Asus ZenFone 5 ZE620KL 64GB Yorumları

Asus ZenFone 5 ZE620KL 64GB yorum ve tavsiyeleri

(479 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Çok güzel telefon ancak ahizede sorun var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Bu fiyat Zenfone 5Z için sanırım bir yanlışlık var sanırım bu telefon bu fiyata hiç satılmadı çünkü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir telefon.

    Huawei p20 lite ile arasında kalmıştım fakat karşılaştırma videolarından sonra kararım kesin olarak asus oldu. iyi ki asus almışım parmak izi okuyucusunda parmağımı iyi okutamadığım için biraz sorun yaşadım fakat yüz tanıma özelliği çok hızlı bir şekilde çalışıyor eğer sizde huawei ile asus arasında kaldıysanız tercihinizi asus tan yana kullanın. kargo ile ilgili şüpheleriniz varsa cumartesi günü sipariş verdim çarşamba günü elime ulaştı paketlemede gayet iyi eğer şüpheniz varsa kargo görevlisine açmak istediğinizi belirtin hiçbir sorun çıkartmadan kabul ediyorlar.

  • 11 Mayıs'ta elime ulaştı. Siyah denen ancak çok koyu bir lacivert olan rengini aldım. Görüntüsü ve kasa kalitesi bence ortalamanın üzerinde. 6,2 inç ekranın çok büyük gelebileceğinden endişeleniyordum ancak alışmak kolay oldu. Ekran büyüklüğüne göre kibar sayılabilecek bir telefon. Ekran kalitesi çok iyi. Bataryası benim kullanımım ile (oyun yok, sınırlı konuşma, mesajlaşma, internetten haber takibi, biraz foto, vs.) bir günü rahat çıkarıyor. İki üç kere iki günü buldu.

  • Telefon gayet güzel mağaza geç saatte alışveriş yapmama rağmen aynı gün kargoları. Teşekkürler


  • beklediğimden daha iyi

    Bu telefonu uzun süre araştırdım. Nazar değmesin beklediğimden daha iyi çıktı. Fiyatına göre mükemmel bir ürün. Düşünenler düşünmesin alsın...


  • 3 yıldız

    telefon güzel paketleme kötü 20 TL lik ürünü bile daha özenli paketleyip gönderen mağazalar var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Çok İyi

    2 aydır kullanıyorum. Hiç bir eksiği yok. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş yıldız

    Kargo 24 saat içinde elime ulaştı. Asusu anlatmaya gerek yok zaten kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok beğendim

    telefon elime gayet hızlı ve sapasağlam bir şekilde ulaştı zenfone 6 kullanıcısı olduğum için biraz küçük gelmedi değil ama gerekse donanım gerekse kamera görüntü kalitesi çok güzel bir telefon


  • Hızlı, doğru ve özenli

    Ürün anlatıldığı gibi orjinal ürün olmakla birlikte, mağaza hem ürünü özenle paketlemiş hem de hızlı bir şekilde kargoya verdi. Hizmetiniz için teşekkür ederim. Cihazın tek eksisi hafıza kartı ile ikinci sim yuvası aynı olması, birinden birini tercih etmek gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj sorunu

    Telefonu alalı 2 gün oluyor herşeyi mükemmel tek bir şey dışında şarj .olduğu yerde boştayken şarjı gidiyor bilgisi olan varsa bi tavsiye versin

  • HepsiB. aracılığıyla
    İlknur Gültekin

    tavsiye üzerine tereddüt ederek aldım ama gayet memnunum. Ses, tasarım ve pil ömrü çok iyi. Hepsi burada express kargo sipariş verdim yarım günde ulaştı. Bu fiyata alınabilecek en ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara 5 yıldız

    Arkadaşlar telefon süper ötesi kamerası çok iyi sesi efsane acayip güzel ses veriyor kesinlikle tavsiye ediyorum. 25 inde sipariş verdim 27 sinde elime ulaştı. kargolama güzel.


  • zenfone 5

    yurtiçi kargo yılllldrım hızıyla geldi..1.5 günde helal olsun telefon çok şık, ekranı müthiş, .harika resim çekiyor..yalnız dokkunmatik pek stabil gelmedi bana ..bu yüzden 4 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    1 yıldır kullanıyorum. ön-arka kameraların gündüz aydınlıkta çekimleri mükemmel. gece/loş ışıkta çekimi kötü aşırı kumlanma oluyor.. 1 yılın sonuna doğru batarya zayıflamaya başladı akşam eve dönünce hemen şarja takmak zorunda kalıyorum. Damla tip çentik, çentiksiz ekran vs yaygınlaşmışken bu saatten sonra bu alınmaz. bildirim veya durum simgeleri ikişer adet görüntüleniyor çentiğin sağında solunda. daha fazla olursa üç nokta oluyor... güncellemeler de 1 yıla yaklaşırken seyrekleşmeye başladı. gelen güncellemelerle ufak tefek sorunlar sapıtmalar başladı. F/P olduğu için almıştım bu telefonu. bir daha asus telefon alır mıyım? ancak F/P çok iyi olursa..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Üründen gerçekten memnunum herhangi bir problem yaşamadım alalı 14 ay oldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Asus Zenfone 5 günlük kullanım açısından tercih edecekler için,Snapdragon 636 işlemcisi ve 4gb ram kapasitesi ile gayet yeterli bir cihaz olmuş.Ancak bu fiyatın altında daha güçlü donanımlı rakipleri de yok değil ben sırf tasarımı için satın aldım.Kamera performansı gündüz gayet yeterli fakat gece çekimleri için aynı performansı sunamıyor.batarya kısmında günlük 5 ve 6 saat aralığında ekran süresi alabiliyorum otomatik parlaklık ayarında. Ekran parlaklığı dış ortam için gayet yeterli.Cihaz ses olarak stero hoparlörler sayesinde çok başarılı bir ses performansı sunuyor cihazı almamda ki ikinci tercih nedenim.Ancak kulaklıkla müzik dinlerken beni tatmin etmedi ses seviyesi yeterli değil en son kademe haricinde az ses geliyor sennheiser marka kulaklık kullanma ma rağmen alacak kişiler göz önünde bulundursunlar.Umarım güncelleme ile çözülür. Parmak izi ve yüz tanıma hızlı bir şekilde çalışmakta. Bir yorumda bahsedilmiş bildirim alınamıyor diye bunun için Glimse Notifications uygulamasını tavsiye ederim sorununuzu çözecektir.


  • güzel

    urun harika orta segment telefon değilde sanki üst segmet gibi ancak mağazanın kargo paketleme seklini sevmedim enazindan kopuk lu karton içerisine koymalısınız. bu şekilde kargo yapılması bence uygun değil.


  • İyi telefon

    Bu telefonu kardeşime aldım, Asus’un uzun zamandır telefonlarına aşinayim. Birkaç arkadaşım eski modellerini kullanıyordu donanımı iyi ama malzeme kalitesi olarak kötüydü. Bu modelde Asus gerçekten iyi bir tasarım ve iyi bir kalite yakalamış gibi görünüyor. Kamerası, ekranı, hoparlörü ile segmentinde birinci diyebilirim. Yeni çıkan bir model olduğu için kutusunda şeffaf kılıfı olması da çok iyi oldu. Bu civarlarda olan Huawei P20 Lite’tan üstün olduğunu söyleyebilirim çünkü ikisi arasında kalmıştım. Daha uygun fiyatlı olarak Xiaomi Mi6 da düşünülebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus ZenFone 5 ZE620KL 64GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus ZenFone 5 ZE620KL 64GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat