Electrolux EUP86SSM Şarlı Süpürge Yorumları

Electrolux EUP86SSM Şarlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Pratik Bir Süpürge

    Arkadaşımda gördüm daha üst modeli olduğu için bu modeli tercih ettim. Klasik elektrikli süpürgelere kıyasla çok rahat. Klasik süpürgelerde insan 3-5 dakika süpürme için süpürgeyi çıkarmaya üşeniyor ama bu süpürge ile öyle bir probleminiz kalmıyor. Şarjdan alıp istediğiniz yeri süpürüp geri bırakıyorsunuz. Hafif bir ürün olduğu için ne üşendiriyor ne de yoruyor insani. Gerçekten kullanımı çok pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Çok iyi

    Bir tanıdığımın evinde kablosuz süpürgeye denk gelmiştim. Çok methetti. İndirimde görünce bu modeli aldım. Kullanım süresi gayet uzun. Şarjı yüksek hızda süpürürken bile bitmedi hiç. Şarjlı bir süpürgeye göre çekim gücü hissini fazlasıyla iyi veriyor. Normal süpürgeden farkı yok gibi. Ama kesinlikle kullanımı çok daha kolay. Salonda şarj standında duruyor, alıp kullanıp yerine takıyorum. Ben süpürge külfetinden kurtuldum, çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019
    Şarjlı ve dik tip olarak değerlendirmeli

    Çekiş gücü çok, iyi narin bir cihaz sert kullanılmamalı,fiyat ve kalite performansı çok iyi,servis performansını zamanla görücez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    5 yıldız verirdim ama...

    çekim gücü yüksek. sert zeminde ikinci hızda, halılarda ise son (üçüncü) hızda çalıştırmanız yeterli. tüm evi elektrikli süpürgeye ihtiyaç duymadan süpürebilirsiniz. eksileri: başlığı değişmediği için koltuk aralarına ya da dar alanlara erişiminiz yok. ilk kullanımım sonrasında bozuldu. şu an çalışmıyor. servise göndereceğim. arıza yapmasaydı kesinlikle 5 yıldızlık ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.10.2018
    ürün güzel

    kargo çok hızlı 1 günde geldi, bu renk tercihimizden dolayı emsallerinden biraz pahalıya aldık, demonte geldi kendimiz montajını yaptık. üründen memnunuz

  • Media Markt aracılığıyla, 13.09.2018
    Başarılı

    Mağazada denedim, bayağı başarılı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EUP86SSM Şarlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EUP86SSM Şarlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat