Philips HD7865/60 Senseo Quadrant Kapsüllü Kahve Makinesi Yorumları

Philips HD7865/60 Senseo Quadrant Kapsüllü Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2021
    KAPSÜL değil POD kahve makinası

    Kapsül kahve makinası değil bu cihaz. POD ya da PED kahve makinası. Lütfen doğru ifade yazım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    çok iyiiii

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir kahve makinesi. Bir arkadaşımda görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Yaklaşık 4 ay para biriktirip aldım. Çok güzel bir duruşu var. Asil duruyor. Çok güzel, çok fazla ve köpüklü kahveler yapıyor. O meşhur kahvecilerde cafelerde yapılan kahvelerden hiçbir farkı yok hatta daha lezzetli oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    çok iyii

    Olumlu yönleri: Eşim de ben de kahveyi çok seviyoruz. Aslında tanışmamız da yine bir kahveci dükkanın da olmuştu :) Bu kahve makinesini eşim ile birlikte araştırdık ve aldık. Yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. İnanılmaz güzel kahveler hazırlıyoruz. Kapsül kahve makinesi. 8 bardaklık kapasitesi var. iki oluklu yeri var. Öğütücü ayarlarını ayarlanabiliyor. Makineyi çok iyi tanırsanız muhteşem kahveler yapabilirsiniz. Kesinlikle ödediğiniz her kuruşun hakkını veren bir makine. Asla pişman olmayacağınız bir makine. Kahve severlerin kaçıramayacağı bir makine kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    harika

    Olumlu yönleri: Kahveyi gerçekten çok seviyorum. Sabahları da eğer işe geç kalmadıysam kahvemi içerim öyle çıkarım evden. Sabah kalkınca yaparım hazırlanırken bir yandan da kahvemi içerim. Eşim de kahveyi çok sevdiğim için sağolsun bana evlilik yıldönümümüzde Philips Senseo HD7865/60 Quadrante Siyah bu kahve makinesini almış. Aynı anda iki fincan kahve yapabşiliyorsunuz. Farklı bardak boyutları için ayarlanabilir seviye ve Senseo KAhve Arıtma Sistemi var. Ben çok memnunum. Kahveyi çok daha profosyonel. Her sabah sanki cafe den kahve almışımda içiyormuşum gibi hissediyorum. Kesinlike tavsiye ederim. Kahveyi seviyorsanız ödediğiniz paranın karşılığını veren bir makine.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2018
    Bu Türkiye’de mutfak süsü olarak kullanılmaya mahkum

    Ürün Mükemmel.Senelerden beri yurt dışında kullanıyorum ve diğer Kapsüllü kahve makinelerine rağmen çok ekonomik ve kullanılan yuvarlak filitreli “pad” ler Avrupa’da her devlette tedariki mümkün. Türkiye’de ise bu kahve makinaları yeni ithal edildi ve kahve yapmak için “pad” ler satılmıyor ve tedariki çok zor, kahve yapma imkanınız yok ama bir köşeye süs olarak kullanabilirsiniz.Kahve makinesi Avrupa fiyalarına göre ortalama 30-35€ daha pahalı. Su haznesi yanda olduğu için sağ tarafı açık tutulması gerekir..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD7865/60 Senseo Quadrant Kapsüllü Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD7865/60 Senseo Quadrant Kapsüllü Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat