Braun SI-7066-VI 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Braun SI-7066-VI 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Gürültülü çalışıyor.

    Olumsuz yönleri: Aynı model ütüyü annem yıllardır kullanıyor, ben de bildiğim için aynısından almak istedim. Eski üretim kesinlikle daha iyi....Tasarımında ufak değişiklikler yapılmış (su haznesinin kapağı basit bir plastikten yapılmış aç-kapa yaparken kısa süre sonra kırılma ihtimali çok yüksek, buhar düğmesi tutma yerinin altına alınmış). Çok gürültülü çalışıyor; buhar verirken çok ses yapıyor ve ütülüme esnasında ütünün içinden gürültülü şekilde sesler geliyor (Bir an ütü elimde patlayacak zannettim).

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime sorunsuz ulaştı orijinal kutusunda orijinal ürün kargolama çok iyi.KESİNLİKLE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SATICIDAN ALABİLİRSİNİZ 👍🏻👍🏻👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Braun ütüden şaşmayın derim!

  • Trendyol aracılığıyla, 17.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel fakat daha etkili bekliyordum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ev eşyaları konusunda braundan başka marka kullanmıyoruz çünkü kalitesine çok güveniyorum bi ürünü yıllarca kullanbiliyorsun o yüzden ütüyü de braundan sipariş verdim bu modeli diğerlerine göre uygundu da hızlı bir şekilde elime ulaştı ve çok memnun kaldım basit kullanımı kolay ve iz bırakmıyor hiç

  • Trendyol aracılığıyla, 15.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kısa sürede ve zarar görmeden, orjinal kutusuyla birlikte ayrı bir kutu içerisinde teslim edildi. Kargo oldukça hızlıydı. Daha önceden yıllarca Braun marka ütü kullandığım için kalitesinden şüphe etmeden bu ütüyü tercih ettim ve beklentimi oldukça karşıladı. Su akıtma gibi bir problem olmadı, kırışıklıkları da tek seferde açabiliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2021
    Güvenilir marka

    Ürün kaliteli emniyet li tabanı çok iyi kireç temizleme özelliği kordon çok uzun tek kelimeyle mükemmel hiç düşünmeden alın derim üstelik alman malı

  • Amazzon aracılığıyla, 15.06.2021
    GÜVENLİ TİCARET

    Teşekkürler. Gayet güzel. İlanlarda anlatılanlardan daha ötesi. Tabanı seramik olsaydı belki daha güzel olabilirdi. Teşekkürler üretici, teşekkürler Amozon, Teşekkürler satıcı - bayii, teşekkürler kargo.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2021
    ÖNEMLi. Özelliklere girince farklı model çıkıyor. alıcı yanılıyor

    Olumsuz yönleri: ÖNEMLi. Özelliklere girince farklı model çıkıyor. alıcı yanılıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 08.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok mükemmel açıyor 🤩 👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok kullanışlı ve işe yarar çok pahali birşey aramıyorsanız uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Büyük kolaylık

    Olumlu yönleri: Ütü yapmak gerçekten çok sevdiğim bir şey. Zevkle yaptığım nadir ev işlerinden diyebilirim. Aslında daha profesyonel ve buhar kazanlı bir ütü istiyordum ama arkadaşım resmen aynı özelliklere sahip olduğunu söyledi. Aldım kullandım hakikaten öyle. Performansı çok iyi. Fazla uğraştırmadan jilet gibi yapıyor gerçekten. Fiyatı da gayet iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kardeşim için aldık. Çok memnun kaldı. Daha önceki ütüsü de aynı markaydı. Yine bir şey alacak olsam bu markadan vazgeçmem dedi.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel çok kaliteli teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye almıştım parasını yüzde yüz hakediyor 🤌🏻

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Markanın başka modelini 2 senedir kullanıyoruz ve oğlumun bekar evine gitti bizde Braun ütü tercih ettik.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 11.12.2020

    Ürůn ithal alman malı. Çok güzel.Ambalaj deforme olmuş.Mağazadan bu şekilde almam.Bu yıldızı ambajlamaya verdim.Yırtık ve ezik.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Müdahil markalarla yarışır. Fakat paketlenmesi iyi değildi. Hasar görmemişti; ama gorebilirdi de..

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    gerçekten harika bir ütü sorunsuz bir sekilde elime ulaştı alır almaz denedim gücü kırışıklık açma gerçekten çok iyi su koyma bölümü için su koyma aparatida var iyiki almışım tavsye ederim Braun kalitesine herzaman guvenirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun SI-7066-VI 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun SI-7066-VI 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat