Samsung Galaxy J6 32 GB 5.6 İnç 13 MP Cep Telefonu Mavi Yorumları

Samsung Galaxy J6 32 GB 5.6 İnç 13 MP Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(69 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    şahane

    çok guzel bir telefon cok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence çok güzel bir telefon

    Aşağıdaki arkadaşın yorumuna hiç mi hiç katılmıyorum. Bence harika, yani bu paraya böyle bir telefon alabilmeniz bence mucize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Mükemmel düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GOOD JOB

    ÜRÜN ÇOK KISA ZAMANDA ELİME ULAŞTI,SATICI FİRMA GÜVENİLİR VE HIZLI,TEŞEKKÜR EDERİM...

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    telefon gayet hızlı ısınma sorunu yok pubg De azcık kasıyo almak isteyenlere öneririm şiddetle

  • HepsiB. aracılığıyla
    TEŞEKKÜR EDERİM.

    HIZLI KARGO..AMBALAJ ÖZENLE YAPILMIŞ..MOR RENGİNİ SATIN ALDIM..GÖZ KAMAŞTIRICI..DÜŞÜNMEDEN ALIN DERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Gayet başarılı bir telefon. Umarım ithalatçı garantisi problem olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Performans süper. Fakat diğer yönleri....

    Telefon çok güzel ve performanslı. Garantisinde hizmet sağlayıcının Delta olması canımı sıktı. İnşallah sorun yaşamam. Sorun yaşarsam telefonumun 2-3 ayda garantiden gelemeyeceğine eminim. ( önceden sorun yaşadığım için ) Şarz aleti Türkiye için uyumlu olmaması çok üzdü beni. Telefon kutusu dışında Amerikan çevirici göndermeleri şaşırttı beni.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans Olumlu

    Cihaz denildigi gibi Hindistan pazari icin uretilmis ama elimize gelen alette dil/uyumluluk vs bir sorun yasamadik. Kutu disinda priz ceviricisini gondermisler o da sorunsuz calisiyor. Kutu acilmamis ve jelatinli idi bu acidan guvenli oldugunu dusunuyorum ama cihazin arka kapaginda ufak cizik vs ler mevcuttu bu da acaba daha once kullanildi ve yenilendi (refurbished) mi diye dusunmemize neden oldu. Sorunsuz calisiyor bir kac gundur. Kargo da ayrica gayet hizliydi. Cihaza gelecek olursak, orta seviye onun icin ust segment cihazlardan beklediklerinizi beklemeyin. Ekran cozunurlugu nispeten dusuk bu da kamera kullanirken cektiginiz goruntuyu oldugundan daha kotu gosteriyor, ekran korumasi da beklenildigi gibi degil bir kirilmaz cam takmanizi oneririm. Ayrica cihazda otomatik parlaklik sensoru ve bildirim LEDi yok onun icin alinca sasirmayin. Ilginc bir ozellik olarak on kameranin da flasi var. Yazilim olarak son surum yazilimlar ile beraber geliyor (Android 8.0, Samsung arayuzu, kamera yazilimi vs.). Eger Samsung seviyor ve fiyat olarak bu civarlarda bir cihaz ariyorsaniz fiyatini karsiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane Telefon 8 cekirdek Samoled HD+

    Samsung j6 duo dün aldim.Ceppaket firmasi 1 gunde gönderdi.Tereddütlerim vardı ama şu an bir sıkıntı yok.Telefon türkçe.Sarj aparati extra kutunun disinda geldi.Tr Klavye extra indirmeniz gerekiyor.Su an icin tespit ettigim eksiklik Volte arama ozelligi yok.Guncellemeleri aldi.Android 8.0 oreo yuklu.Bence bu telefon yeni a6 ile hemen hemen ayni telefon.Belkide bu yuzden teknoloji marketlerde cok kisa sure piyasada kalip hemen toplatildi.Cok kibar ince ve hafif.8cekirdek, Samoled hd+ sahane ekran.Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    tam bir f/p ürünü çok rahat tutuluyor ve şık görünümlü

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK GÜZEL

    ürün sitede söylendiği ve resimde göründüğü gibi birebir aynıydı, aynı ürünü sipariş etmeden samsung bayileri ve diğer satıcılarda birebir inceledim, gelen ürün aynıydı. fiyatı ise piyasadan 1/3 oranında daha ucuz. TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Ürün gayet sağlıklı paketlenmiş şekilde 1 gün sonra elime ulaştı. 2 IMEI işlenmiş ve şarj adaptör ucu bulunmaktaydı. 100 TL chip parada ekstrasi olunca almak süper oldu. Cihaz sık hafifvm ve gayet kullanışlı. Fiyat performans ürünü. Satıcıya ve Hepsiburadaya Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    alın kullanın sıkıntı yok arkadaşlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yildiz

    Satici cok saglam arkadaslar hemen ürünü yolluyor sorunsuz sikintisiz yine alacak olsam telefon yine bu arkadastan alirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    tam fiyat performans ürünü

    bu fiyata düşünmeden alınabilir, ekranı özellıkle harika,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2022
    Gayet güzel

    Olumlu yönleri: Annwm kullanıyor gayet güzel kullanışlı bi telefon hala donma kasma yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İlgili ve çözüm odaklı bir ekip 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2020
    bu telefon garantilim kavaksı varmı

    Olumlu yönleri: bu telefon garantilim kavaksı varmı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Telefon almadan önce internetten araştırırım. Bu telefonuda epey araştırdıktan sonra siparişini verdim. Aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bence Telefon alacaksanız Samsung'dan şaşmayın. Samsung Galaxy J6 modelini de tavsiye ederim. Çok kullanışlı bir telefon.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy J6 32 GB 5.6 İnç 13 MP Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy J6 32 GB 5.6 İnç 13 MP Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat