Epson M105 Yazıcı Yorumları

Epson M105 Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2018
    ONNUMARA :)

    Ürün mükemmel 1 yıl oldu alalı hala 1. tankeri bitiremedim. çok seri yazdırıyor. Dolardan dolayı fiyatı artmış ama fiyat performans olarak süper.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.10.2018
    SORUNSUZ

    Servise hiç uğramadan, chip ya da resetle uğraşmadan, mürekkep ve kağıt dışında hiç bir masraf yapmadan 88462 sayfa yazdırmış durumdayım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2018
    Beş Yıldız

    çok kullanışlı ve ekonomik bir cihaz teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Beş Yıldız

    Beni büyük bir dertten kurtardı eşim iş yerinde kullanıyor artık beni yazıcıya bak diye rahatsız etmiyor :) Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    Beş Yıldız

    Harika bir makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    İyi fiyat-performans

    Siparişimin ertesi günü elime geçti. Kurulumu çok basit LAN kablosu girişi olmamaaına şaşırdım yazıcı kablosuda kutudan çıkmadı Kurulumu çok kolay ağ üzerinden 4 bilgisayarda kullanıyoruz çok net baskı kalitesi var seri ısınma kaygısı yok çok memnun kaldım ayda bir toner almaktan kurtuldum. Bence düşünmeden alın

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.10.2017
    Şuana Kadar Sorunsuz

    Siyah beyaz olsun ama sorunsuz olsun kafamı ağrıtmasın düzgün çalışan bir yazıcım olsun diyorsanız bu sizin için ideal bir yazıcı olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    Devir Orijinal Tanklı Yazıcı Devri

    Epson bu tanklı yazıcılarla devrim yaptı. Yazıcıyı aldığımdan beri hiç kimseye ihtiyaç duymadım. Ne toner dolduruyorsunuz, ne chip engeliyle karşılaşıyorsunuz, ne de drum yenileme sorununuz var... Yapmanız gereken tek şey şişedeki mürekkebi tanka boşaltmak, kimseye muhtaç değilsiniz. Çıktı maliyeti de gerçekten çok düşük. Mürekkebi kokluyor adeta. Tanklı Epson yazıcılara çamur atan tonercilere kulak asmayın. Düzenli ve çok sayıda çıktı alanların kaçırmaması gereken bir yazıcı. Şu ana kadar M105W ile 33000+, M200 ile 52000+ sayfa çıktı alındı ve yazıcılar hiç sorun çıkarmadılar, daha servisle tanışmadılar. Epson, çok sağlam yazıcılar yapıyor, yazıcı ile ara vermeden 3500 sayfa yazdırıldı, bana mısın demedi. Lazeri tahttan indirdi benim gözümde. Lazer olsa ısınmış yanmıştı bu tempoda. Diğer markalar da daha fazla direnemediler ve Epson'ı takip etmeye başladılar, onlar da tanklı yazıcı çıkardılar. Devir Orijinal Tanklı Yazıcı Devri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Beş Yıldız

    TEK KELIME ILE SUPER

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017

    mürekkebi çok dayanıklı diyorlar bütün yorumlarda ben de bu yüzden aldım. dolumla falan da uğraştırmaz zaten yenisi oldukça uygun fiyatlı. yaklaşık 5000 sayfa kapasiteye sahip olduğu için uzun süre dayanır diye düşünüyorum ben de. gürültüsü yok normal yazıcılara göre. yalnız bir sorun var arkadaşlar. eğer ofisinizde mac kullanıyorsanız maclere tanıtamıyorsunuz cd girişi olmadığından. çift taraflı da baskı alamıyorsunuz wifiden. fakat diğer windowsla çalışan bilgisayarlarda süper uyumlu çalışıyor yazıcı. sanırım ekstradan windows yükleyeceğim macime.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    çok iyi ama mac için kesinlikle önermiyorum

    Mürekkep gerçekten bitmiyor, bitse de dolum için yenisini almak oldukça ucuz, fiyatları araştırdım 70-80 liraya 6000 sayfa daha basabilirsiniz. Normal yazıcılardan daha fazla gürültülü değil, mürekkepli olmasına rağmen. Fakat mac kullananlara hiç tavsiye etmiyorum. wi-fi'den kesinlikle basmıyor, kurulum için cd girişi olmadığından evde başka bir bilgisayara kurmak zorunda kaldım, yoksa kuramıyorsunuz wi-fi'yi; başka bilgisayarınız yoksa hele hiç girişmeyin. Çift taraflı normalde basıyor biliyordum, manuel olarak fakat mac'te o özellik de yok. Basmak için usb'ye bağlıyorum her seferinde. Fakat eşimin bilgisayarında çok iyi çalışıyor, bazen usb'yle bile basamıyorum anlamsız bir şekilde, gidip onun bilgisayarından hallediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Mükemmel

    Aynı kalite, en düşük fiyat yanında gelen 2. yedek mürekkebide cabası, tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    YAZ YAZ BİTMİYOR :)

    cihaz mükemmel yaz yaz kartuşlar bitmiyor en önemlisi de kartuşlar yazıcı kullanmadığımızda kuruma yapmıyor Kesinlikle tavsiye ediyorum .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Mükemmel

    Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz yazıcı diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2016
    epson yazıcı

    Sorunsuz çalışan, sadece siyah beyaz bir yazıcıya ihtiyacınız var ise hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.08.2015
    hızlı

    çok iyi ya hız bakımından. onlarca sayfayı dakikalar içinde alabildiğim için çok iyi oluyor. bana renkli çıktı alan lazım değil zaten işim çoğunlukla siyah beyaz ile. onda da insan hız arıyor doğal olarak. ben de hızlı bi yazıcı bulabildiğim için mutlu oldum.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2015
    HIZLI TESLİMAT

    Ürünü sipariş vermemin ardından, ürün yarım saat içinde kargoya verilip kısa sürede elime ulaştı. Teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.04.2015
    verimli

    ortalama 2000 e yakın sayfa çıktı aldım makineden 3 günde :) bu kadar verimli bi yazıcı daha kullanmamıştım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2015

    çok seri bir yazıcı. gerçekten epson kalitesiyle yer etti benim kullanımımda. çok hızlı bir yazıcı ve cidden baskı kalitesi mükemmel düzeyde. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 02.03.2015
    hızlı baskı iyi kalite

    acenta için lazımdı cidden. mürekkebi gerçekten çok kaliteli. çok hızlı baskı alabildiğim için müşterileri de fazla bekletmiyorum. gürültü yapmayan bi yazıcı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson M105 Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson M105 Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat