Sony Xperia XA1 Plus 32 GB Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Sony Xperia XA1 Plus 32 GB Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(293 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Bu telefonu başka bir siteden aldım. Telefonun arka kamera 23 mp yazmasına ramen çok kötü başka marka telefonların daha düşük modelleri ile kıyaslama çekim yaptım berbat verilen parayı haketmiyor. Sony gibi bir markaya hiç yakışmamış.almadan önce normal bir ortamda çekim yapın derim. Çünkü mağazaların ışıklı ortamında çekim iyi ama dışarı çıkıp normal bir ortamda çekimi berbat bulanık çekiyor resimleri 8 mp daha kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kendine has bir stili var Güzel kullanışlı tavsiye derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM ON NUMARA BEŞ YILDIZZZZ..

    arkadaşlar yorumlara baktım cebimdeki paraya baktım özelliklerine baktım daha sonra benim için önemli olan bataryasına baktım 3.500 amper şarj etmeyi unutursunuz artı oyun ve internet açık olsa bile remi 4gbhz olduğu için ısınma şarjı çabuk tüketme söz konusu değil ayrıca telefon 30 dakikada şarj oluyor.. hız derseniz rüzgarın oğluuu.. alırken cas4 anti şok şeffaf kılı aldım oda süper ve orjinal alırken kesinlikle kılıfıda alın hemde çok hesaplı.. ürün orjinal süper süper süper.. teşkler hepsiburada ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    çok çabuk elime ulaştı ve ücretine göre çok iyi bir telefon.. ben oyun oynamayı severim o yüzden tercih ettim ve aldığınıza pişman olmazsınız emin olun..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Puanım 3/5

    Tarayıcı performansı tatmin edici değil, interneti çok hızlı, hoparlörü kalitesiz (sonyden beklenmeyecek şekilde) kameralardan arka iyi gibi ön 2010 yılına döndüğünüzü sanıyorsunuz. Pili çok iyi. Fiyat olarak daha ucuz olabilirdi. Tasarımı güzel. Puanım 3

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre guzel bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans Canavarı

    Bu fiyata alınabilecek 8 çekirdek işlemcili iyi bir telefon yok. Bir fotoğrafçı olarak kamerası çok başarılı değil. 4GB ram olduğu için herhangi bir kasılma, takılma problemi yok. Sade bir Android arayüzü kullandığı için diğer cihazlardaki gibi aşırı karmaşık değil. (IOS'tan geçenler için) Ekran çözünürlüğü kaliteli. Telefon elime dün geçti. İki günde 10 güncelleme yaptıktan sonra Android 8 versiyonuna geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çentiksiz ekran, dünyada bir ilk :)))

    iPhone'un tasarım çizgisini takip etmeyen tek telefon markası :) Kendine has bir çizgide sade ve şık bir telefon. xperia p kullandım sonrakileri çok beğenmemiştim ama şu an plusı gayet estetik bir ürün olarak buldum. İhtiyaçlarımı görüyorsa, eksileri çok dert etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    4 gün sonundaki deneyimin

    Uzun süredir bu cihazı takip ediyordum. Benim için öncelik Ram batarya ve kameradır. Xa1ultra alacağım sıra bu cihazı fark ettim. Ürünü incelediğimde istediklerimi fazlasıyla karşılıyor ve ultradan daha hesaplı. Ürünü 4 gündür kullanıyorum. Kargo hızı süper ertesi gün elimde oldu ürün sapasağlam hepsiburadanın kargo fikosuyla geldi kontrol ederek aldım. Ürün için şunları söyleyebilirim ürün 4gb ramiyle ısınma olayı yaşamadım birkaç uygulamayı aynı anda kullanmama rağmen. Fotoğraf kalitesi zaten tartışmasız diğer telefonlara oralara açık ara önde. Batarya ise yoğun kullanımda (3 saat oyun ortalama 6 saat sosyal medya,1 saat telefon görüşmesi yaptım akşam evde oğlum 2saat video izlemesine rağmen gece 1 gibi şarz %21di) bukadar yoğun kullanmasam 2 gün rahat gideceğini düşünüyorum. Yüklü gelen kendine has programları can sıkıntısını almaya birebir özellikle fotoğraf çekimleri için ;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğim gibi

    Cumartesi verdiğim sipariş bugün ulaştı. Cihaz resimdeki gibi, mavisi daha canlı güzel. Biraz kalın ama çabuk alışıyor el. Kılıfsız kullanım zor kayıyor. Parmak izi süper hızlı çalışıyor, birden fazla parmak izi kaydı yapabiliyor. Üstelik sadece parmak izi ile açılım yetiyor. Tekrar dan bir şifre istemiyor. (bir yorumda hem parmak izi hem şifre istediğini yazan olmuş, bu yanlış) henüz sistem güncellemesini yapmadım, uzun süreceğini düşünerek, gece yapması daha mantıklı. Sanırım oreoya yükseltecek. Android 7 ile geldi. Kutudan çıkan kulaklık vasat, Sony ye yakışmamış. Hızlı şarz ediyor. 32gb gayret yeterli. Resim kalitesi fena değil. Uygun ışıkta gayet güzel. Paketleme de gayet güzeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kamera rezalet!

    Fiyatını kesinlikle hak etmiyor! Ahize sesi rezalet! Kulaklık rezalet!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün zamanında elime ulaştı.İlk kez internetten telefon aldığımdan içimde bir şüphe vardı sıkıntı olur mu diye ama böyle bir sorun olmadı.İçiniz rahat olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gerek aldığım ürün, gerekse gönderi hızı ve hizmet toplamından çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 aylık kullanım özeti

    Telefonu 3 aydır kullanıyorum huawei almadığıma pişmanım. Ön kamerası çok kötü hele düşük ışıktafotoğraf bile çekmiyorum artık. 1 ay önce çok fazla donuyordu düzeldi.telefon bayağı kaba. Fakat pil konusunda çok iyi telefon az kullanıp oyun oynamıyorsanız şarj aletini en son nereye koyduğunuzu unutursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    ürün çok güzel tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    farklı bir ürün ama alışınca güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    sony garanti belgesi çıkmamıştır?

    Ürün kutusunu açtım fakat sony stickerlı sarj kablosu ve sony garanti belgesi çıkmadı bu nasıl oluyor kimse aydınlatmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal kırıklığı

    Ekran renkleri soluk.kamerası webcam ler gibi berbat resim çekiyor.Konuşma ve video çekimi sırasında telefon normalden daha fazla ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans oranı mükemmel

    Ön kamera iyi değil, arka kamera ve telefonun diğer özellikleri ise fiyatına göre gayet iyi durumda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performas

    gayet güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony Xperia XA1 Plus 32 GB Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony Xperia XA1 Plus 32 GB Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat