Samsung Galaxy J4 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Samsung Galaxy J4 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün Hızlı Teslimat

    Telefon hızlı bir şekilde elime ulaştı . Ürün güzel paketlenmişti.Ayrıca telefondan memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi bir ürün.

    5 gündür kullanıyorum. Tek el ile kullanımı biraz zor ama şarjı akranlarının gerisinde değil. Fiyatına göre iyi bir ürün. Kargodan da memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    J4 telefon hakkinda

    Bu paraya bu telefon fiyatina gore gayet guzel is gorur tavsiye ederim, samsung turkiye garantili olmasida ekstra

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Mükemmel bir cihaz, fazlasıyla ücret verilen diğer modellerinden hiç farkı yok. Tedarikçinin hızlı dönüşü ve kaliteli satışı için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel kargolama

    helal olsun cidden böyle kargolama görmedim.Kargo geldiğinde acaba köşesinde bir yerinde ezilme varmı geri göndericemmi düşüncesi içerisindeyken.Pakedi elime aldığım gibi anladım.Adamlar direk balon kılıf yapmışlar darbe alsanada hiç bişey olmaz.Çok teşekkürler orjinal açılmamış ürün faturalı çok hızlı kargo 2 inci gün elime geçti.Kargolamada bir numara Cepekspress ten aldım.Firmaya ve Hepsiburadaya çok teşekkürler.. Telefondan bahsedicek olursak.Gayet şık 1000 tl bandında bir telefondan ancak bu kadar kalite olur.Dezavantajlar biraz geç şarj oluyor.Şarj aleti malesef samsung un en ucuz şarj aleti.Kulaklık keza öyle.Ama bunu zaten arkadaşın babasına aldık.Özellik bakımından 15-20 aralığı ve 50-70 yaş aralığını doyurabilecek bir telefon 20-50 arası arkadaşlar fazla yanaşmayın derim.Bildirim ışığı bulunmamaktadır bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla
    paketleme süper kargo hızlı

    Orijinal ürün. Daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    16. Sinda verdiğim sipariş 17.sinde elime ulaştı samsung j4 serisi bekledigimdende guzel cikti Hiç düşünmeden alabileceginiz bi model daha önceden samsung marka tablet almisdim hepsi buradadan hala kullanmaktayım iyiki varsınız Samsung ve hepsi burada.com

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Zamanın teslimat güzel bir alışveriş oldu teşekkurler :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kamera çok kötü.ayrica telefonun ışığı yetersiz.bu fiyata huwai telefonları tercih edilebilir.begenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Artısıyla eskisiyle J4...

    Telefon klasik tabir ile fiyat performans ürünü. Telefonu kızıma aldım selfi sosyal medya ve ufak tefek oyunlar oynayabilsin diye aldım, ama büyük oyunları da oynuyor. Hafıza 16 gb, 32 gb olsa daha iyi olurmuş. Exprence arayüz gerçekten güzel olmuş ilk defa deneyimledim çok hoşuma gitti. Kamera fiyatına göre bence çok iyi tabii 2000 tl ve üzeri cihazlar ile kıyaslamamak lazım, gündüz çekimleri çok güzel olsada gece çekimleri ve oda ışığında ki çekimleride çok kötü değil, birçok efek özellikleri kamera uygulamasında var. Kimileri yorumlarında şarzının az gittiğinden bahsetmiş ama kızım bana baba bunun şarzı bitmiyor diye şikayete geliyor :) şöyle ki 1 saaten fazla facebook instegram ve tiktok dan sonra 40 tane de şarkı indirmiş şarzı daha %72 di bence muhteşem benim note5 in şarjı 3 saatte %35 lere düşüyor. Telefonun sesi muadillerine göre biraz az çıkıyor ama abarttıkları kadar değil. Ekrandan aman aman bir keskinlik beklemeyin sonuçta hd ekran. Bataryasının çıkması bence mükemmel batarya değiştirmek için servisle uğraşmaya gerek yok. Sonuç itibariyle üst segment beklentisi olmayanlar, sosyal medyada takılanlar, şarzı çok gitsin diyenler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tavsiye ederim kasma donma yok oyun hizi müthiş bi kötü yani parmak izi yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonu babama aldım. Şık ve çok güzel ambalajlanmıştı. Henüz kullanmaya başlamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Resmin altında kamera için 16 MP yazıyor. Onun düzeltilmesi gerekir galiba kamera aslında 13 MP. Özellikler kısmında yazıyor ama dikkat etmeyenler için söyleyeyim. Hizmet ve kargo gayet iyi. Telefonu da ilk izlenim olarak beğendim. Fiyat-performans olarak çok iyi bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler sorunsuz ulaştı

    vodafone ana bayisiyim. kargo biraz geç geliyor onun harici yıllardır alış veriş yaparım hiç sorun yaşamadım.bir çok sitede yeni diye 2.el cihaz gelmektedir syg...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün anlatıldığı gibi güzel sorunsuz geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet yeterli.

    Bu telefon Galaxy j 500f 2015 modelinin biraz daha gelistirilmis hali.Bu telefonla Sosyal medyada ve internette rahatca gezebilirsiniz.Kasmaz donmaz .Fotograf kalitesi iyidir.Sarji 1 gunu rahat cikarir.Kullanimi diger android telefonlara gore daha kolaydir.Oyun oynamiyorsaniz ve onlarca yuzlerce uygulama kurmayacaksiniz alabilirsiniz tavsiye ederim j serisi galaxy ler iyidir caninizi sikmaz.Fiyat performans telefonu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat ve performans açısından beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Telefon

    Ürün iyi güzel ama kargo biraz sorun oldu çok bekledim almayı düşünen varsa çok hafif bi telefon fiyata göre çok çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy J4 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy J4 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat