Epson L655 Yazıcı Yorumları

Epson L655 Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.09.2023

    kağıt üstünde teknik özellik olarak mükemmel ama iş çalısmaya geldimi maalesef bu mükemmellik sınıfta kalıyor. cihazı yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. düzenli olarak internetten cocuklar için pdf formatlı kitap alıp yazdırıyorum. mürekkep tüketimi çok verimli. ancak şu şekilde sıkıntıları var; cihaza bir belge gönderdiğimde, sıklıkla, bazen başlangıçta bazen baskı arasında hiç anlam veremedigim gereksiz boş çalışma oluyor. cihaz bir şey yapıyormuş gibi içerideki bütün mekanik aksamları hareket ettiriyor, sonuç olarak hiçbir şey yapmıyor. bazen belgeyi yazıma gönderdiğimde basta boş boş çalışıp son olarak duruyor ve hiç bir çıktı vermiyor. bazen belgeyi tekrar göndermem gerekiyor, bazen de ayni durumu tekrar yapıp cihazı kapatıp açmam gerekiyor. her seferinde yaklaşık 1 dakika bazen daha fazla sürüyor, kitap basımı yaptığım için de boşuna giden onlarca dakika demek. 20 - 30 sayfa üstü yazımlarda sürekli olarak her 10 -15 sayfada bir ya kağıt sıkışma hatası veriyor yada kağıt tepsisi boş diyor. ne sıkışan kağıt var ne de tepsi boş. bütün kontrolleri yapıp yazdırmaya devam ettirdiğimde, hata verdigi sayfaları yazmıyor ve sonraki sayfaya atlıyor. bu atlanan sayfaları da tekrar tekrar tespit edip yazdırmak ta ayrı bir zaman kaybı oluyor. cihazı alırken planım kitapları yazıcıya gönderip, o sırada da kendi işlerimi yapmaktı ama maalesef iş bitene kadar yazıcının yanından ayrılmak mümkün olmuyor. bütün yazılım güncellemelerini yaptım ama bu durumda bir değişiklik olmadı. epson yazılım ve mekanik mühendislerinin düzeltmesi gereken daha çok is var. normalde japonlar hemen hemen yeni çıkan bütün ürünleri önce japonyada satıp geri dönüşlere göre üründe iyileştirme yapıp sonra ihracat yaparlardı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Beş Yıldız

    Gayet fonksiyonel ve düşük maliyetli. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    En iyi tanklı yazıcı

    Bu yazıcıyı yaklaşık 1 yıl önce aldık şirketimize. Bugüne kadar 10,000 sayfa bastık. Muadile kartuşlar bile bu kadar ucuz ve kaliteli basamıyor. Çift taraflı otomatik baskısı sayesinde kağıt tasarrufu da yapmış oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    Analiz

    diğer Epson yazıcılarda olduğu gibi bu da kaliteli bir yazıcı. baskı kalitesi gayet güzel mürekkep sarfiyatı çok düşük çift taraflı yazdırıyor ancak çift taraflı taramıyor tarama hızı çok yüksek değil. birçok özelliği bünyesinde bulunduruyor tavsiye edilir

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2017
    Güzel yazıcı

    Her kurusunu hakeden güzel bir yazıcı. Hızı da çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Efsane marka, süper yazıcı

    Evde işlevleri itibariyle çok benzeyen, aynı segmentte diğer bir markadan başka bir yazıcı daha var, çöpe atmaya kıyamıyorum, bir sayfa bile çıktı almaya korkuyordum. Şimdi tam anlamıyla şeyini çıkarıyorum. Ev ahalisinin de cep telefonlarına Epson'un app'ini kurdum, çatır çatır basıyorum. Bu günlerde yıllardır ihmal ettiğim fotoğraflarımı basıyorum. Gözüm mürekkep tankında ama hala tam görünüyor, inanamıyorum. Epson'un diğer modelleri de aynı performansta ama bunun farkı çift taraflı tarama ve baskı yapabiliyor olması. Bunlara ihtiyacınız yokda yarı yarıya fiyatta olanlar da aynı kullanışlılıkta (ben sürekli evrak taradığım için aldım). Büyüklüğü rahatsız etmiyor, masamın üzerinde kuzu kuzu duruyor. Tepsisi altta. Siyah mürekkebi dye, renkliler pigment sanıyorum. Ya da tam tersi ama hangisi mantıklıysa o işte :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    efsane bir printer

    kullandığım en mükemmel printer. 4. printerim daha once lazer ve püskürtmeli bircok printer denedim ama bu gerçekten kusursuz bir alet. fotoğraf baskısı doğru kağıtlarla buluştuğu zaman dijital printçilere gitmenize hiç gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    Tek Kelimeyle Mükemmel

    Ürünü satın alalı yaklaşık iki hafta oluyor. Mürekkep tanklı olması kartuş ve toner sıkıntısından bizi tamamen kurtarıyor. Baskı kalitesi harikulade. Dahili çift taraflı tarama ve dahili çift taraflı baskı özelliği mevcut. Akıllı telefondan çıktı alabilirsiniz. Tarayıcıdan evrakları taratıp doğrudan telefonunuza belgeleri kaydedebilirsiniz. Bilgisayara ihtiyacınız yok. Diğer Epson modellerinden farklı olarak yazıcının alt kısmında bir kağıt tepsisi bulunuyor. Kağıdı üstten vermiyorsunuz. Siyah mürekkep haznesi diğer mürekkep haznelerinin 2 katı (140 ml). Uzun süre mürekkep doldurmazsınız. Bu arada yazıcı kutusundan 1 set (dört renk) yedek mürekkep çıkıyor. Yazıcı ilk kurulumda yaklaşık 20 dakika süreyle mürekkep tankını ayarlıyor. Sonrasında ise vızır vızır çalışıyor. Her kuruşunu hak eden bir yazıcı. Epson demek güven demek. Bu ürünün A3 boyutunda olanı var. İlgilenenler Epson L1455 modeline bakabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 13.08.2016
    Herkese Tavsiye Ederim

    Ürünü Beğenmedim ancak Satıcı 10 Numara, Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L655 Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L655 Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat