Oki MB451DN Lazer Yazıcı Yorumları

Oki MB451DN Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2016
    süper

    beklentilerin çok üstünde bir makine. sadece renkli baskısı yok. o da zaten pek işe yarayan bir özellik değil. ancak fiyatı giderek artıyor. ihtiyacı olan varsa bence hiç düşünmeden alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2016
    cihaz güzel.

    kullanıma zamanla alışıyorsunuz.menü ingilizce.ama internetten yama yapıp Türkçe ye cevirebilirsiniz.keşke içinden bilgisayara bağlantı kablosuda çıksaydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    bundan iyisi herhalde renklisi

    yazıcı 10 numara dublex tarama ve baskı, hızlı baskı ve muadil toneri bedava nerede ise arkadaşlar yakında fotokopi dükkanı açarsın diye takılıyorlar bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    Arkadaşlar Türkçeye çevirmek için okuyun..!

    Ürünü ilk aldığınızda size biraz komplike gelebilir. Ancak kısa sürede kullanmaya alışıyorsunuz. Cihazın sürücülerini indirip bilgisayarınıza kurulum yaparken dil Türkçe ancak kontrol panelinde dil İngilizceydi. Bunun için yapmanız gereken Googleda Oki MB451DN Panel Language Setup - Version 2.0.6.4 yazmak. Sonrasında OKI Türkiye sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Türkçe yamayı bilgisayar üzerinden kurduktan sonra makine üzerindeki kontrol panelinde cihazı kapatıp tekrar açmanız istenecek. Cihazı yeniden başlattığınızda artık kontrol panelinin Türkçe olduğunu göreceksiniz. Güle güle kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2016
    SINIFINDA EN İYİSİ

    Ofisimde yaklasik 1 yıldır kullanıyorum cok memnunum kullanimi kolay ve pratik usb cihaza tarama desteklediği için kagit faturalarimi ve makbuzlari flash bellekte sakliyrm

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    Oki bu konuda uzman.!!

    Henüz çok detaylı incelemedim ama ilk izlenim ve fiyatına göre on numara bir makina. Benim için olmasada easy kullanıcılar için tek kötü yanı menüsü türkçe değil :) bunun dışında sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    Çok memnunum! Teşekkürler ...

    Zaten bu ürünün bir üst modeli dünyada en iyi 10 çok fonksiyonlu lazer yazıcı arasındaki en ekonomik ürün. 1500 - 2000 Dolarlık ürünlerle kıyaslanıyor. Büyük başarı! Kurulumu çok kolay, sade, sesi az ve iyi çalıştığını gösteren bir ses. Arkalı önlü çok rahat, su akışı gibi basıyor ... Kampanya için ve bu ürünü ulaşmamızı sağladığı için hepsiburada.coma ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    cok iyi bir makina

    HANI TAM TURK ISI DERLERYA OYLE COK YOGUN TEMPOLU ESIMIN IS YERINE ALDIM. BU IKINCISI 25000 CEKIMDEN SONRA DRUM DEGISIMI GEREKIYOR. YENISI DAHA UCUZA GELIYOR. ESKISININ DE BAKIMINI YAPTIRIP YEDEKTE TUTUYORUZ. TAVSIYE EDERIM. TONER ORJINAL KULLANDIK. PAHALIAMA MAKINAYI YORMUYOR. MUADILI TANINMIS MAKINANIN HER IKI TONER DEGISIMINDE DRUM DEGISIMI GEREKIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2015
    Türkçe değil

    alet türkçe değil , türkçe kullanım kılavuzu da çıkmadı içinden. zor bela ayarları yapmaya çalışıyoruz . iyi gibi .. yazdırma kalitesi güzel. ama bu fiyata bu kadar

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2015
    güzel

    TAM PROFESYONEL OLMASADA KÜÇÜK OFİSLER İÇİN İDEAL BİR ÜRÜN

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2015
    Yarı profesyonel

    Çok yoğun olmayan günlük kullanımlar için uygun, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, problem yaşamadım. Ağ zerinden wifi yazımı başarılı, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    NE İSTERSEN...

    Tarama, çift taraflı baskı/kopya, çıktı... Ne isterseniz var. Faksı bile kullanmaya başladım. Ekranı gayet geniş ve açıklamalı. Çok net görünüyor ve tüm bilgiler yer alıyor. Sadece başlangıç toneri biraz az geldi. Tonerin yazdırma ünitesinden bağımsız olması da güzel bir durum. Evet biraz ağır, hafif de sesli çalışıyor ama bunlar rahatsız edici şeyler değil. Kalite belli oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2015
    Kaçırılmamalı

    Ürün kaliteli ve indirimde olmasından faydalanın derim ev, iş yeri vs. her yere uyumlu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2015
    güzel

    ürün güzel ancak yeterli Türkçe açıklama kitapçığı yok.çift taraflı yazdırması çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2015
    pişman olmazsınız

    Sınıfım için almıştım. Çok güzel bir yazıcı. Çift taraflı tarayıp çift taraflı otomatik baskı alabiliyorsunuz. Çok memnunum. Deneme toneriyle bir haftada bin sayfaya yakın baskı yaptım hala bitmedi. Birçokhallediyorinaların yaptığı işi tek başına hallediyor. Hiç düşünmeden rahatlıkla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2015
    memnunum

    herşey bir tarafa fiyatı cok uygun özellikleri çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    Samsung kullanıcıları tereddüt etmesin

    9 yıldır Samsung yazıcı kullanıyordum.Çok tereddütte kaldım. OKI fiyatının düşmesinden sonra düşünmeden aldım. Dün aldım hemen kurdum. Çift yönlü yazdırma özelliğini bulmak için uzun süre bekledim doğru cihazı aldığımı düşünüyorum. Kurulumu çok basit. CD den kurabiliyorsunuz. Daha tarayıcıyı kullanmadım bilmiyorum performansını, faks bana hiç lazım değil artı özellik olarak kalacak. Aynı özelliklere sahip diğer markaların ürünleri çok daha pahalı.İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2015
    üst kapakta tarama ve ya not çekme imkanı

    üst kapakta tarama ve not çek üst kapakta iki yüzlü yapma imkanı var

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2015
    mükemmel kullanışlı

    ikinci ofisimede aynısını aldım fiyat baya düşmüş kaçırmayın derim herşey var makinada scanner, fax, fotokopi, wifi den bağlantı bu fiyata bu özelliklerde başka yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    Memnunum

    Aldım, kurdum çalıştırdım, CDsinden türkçe ayarı yapılıyor, dolum var, chipli, kalite mükemmel, demo toner hemen bitiyor dikkat, genelde memnunum, tavsiye olunur, yıllardır samsung kullanıcısıyım OKİ harika.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Oki MB451DN Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Oki MB451DN Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat