Nespresso F521 Lattissima 1400 W 900 ml Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Nespresso F521 Lattissima 1400 W 900 ml Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 31.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    makine çok güzel sağlam ve korunaklı geldi tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 27.09.2021
    Eksik kahve

    Gorseldeki gibi ürün ama 2 kutu kahve geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Kahve makinesi latissima pro siyah rengi ile asil bir görünüm oluşturuyor. Özellikleri ve kalitesi ile gerçekten harika bir ürün olan nespresso lattisssima touch özel yapısı ile estetik bir tasarım sunuyor. Oldukça dayanıklı olan bu ürün, modern bir tasarım ile pratik kullanım oluşturuyor ve işlevselliği ile pek çok alanda tercih ediliyor. Geniş bir kitle tarafından kullanımı ile sıklıkla kulalnım sağlanıyor ve eşsiz lezzeti ile kahve makinesi pek çok kullanıcının tercihleri arasında yer alıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.08.2021
    Lezzetli kahvenin tadı

    Pekçok başka marka kapsülünün de makineye uyumu nedeniyle aldım. Keyifle kullanıyorum.Harika kahveler yapıyor. Temizliği biraz daha az detaylı olsa süper olurdu.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2021
    Evde baristacılık

    Kahve seviyorsanız ve evde amatör şekilde baristacılık yapmak istiyorsanız uygun bir makine. Ayarları için kullanım kılavuzu yerine Nespresso'nun kendi youtube sayfasındaki videoları izlemenizi öneririm. Zaten espresso/lungo için nespresso kullanıcısı iseniz zorluk yaşamayacaksınız. Ancak sütlü çeşitlerde başta makineyi anlamak zaman alabiliyor. Özellikle her bardaktan sonra süt borusunda kalan buharı iyice boşaltmayı unutmayın. Sütlü kahveler için nespressonun kendi özel seri kapsüllerini tercih edebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2021

    Şu ana kadar 8 makine eskittim Bu ürünü hepsinden üstün ve temizliği kolay

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    makinadan çok memnun kaldım. ancak 5 kutu kahve gelmedi. sadece 2 kutu göndermişler. onuda en ağır kahveyi göndermişler. yazılanın aynısı gelmediğinden bir puan kırdım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Kahve makinelerinin otomatik oluşu hem kolaylık hem de gerçek lezzetti deneyimleme imkanı sunuyor. Süt haznesi bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kireç çözme sistemi de mevcut. Kahvenizin tadı asla bozulmuyor. Isınma süresi saniyelerle gerçekleşiyor. Basınç sistemide en iyi teknolojiler ile sunuluyor. Her anlamda kahve severler için uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir makine. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iki ayı aşkın süredir, hemen hemen her gün kullanıyorum. İçinden yanlış hatırlamıyorsam 14 adet nespresso deneme paketi çıktı. Evinizde gayet güzel kahveler yapabilirsiniz, benim tercihim sütlü kahveler. Kullandıkça ayarlar konusunda daha farklı karışımlar elde edip kendinize göre ayarlabilirsiniz. Bu süreçte kahveseverlerin evinde bulunması gereken bir cihaz. Alacaklara tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kahve makinasına bayıldım.. Göründüğü gibi geldi ve ebatı da çok güzel. Sadece 5 kutu kahve hediye demişler 1 kutu geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzell

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimizdeki herkes kahve içmeyi çok sevdiğinden kaliteli bir kahve makinesi almaya karar verdik. Bu ürün beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Oldukça lezzetli kahveler yapıyor. Tasarımını da fazlaca güzel bulduk. Kahve makinesi arayanlara tavsiye olunur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2021
    nespresso grand latissima

    Olumlu yönleri: Urun oldukca pratik ve kullanisli.Uzerinde basit kullanisli kahve hazirlama butonlari var.Kahve kosemizde oldukca estetik duruyor.Sut kopurtme cok kaliteli.Her yastan insanin kolaylikla kullanabilecegi bir makime.Bu cihaz hazir kapsul kullaniyor.Kendisi kahve ogutme yapmiyor.Bende boyle bi makine ariyordum. Olumsuz yönleri: Bence yok ama kahve ogutme ozelligi yok alirken dikkat edin . Ben alirken bu ozelligin olmadigini biliyordum , kaliteli bir urun oldugunu bildigim icin tercih ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Efsaneee. Hemen alın.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki almışım dediğim bir ürün çok hızlı ve sıcacık yapıyor kahveyi

  • Trendyol aracılığıyla, 02.01.2021

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum öncelikle söylemeliyim ki iyi ki almışım. Bu rakamlara hem otomatik hem de dilerseniz zevkinize göre ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Ben kahve makinesi alırken yaklaşık 1 ay araştırdım kapsüllü ,çekirdekli ,öğütülmüş kahve kullanan. Kapsül maliyetli olduğu için başta sıcak bakmadım fakat şunu keşfettim tekrardan doldurulabilir kapsüller ile öğütülmüş kahvenizi de kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde zamanınız kısıtlı olduğunda kapsül, vaktiniz varken öğütülmüş kahve ile dilediğiniz kahveyi yapabilirsiniz. Ürün espresso(40 ml) , lungo(110 ml), cappucino , latte , latte machhiato , ve süt köpüğü yapıyor. Süt ve su haznesi oldukça yeterli kullanımı oldukça basit temizlemesi kolay ve az yer kaplıyor. Hazır programlar için kendiniz miktar ayarlaması yapabiliyorsunuz fakat kılavuzda fabrika ayarlarında kalması tavsiye ediliyor ki bende bir kaç denemede fabrika ayarlarının başarılı olduğu kanaatine vardım. Miktar olarak daha fazla ürün istediğimde 2 shot espresso üzerine dilediğim kadar süt köpüğü ekleyerek elde edebiliyorum veya siz zevkinize göre ayarlayabilirsiniz .Ben ürün alırken çok yorum okudum çok kafam karıştı umarım sizlere faydam olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2020

    ürünü severek yorumlari neticesinde aldim fakat süt tankıni makina tanimlayamadigi icin iade etmek zorunda kaldim. Bir de rengi tam parlak siyah degilde cok koyu griye yakin bir renk bilginiz olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Muazzam cidden

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Kullanışlı makine kahve sevenler için bu ürünü tavsiye ederim kısa sürede elime ulaştı 2 kutu hediyesi vardi

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Her şeyiyle harika bir makine

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2020

    Gerçekten çok güzel, pratik ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nespresso F521 Lattissima 1400 W 900 ml Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nespresso F521 Lattissima 1400 W 900 ml Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat