Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB 6.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB 6.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(817 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Süper 👍 👍 👍 👍


  • (Ürünü satın aldı)

    Çentikli sevmeyenler için en iyi telefon diyebilirim

  • Ben telefonların teknik ve dijital özelliklerinden anlamam. O yüzden bu konularda yorum yapamam. Telefonu ilk çıktığı ay aldım. Sosyal medyada gezinmeyi seven ve 4 aylık oğlumun bol bol fotoğrafını çeken birsi olarak küçük bir yorum yapacağım. Hayatım boyunca en uzun süre kullandığım telefon s9 plus. Telefonun hızı, kullanım kolaylığı, şarjı, kamerası, uygulamaları ve diğer tüm özellikleri ile inanılmaz derecede memnunum. Memnuniyetsiz olanların ise s9 plus kullandığına asla inanmıyorum. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Söyleyeceklerim bu kadar.


  • (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo tşkler


  • tavsiye edilir

    güzel telefon ilgili satıcı


  • orjinal

    kutuyu açmadan yetkili servisi aradım sıkıntı yok samsung garantili.s7 edgeden geçtim.kamera biraz iyileşmiş sesi güzel


  • Samsung Galaxy S9+

    Ürün gerçekten güzel ve fiyatının hakkını veriyor. Pil ömrü daha uzun olabilirdi ama bu zaten alınmadan önce bilinemeyecek bir şey değil. Telefon fiyatlarının bu seviyelere yükselmiş olması acıklı tabii.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem!

    Şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Hızlı, kamera süper, estetik, stereo hoparlör s8 in bariz iki katı ses çıkarıyor.

  • hakkaten çok güzel telefon ve fiyat olrak piyasaya göre iyi bence burda bi problem de çıkmadı

  • kamerası başka bi boyutta telefonun profesyonel makina gibi resmen

  • aynı günde kargo için teşekkürler harika bir telefon gerçekten!


  • (Ürünü satın aldı)

    3 yıldır kullandığım bu telefon 1kerecik bile sorun çıkarmadı.Her yönü ile beni mutlu edebilmesinin (kamera ,şarj,kullanım) taktir edilmesi gerektiğini düşündüm.


  • Çok memnunum pişmanlık 0

    Ürün ü araştırarak aldım cok bekledim ve cok video izledim. Telefon hakkında kötü yorum bulamadım kamerası cok güzel hızı cok güzel şarjı daha da güzel 3500 mah pilin hakkını veriyor. instagram face ya da youtube programlarını cok fazla kullanmazsanız orta güc tasarrufunda 24-26 saat şarj etmeden kullanabiliyorsunuz. En yoğun kullanımımda 9-10 saat kullandım. 10 gündür kullanıyorum cok memnunum


  • Güvenilir Alışveriş

    Ürünü hala keşfetmeye çalışsamda şimdilik çok beğendim özellikle ses çıkışı çok iyi


  • Telefondan şüphesi olan düşünmesin

    Telefon fazlasıyla başarılı arkadaşlar iphone'dan geçtim android sevmememe rağmen fakat gerçekten telefon fazla başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    ????????????????

    Güvenilir site hızlı kargo ve güzel paketleme diğer sitelerden aldığım ürünlerde hep kırık vs sorunlar olurdu hepsiburada comdan ne aldıysam çok güzel paketlenmişti ve elime sağlam ulaştı samsung s9plus ıda yorumlarına bakarak eşime aldık güzel paketlenmiş ve hızlı geldi telefon başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Piyasanın en iyisi

    Cok uzun araştırmalar sonucu aldım. Xaomi mi 8 almayı düşünüyordum fiyatı yüksek olduğu için o paraya Samsung kalitesine güvenerek S9+ aldim. Şu an çok memnunum. Ürün iki günde elime ulaştı. Orjinal kutusunda herşey mevcuttu. Satıcı Bitti Bitiyor gayet ilgiliydi mesajlarıma zamanında dönüş yaptı. Hiç bir sorun yaşamadım. Satıcıya ve Hepsiburada çalışanlarına teşekkür ediyorum.


  • Samsung s9 plus

    Ürünü anlatmaya gerek yok youtube da bir sürü yorumu var kamerası söylendiği gibi müthiş bataryası da gün içerisinde problem yaratacak gibi durmuyor. Ürünü alırken kılıf ve ekran koruyucu da teklif etseler daha iyi olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İLK YORUM

    cihaz inanılmaz güzel ama pahalı olduğunu düşünüyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    s9 plus güzel telefon

    kargom erken geldi guzel paketlenmiş memnun kaldım telefon çok güzel tavsiye ediyorum hepsiburadaya teşekkür ederim bazıları olumsuz yorum yapmış kimseye bakmayın bence telefonun sağlam çıkıp çıkmayacağı hepsiburafayla bir ilgisi yok telefoncudan veya magazadan bile alsanız aynı sorunu yasayabilirsiniz çünkü nerde alırsanız alın kapalı kutu olarak alıyorsunuz şansınıza kalmış sağlamlığı arızalı olması tamamen üretici firmayla alakalı satıcı ile bir ilgisi yok o yuzden alırken lutfen arızalı cıkmış yorumlara aldırmayın ben satıcı olarak hepsiburadanda aldım herkese tavsiye ederim telefon guzel ben memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB 6.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB 6.2 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat