Samsung SL-M2020 Lazer Yazıcı Yorumları

Samsung SL-M2020 Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(273 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Ürün güzel, hızlı çıktı alıyorsunuz ancak, 2 hafta önce aldım ve topu topu en fazla 100 sayfa çıktı almama rağmen kartuşu bitti, yani satıcı eksik kartuş ile mi gönderdi bu cihazı anlayamadım. Kartuşu problemli ya da satıcı eksik gönderdi diye düşünüyorum. Bu nedenle benim için ürün kötü olmasa da kartuş sıkıntısı var diyebilirim. Bu da ciddi bir hatadır ve bu durumda maksimum 2 yıldız verebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kompakt ve sesiz

    Win 8 de driiver krurulumunda başta biraz zorluk olmakla beraber ,kompakt yapısıyla kullanışlı bir cihaz..Mekaniği yumuşak ve sessiz. Toner temini kolay..Fiyat makul...Dayanıklı ve uzun vade perfeormansı iyi mi..? göreceğiz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Küçük - Hafif ve İşlevi Harika yazıcı

    Ürünü Perşembe günü sipariş verdim. Cumartesi teslim aldım. İçinde Demo Toneri mevcut. 500 sayfa çıktı aldım. Yazıcı çok hafif ve küçük. Ama gerçekten işlevi mükemmel. Çok seri yazdırıyor. Ve kurulumu çok kolay. İlk kurulumda biraz kağıt yanık kokusu ve ufaktan dumanlar çıkıyor. 300 Sayfadan sonra düzeliyor. Evde ve Küçük İşletmelere tavsiye edilir. Ürünü tedarik eden firma Trabzonda.. İstanbula 2 günde teslim edildi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yazıcı çok iyi. Teslimat hızlı. Ama içinden usb bağlantı kablosu çıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    yazıcı iyi de. şu kocaman kutunun içine 1 tane ara kablo koymak çok mu zor anlamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sorunsuz

    kargo hızlı, paketleme özenli. sadece pdf dosyalarını hafızaya alıp çıkarması word dosyalarına göre daha uzun sürüyor. kurulum kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ara kablosu yok

    ekonomik yazıcılardan. aldığımdan beri bir sorun çıkarmadı. ama ara kablosunun içinde olmaması acayip!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gorelim

    Guzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünler sorunsuz teslim edildi,hızlı ve ekonomik alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung kalitesi bu fiyata.

    Tavsiye ederim. Sorunsuz çalışıyor. Üzerinde gelen tonerle kaç sayfa baskı alacağım bilemiyorum. Neyseki muadil tonerleri ucuz. Ayrıca pc bağlantı kablosu kutusundan çıkmıyor. Ben eski yazıcımın kablosunu kullanarak bağladım. Bu fiyat ve performans çok çok iyi. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cihaz küçük sade görünümlü.Eğer işimiz sadece yazdırmak çıktı almak ise büyük paralara gerek yok fazlasıyla işimizi görecektir.Verilen paraya helal olsun uzun süre yazıcı sorunum olmayacağından eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürünü çok fazla çıktı aldığım için düşündüm. İlk kullanmaya başladığımda tonerin dolum seviyesi hızlı düştü. Biraz araştırınca her seferinde toner almam gerektiğini, bu tonere dolum yapılamayacağını öğrendim. Açıkcası böyle olmasını beklemiyordum. Sonuçta öğrenci bütçesine uygun değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir fiyat/performans ürünü

    İndirimli fiyattan aldım ve çok da uygun oldu. Daha eski modelini kullanıyorum ve gerek baskı kalitesi gerekse muadil tonerlerin uygun oluşu yine bu markaya yönlendirdi beni. Arkadaşım için aldık kurulumu gayet basit. İçinden usb kablosu çıkmıyor. O da 5-10 lira aralığında var. Sepete eklemeyi unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    güzel yazıcı hemen geldi fakat içinden kablosu çıkmadı çok önemli değil ama çıksa iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tavsiye olunur

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle işinizi rahatlikla görecektir

    makinanin boyutlari cok iyi fazla yer kaplamiyor, fiyatida bu katagoride cok iyi, çıktılarınızı el ile kagitlari ters çevirerek arkali önlü yazdirabilirsiniz, sorunsuz şekilde elime ulaştı rahatlikla alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bu fiyata bu ürün çok güzel baskı çıkış hızı gayet iyi kurulumu kolay 1 tonerle 1500 sayfa baskı alabilirsiniz eskidende kullandığım bir yazıcıydı tavsiye ederim ev kullanıcıları ve fazla baskı almayanlar için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Toner iyi

    Kullandığımız ürün. Toneri demo değil, tam olarak gelmişti. Yazıcı alırken en önemli unsurlardan birisi tonerdir. Bazı markaların toneri, cihazdan pahalıdır ve toner demo olarak çok az sayıda basacak gibi gönderilir. Bu ayrıntıyı herkesin bilmesi ve buna göre alması yararın olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü begendim sorunsuz çalışıyor iyi kargolama

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ama chipli

    Kaliteli bir ürün ama dolum sırasında chipli olduğu için muadil toner bulmak zorundasınız. Bunu göz önüne alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung SL-M2020 Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung SL-M2020 Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat