Homend Coffeebreak 5003 Otomatik Espresso Kahve Makinesi Yorumları

Homend Coffeebreak 5003 Otomatik Espresso Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet başarılı

    1 gün oldu alalı gayet başarılı kaliteli tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.05.2020

    On numara beş yıldız bi makina kendisi.İlk bi kullanma kılavuzunu aldığımda bocalar gibi oldum anlamakta ama sonra okuyunca gördüm ki çok kolay bi makina.6 aydır kullaniyorum.Daha once delonghi de kullandım.10 yıldır espresso makinasi kullaniyorum şunu belirtmeliyim ki dandik kahveyle en pahalı makinayı da kullansaniz bi işe yaramaz.Bu makinayı birkac ay fiyat konusunda takip edip öyle satin aldım.Fiyatı çok değişebiliyo.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Fiyat Performans-Uygun ürün

    Ürün fiyatına göre gayet başarılı, yalnız ilk defa çalıştırmada içini temizlerken , (sadece bu adım için) kitapçıktaki kullanım kılavuzunu uygulamadan önce mutlaka müşteri hizmetlerini arayarak destek alın , ben bayağı bir uğraştıktan sonra çalıştırabildim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2019

    Urunun ilk kullanimi biraz kafa karistirici. Kullanma klavuzu yanlis yonlendiriyor. Suyu koyun, kahveyi koyun sonra sicak su tusuna basin diyor. Halbuse kahveyi koymadan yapmak lazimmis. Teknik servisi arayip ugrastik. Onun disinda kahveyi guzel cekiyor ve yapiyor. Ayrica şık bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2019
    Basarili, Severek Kullanıyoruz.

    Urun Çok basarili ancak fiyatı daha uygun olabilirdi... BCO421 ve Delonghi Ogutucusunu kullanan biri olarak yer tasarrufu, zaman tasarrufu ve temiz kalması konusunda çok basarili oluyor. Eğer benim gibi sabahlar kahvesini icmeden/Hazirlamadan evden cikamayanlardansaniz, ve Espresso bazli içiyorsanız. Nimet gibi. En yakin Rakibi Siemens'in Avrupa üretimi oldugunu ve Marka degeri daha yüksek oldugunu da unutmamak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2019
    İki Yıldız

    Tesim alır almaz denedim. Kahveyi çekip bekliyor. İşlem bitince kitapçığında anlatıldığı gibi ışığı sönüyor. Ama kahve ortada yok. 2-3-4-5 kez denedim sonuç aynı kahve yapmıyor. Bu paraya öğütücü satıyorlar sanırım. Kitapçık anlatımları son derece yetersiz. İade edeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2019
    Homend 5003 tam otomatık espresso makınası

    Homend in cay makınasını 2 senedır kullanıyorum buzamana kadar bırcok makına denedım ama bundan cok memnun kaldım.espresso makınası firma tarafından zamanında ve guzel paketlenmiş olarak gönderildi.evde kullanılacak en guzel makine eger gercekten espresso içmek istıyorsanız zahmetsız cok kolay bır makıne ve mutfagım mis gibi kahve kokuyor.cok yer kaplamıyor cok şık tavsiye edilir buhar süt ısıtması harika.temizlemesi kolay.kahve dükkanlarına gitmeye gerek yok..👍👍⭐️⭐️☕️☕️

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2019
    Beş Yıldız

    Kargo, paketleme ,teslimat sorunsuz. Ürün güzel , tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    Beş Yıldız

    alırken çok tereddüt ettim ama iyikide almışım harika bir ürün fiyatıda gayet uygun tesekkurler hepsiburada.com :))

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2018
    Harika

    kargo hizi mukemmel. ilginize tesekkur ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2018
    SÜPER BİR KAHVE MAKİNESİ:)))))

    SÜPER BİR KAHVE MAKİNESİ:)))))

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2018
    harika

    kullanimi cok basit, yaptigi kahveler harika. ev kullanimi icin aldim, cok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Coffeebreak 5003 Otomatik Espresso Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Coffeebreak 5003 Otomatik Espresso Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat