Lexmark CS310DN Lazer Yazıcı Yorumları

Lexmark CS310DN Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.03.2019

    Ürün güzel ama 1’5 yıl sonra tionerlerinden biri bitti.yeni toner almaya kalkınca her bir renk için 280 TL den başlayan fiyatlar karşınıza çıkıyor.Benim 1’5 yıl önce 520 Tl ye aldığım ürüne 280TLx4 hesap çıkıyor...yani astarı kılıfından pahalı

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2016
    Ofis veya ev kullanımında mükemmel.

    Daha önce cs310n kullanıyordum. Arıza verince, daha önce almış olduğum yedek tonerleri kullanmak amaçlı cs 310dn'yi aldım. "n" ile "dn" arasında tek fark "dn" modelinde kablolu internetin kullanımı olması. Ofisi olanlar için iyi bir şey...Birden fazla bilgisayarı yazıcıya yönlendirebiliyorsun. Anladığım kadarıyla kablosuz bağlantı yok.. yazdırmada çok hızlı ve temiz çıktılar alıyorsun...Orijinal tonerinin yanında muadil tonerleri de mevcut...Ayrıca toner dolumu da yapılıyor. 1000 ve 4000 sayfalık tonerleri mevcut. Renk kalitesi tartışmasız mükemmel. Düşük kalite baskılar bile çok tatmin edici..."sarfburda" firmasına da hızlı gönderiminden dolayı çok teşekkürler. Akşam üstü sipariş verdim, ertesi gün öğleden sonra yaklaşık 20 saat sonra yazıcıdan çıkan ilk baskı elimdeydi..Tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2016
    çok teşekkürler

    ürün son derece hızlı ve renkli lazer olarak harika. zaten araştırmıştım. ağ yazıcısı olarakta cok başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2016

    Tavsiye ederimmmm

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    Fırsatı yakaladım..

    Yaklaşık 1 ay önce bu makineyi almanın sevincini yaşıyorum. Fırsatları kesinlikle takip edin derim. Sanırım bu makinenin toner dolumu mümkün değilmiş, orjinal kullanmak gerekiyor. Ama baskı kapasitesi oldukça yüksek..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    kaliteli

    Fiyatına göre alınabilecek en iyi lazerlerden. Parça ömürleri yüksek

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lexmark CS310DN Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lexmark CS310DN Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat