Samsung Galaxy C8 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy C8 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(176 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok memnunuz.

    Eşime hediye olarak aldım. Mükemmel kareler yakalıyoruz. Fotoğraflar harika. Canli odak özelliği çok kullanışlı. Kesinlikle tavsiye satıcı da telefon da.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına Göre En İyilerinden

    Bu telefonu neredetlyse bir yıldır kullanıyorum. herhangi bir sorunla karılaşmadım. Ne kamera hatası ne de instagram çöktü hatası. Kamerası çok iyi f1.7 diyaframın da etkisiyle düşük ışıkta iyi fotoğraflar çekebiliyor. tek eksisi OİS ama bu fiyata da beklenmemeli zaten. Kesinlikle herkese tavsiyemdir...


  • Samsung ve ürün kalitesi

    Ben sizden her daim alışveriş yapan biriyim . Oğluma bir cep telefonu bakıyordum ve sitenizden samsung galaxy c8 modelini gördüm teknik özelliklerini araştırdığımda bu özelliklerdeki cihazlar 1800-1900 tl den başlıyor 3gb ram 2.4 işlemci 32 dahili hafıza gibi . Ürünü oğlum 2-3 gündür kullanıyor ve üründen çok memnun kaldı sizlerinde gönderimdeki hızınızı tebrik ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 YILDIZ

    F/P açısından mükemmel bir ürün ..Ceppaket ve Hepsiburada teşekkürler..


  • alın derim.

    Bu ürünü Cepkask ile beraber aldım. telefonu uzun ömürlü kullanabileceiğimi düşündüğümden tercih ettim. Kaskoda yaptırdım o yüzden ancak şuana kadar kullanma ihtiyacım olmadı nerdeyse 1 sene olucak alalı kendime telefonda hiç donma yasamadım. Fotograf çekimide gayet guzel çift kamerası var görüntü kalitesi gayet iyi durumda süper amoled ekrana sahip pil gücüde 1 günü rahatlıkla çıkarabılır türden. Şimdi eşimede bu telefondan alıyorum o yüzden alacak olanlara referans olsun dıe yorum yazıyorum gercekten sorunsuz çalışıyor.


  • Fazla para vermeyin

    C8 modelini 3 haftadır araştırıyorum telefonde 2.4 ghz 8 çekirdekli işlemci var ve arka kamerası çift kamera portre modu ile çekim yapabiliyor 2 bin tl lik modellerle aynı özelliğe sahip bu fiyat için alınabilcek en uygun model bence tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    takılıyor

    donma,kasma,takılma,ne ararsaniz var.donanim iyi ancak c8 serisi kusurlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dual sim alacaklara tavsiye

    Ürünün fiyatına göre performansı gayet iyi. Çift whatsapp,face,messenger var. Android 7.1 yüklü geldi. Donma takılma yok. 2. sim kartı takınca microsd kartı takamıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Geç kargo

    Kargo berbat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.08.2020
    "ürün arızalandı"

    Olumsuz yönleri: Almış olduğum telefon bu kısa zaman içinde arızalandı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2019
    10dan 10

    kullanıyorum telefon gayet güzel memnunum almanızı öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Olumsuz yorumlara aldanmayın...

    Galaxy C8'i bir buçuk yılı aşkın kullanıyorum,şu ana kadar hiç beni mutsuz edecek bir problemle karşılaşmadım.Yorumlarda anlatıldığı gibi şarj,şebeke,yavaşlama,kazma vs. sorunlar yaşamadım,bu tür yorum paylaşan arkadaşların biraz şansız olduğunu düşünüyorum,zira elektronik birazda şan işi.Knox sayacı 0x1 olarak geldi ancak surun etmiyorum,zira telefon disbiritör garantili amiral gemisi tabir edilen telefonlarda olan bir çok özelliğe sahip.Fiyatı oldukça cazip,performansı da buna keza çok iyi,severek kullanıyorum,almayı düşünen ve tereddüt yaşıyanlara tavsiyem alın.İthalatçı garantili olması ve güncelleme almıyor olması TÜRKİYE pazarı için üretilmediğin den burada çalışması için yazılım yüklenmiş bu yüzden knox 0x1 oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    karne hediyesi için isterim

    Arkadaşıma var harika bir telefon üstelik kamerası mükemmel tam bir canavar fiyatı çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    şebeke sorunu

    şebeke sorunu çok sıkıntı. özellikle watsapta bildirim gelmiyor uygulamaya girmedikçe. tavsiye etmiyorum. c7 çok daha kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    Dört Yıldız

    4 yıldız eder

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.03.2019
    "uyumluluk sorunu"

    Olumsuz yönleri: Bazı özellık ve uyumluluğu eksik fiyat olarak biraz daha uygun fakat ister istemez uyumluluk sorunu zaman zaman önünüze çikar böyle olduğunu bilseydim belki almak için acele etmezdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2019
    TAM BIR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

    C8 i BIR YILDIR KULLANIYORUM TAM BIR CANAVAR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ.BİZİM AFACAN ÇOCUK YERDEN YERE VURDU ÜSTÜNE SU DÖKTÜ VS TESTLERDEN GEÇİRDİ... TELEFON ATEŞ EDİYOR ADETA. ELEKTRONİK BİRAZ ŞANS İŞİ SONUÇTA . . HERKESE C8 TAVSİYE EDERİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2019

    Olumlu yönleri: parasina gore harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2019
    "hayaller ve gercekler"

    Olumlu yönleri: Satın almadan önce bayağı araştırdım kullanıcıların çoğu memnun ancak satın aldığım 1 hafta dan beri kullanıyorum objektif yorumla telefon hakkında detaylı bilgi vereyim. 1 .) Kamera hareketli veya anlık resim alma da fotoğraf ta kayma oluyor resim çekim orta düzeyde çok kötü değil iyi değil akşam resim çekmek zor Sabit durup hareket etmemelisin çocuklarinizi resim cekemessin. 2.) Veri indirme veya aktarma çok yavaş tosbağa gibi. 3). Ele oturması çok iyi kolay kullanıliyor . 4). Parmak okumasi güzel hızlı . 5). Şarj günü zor çıkarıyor .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2019

    Olumlu yönleri: Telefon beklediğimden daha şık ve kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy C8 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy C8 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat