü ütüyü 2 senedir kullanıyorum. Daha oncesinde birçok ütü maceram olmuştu. Bunu da satıcının tavsiyesi üzerine almıştım. O kadar memnun kaldım ki kim evlense ev hediyesi olarak bunu alacağım demiştim. Gecen sene kuzenim evlendi ona aldım. O sürekli teşekkür ediyor. Bu sene de kardesim evleniyor ona ev hediyesi olarak aldım. Kullanmaya başladıklarında eminim gelinimiz ve kardesim cok memnun kalacaklar. Ütü yaptıktan sonra giysiyi katlamam daha uzun sürüyor. O kadar hayatim kolaylaştı. Hem

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2013
    tavsiye ederim

    ürün gerçekten çok güzel.kısa sürede ütülemeye hazır.en güzelide suyu bitince beklemeden su ilave edip ütü yapmaya devam ediyorsunuz.almak isteyenlere tavsiye ederim.bu özelliklere bu fitat süper,kaçırılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    Memnunum

    Ürünü sipariş ettim ve kısa sürede elime geçti. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum fiyatıda uygun. Almak isteyen herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2012
    Kullanışlı

    Eşim ilk kullandığında gömlekleri tamamen kurutmuştu.Ütü tamamen buhar gücüne dayanarak çalıştığı için su püskürtme yeri yok.Bu yüzden kuru gömleklerde sonuç pek iyi değildi.Fakat nemli olarak ütü yaptığında ütüleme işleme hem daha kısa sürdü hem de güzel ütülendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2012
    ütüde kolaylık

    arzum buhar kazanlı ütü 1 hafta önce elime geçti.şipariş verdiğimde kazanın ne kadar su aldığı konusunda terettüdüm vardıçünkü su haznesi hakkında bilgi yoktu.ürün elime geçtiğimde ilk iş olarak su haznesine su koymak oldu yaklaşık 1.5 litre su alıyor. Kazandaki su bitince ütünüz yarım kalmıyor su ilave edebiliyorsunuz.bazı diğer kazanlı ütülerde bu özellik yok su bitince ütüde bitiyor.ütüyü fişe takınca 1 dk gibi kısa sürede hazır hale geliyor.güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2011
    mükemmel tavsiye ederim

    güzel bir ürün tavsiye ederim. çok uzun zaman almayı düşündüğüm bir üründü. neden sonra burada gördüm. kalite ve fiyat avantajıda olunca hemen sipariş verdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 641 Steam Force 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 641 Steam Force 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat