Apple iPhone X 64 GB 5.8 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Apple iPhone X 64 GB 5.8 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(924 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • ben aşırı memnunum kesinlikle herkese öneriyorum


  • (Ürünü satın aldı)

    Kargo hızlı, paketleme özenli sorunsuz bir alışveriş oldu. Popüler ve bilinen bir ürün olduğu için onun hakkında birşey yazmaya gerek yok.

  • iphone x i alalı sadece 2 ay oldu elbette şimdiye kadar kullandığım cihazlardan çok farklı ama bu telefonun çerçevesi metalik çerçeve kılıfla kullanmama rağmen geçen baktım ki kılcal çiziklerle dolu.çok dikkatli kullansanız bile çiziliyor. Teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse uygulama işlemcisi bir hayli hızlı diyebilirim. Uygulama geçişleri ve komutlara verilen yanıtlar gayet seri. Sadece görüntü almak için kullanmayanlar için 64 gblık model, hızının kesilmeden işlemesi açısından gayet iş görür nitelikte. Fotoğraf ve video kalitesi üst seviyede. Portre ve doğal ışık (karanlıkta dahi) modunda yapılan çekimler harika sonuçlar verebiliyor. (anestezici25/applehaberler.com)

  • Yurtdışından aldım yarı fiyatına ama ülkemizde işletim parası ve sana ait sim karttan başka kullanılmaz olması sıkıntı vergi ve kısıtlamalar ülkesindeyiz telefona gelecek olursak muhteşem ötesi harika şarjı biraz az gidiyor o kadar

  • Yorumları hayretler içerisinde okudum. Bu fiyata iPhone 7 yada 8 alırım diyenler mi ararsın iPhone 11 alırım diyenler mi ararsın, kısaca yorumlara aldanmayın. Bu model Apple ın 10. yılına özel çıkarılmış ve diğer İPhone’lar ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir model. 2 yıldır sorunsuz ve gayet stabil bir şekilde kullanıyorum. Telefon gün boyu neredeyse elimden düşmüyor, zaman zaman oyunlar yükledim ama hiç kastığını yada donduğunu görmedim. Fiyatına gelirsek; bütçene göre yüksek yada düşük karar size kalmış.


  • (Ürünü satın aldı)

    Cihazı bilen bilir gayet başarılı bir telefon olmuş hepsi burada aracılığı ile aldım. Kargosu düzgün bir şekilde tarafıma ulaştı. 4 aylık deneyimim sonucunda bu yorumu yazıyorum. Sizi yarı yolda bırakmaz fakat fiyat oranı yüksek.

  • Piyasada ki tüm telefonları inceledim özellikle android olanları Hiç biri bu kadar akışkan bu kadar canlı renklere sahip değil 7 aydın kullanıyorum iPhone X i ve gerçekten çağın en iyi telefonu şimdi üst modeller geldi onlar da bu modelin serisi olduğundan laf yok. Android ile kıyaslanamayacak kadar iyi.


  • (Ürünü satın aldı)

    iki haftadır kullanıyorum çok memnunum. pili aktif olarak 8 sa gidiyor. ses, görüntü ve kamera kalitesini beğendim. beğenmediğim yanı kulaklık girişi olmayışı özellikle hepsiburadaya da teşekkürler. hepsiexpress hizmeti olmasa bu fiyata satılan bir ürünü güvenip internetten almazdım.


  • (Ürünü satın aldı)

    Uygun fiyat,hızlı gönderim sorunsuz teslimat Teşekkürler HB


  • (Ürünü satın aldı)

    Hepsiburadan aldığıma pişman olmadım ürün orjinalin ... iyi paketlenmiş şekilde geldi

  • Bu telefona verilen paralara yazık. Telefonu her elinize aldığında gözler direk üst tarafdaki kocaman çentiğe takılıyor. Bu telefonun altarnatifi çentiksiz full ekran çok daha ucuz telefonlar var.

  • 3 sebepten memnun değilim: ipx'te touch ID olmaması ve Face ID'nin yavaşlığı ile sadece belli açılardan okuması. kameranın kasadan çıkıntısının kalın olması. ekranın üstündeki çentik avantajı: gövde/kasa boyutu


  • Sahtekarlık

    Ekran ve batarya sahte apple garantiyi kabul etmedi dolandırıldım


  • harika tasarım

    Avantajlar : face id , tasarım
    bu model iphone'lara bambaşka bir boyut kattı. home tuşunun olmamasıyla telefon daha geniş ekranlarda kullanılıyor. ekran boyutu plus modellerden büyük ama telefonun boyutu daha küçük, harika bir tasarım.


  • cep tel

    harika bi telefon tavsiye ederim


  • KÖTÜ

    Avantajlar : KAMERA , HOPARLÖR
    Dezavantajlar : TELEFONUN KENDİSİ
    KAMERASI . SES SİSTEMİ VE MLTİMEDYA ÖZELLİKLERİ GÜZEL AMA GÜVENLİK SİSTEMİ VE DE YEDEK PARÇA BULMA KONUSU SIKINTILI


  • HARİKA BİR CİHAZ

    Siparişten 1 gün sonra ürün kargolanıyor istanbulda gönderiliyor 2 günde elime ulaştı ışık hızındasın turkcell teşekkürler


  • (Ürünü satın aldı)

    Telefonu anlatmaya gerek yok zaten apple tercih eden neden tercih ettiğini biliyor. Hepsiburada ya çok teşekkür ediyorum.Türkiye nin bir ucuna yaklaşık 3 günde (hazırlanma-kargo-teslim dahil) bu ürünü mükemmel bir paketleme ile ulaştırdılar. Köpük sargı dahil paketlemeye çok özen gösterdikleri için, vaad ettikleri sürede ürünü ulaştırdıkları için çok teşekkür ederim. Piyasanın en uygun fiyatı her zaman hepsiburada da onu zaten artık herkes biliyor.


  • (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle hepsiburada ya teşekkür etmem gerek , cuma akşam üzeri 16:00 civarı siparişimi verdim c.tesi günü cihaz elime ulaştı ( ikametim Sakarya ) . Cihaz öncesi fatura mail olarak geldi imei sorguladım biraz daha rahatladım ve alacak olanlara tavsiye ederim çekinmeden alabilirler . İphone icin ise su yorumu diyebilirim kasa kenarları nikelaj olması dışındaki herşeyi çok güzel çünkü çabuk deforme olacağı kesin ... ??

  • Bence Appleın çıkardığı başarılı ürünlerden. eski telefonum artık bitmişti. özellikle arka kasası, ekran görüntüsü hem çok şık hem de çok canlı. Daha güncel ürünler olmasına rağmen beğenerek tercih ettim. zaten mağazada demosunu görmüştüm. özellikle film seyretmek ve oyun oynamak televizyondan daha net diyebilirim. şarjı da 1 günden fazla gidiyor .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPhone X 64 GB 5.8 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPhone X 64 GB 5.8 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat