Huawei P20 Lite 64 GB 5.84 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei P20 Lite 64 GB 5.84 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(2863 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonun fiyat/performans orani tum Huawei modelleri gibi son derece basarili (bu kendime ve aileme aldigim 6. Huawei telefon, daha once Samsung ve iPhone kullanmistik). Gerek kamerasi, gerek bataryasi ve tasarimi fiyat seviyesinin uzerinde. Uzun yillardir bu markayi kullanan birisi olarak rahatlikla tercih ediyorum. High-end model arayisinda olanlar icin Pro modelini incelemelerini oneririm. Huawei'nin Lite modelini en yeni Samsung veya iPhone ile kiyaslamak pek makul degil. Aras Kargo'ya gecikme yarisinda Yurtici Kargo'yu yalniz birakmadiklari icin tesekkur ediyorum. :) Hepsiburada ayni gun kargoya vermesine ragmen (bayram tatilinin de etkisiyle) defalarca aradiktan sonra 10+ gun sonra gidip kendimiz rica minnet kargo subesinden teslim aldik. Kargo takip sayfasi hicbir ise yaramiyor, sadece yolda oldugunu yaziyor -tabi bir de yanlis subeye gonderilip tekrar geri geldigini ogrenmis olduk. Bu devirde bu kadar basit bir arayuz yapmis olmalari enteresan, artik pizzacilar bile GPS ile harita uzerinde konum bilgisi veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iyi güzel ara sıra yavaşlamalar olsada kullanışlı ama 64 gb alan olayı yalan 32 gb alanı var

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat-Performans olarak çok verimli. Tedarikçiye ayrıca teşekkür ediyorum, paketleme çok iyi ve siparişten sonra 18 saat içinde teslim aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha kututuyu açmadan içinden sesler geliyordu, huawei barkodu yoktu, tr garantili filan değil sakin almayin

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    4 senedir kullanıyorum hala çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün orjinal değil, kutunun içinden sallanma sesi geliyor, koruma bandi yok şefaf kaplamayi kendileri elleri ile yapmiş

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ancak sakın ola sakın Emingsm den almayın. Huawei garantili diye ithalat garantili ürün yolluyorlar. Telefonlar orjinalin kutusunda değil ayrıca tamirli ve yenilenmiş olabilir. Bana gelen kutusunu açar açmaz arızalı çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün bozuk sim kart taktım çalışmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    3 gündür kullanıyorum bu telefonu ve almayı düşünenlere ve zaten almış olanlara birkaç tavsiyerm var. Kesinlikle eğimli yüzeylere koymayın. eğimi %3 bile olsa telefon kayıp gidecektir oradan, sürtünme yok gibi bişey. kılıf şart gibi ya da dikkat edeceksiniz. telefonu ilk açtığınızda menü tuşu yok, ayarlardan koyabilirsiniz. yüz tanıma ve parmak izi özelliklerini açın zamandan tasarruf edersiniz. kamera uygulamasında birçok fonksiyon var bunları biraz kurcalayın derim. örneğin telefon kilitliyken ses kısma tuşuna çift basarsanız 1 sn içinde fotoğraf çekiyor. düşük ışıkta çok net görüntü elde edemeyebiliyorsunuz ve portre modu flash ile birlikte nedense kullanılmıyor. gün ışığında ise harika detaylar elde edebiliyorsunuz. ön-arka kamera geçişleri yavaş çalışıyor. şarjı mini-usb değil, usb type-c eski kablolarınızı kullanamayabilirsiniz. telefonun yanında gelen huawei marka bir kulaklık var, buna hiç güvenmeyin. bazılarınız çöpe bile atacak. ses kalitesi fena değil fakat dizaynı 1 milyoncularda 5 liraya satılan kulaklıklardan hallice. şarjı bana 1,5 gün rahatlıkla gidiyor hatta 2 gün bile gidebilir. günde yaklaşık 50 dk konuşuyorum, oyun oynamıyorum, bildirimlerin hepsi, mobil veri, konum vs. açık olduğu halde. 1,5-2 saatte tam şarjı doluyor hızlı mı evet ama bi iphone x şarj hızı beklemeyin. hoparlör ses kalitesi beni tahmin etti sonuna kadar açtığınızda biraz bozuluyor gibi. 3,5mm aux girişi var ama çok sevdiğim lumia kulaklığımı tanımadı, diğer kulaklıklarda sıkıntı yok. ekran parlaklığını ortanın bir tık altında kullanmak en rahatı bence, sonuna kadar açınca gözü çok yorabilir. çekim kalitesi iyi. LTE+ destekliyor 300 mbit e kadar. şimdilik aklıma gelenler bunlar, güle güle kullanın ben memnunum verdiiğim paranın değdiğine inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme berbat.ürün bozuk çıktı.sarj aletide öyle teşekkür ederim cidden

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızzlı şarj diyor ama 3 saatde şarj olmuyor ve çok çabuk bitiyor ???

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ürünün Huawei Türkiye garantili olduğunu söyledi fakat ürün ithalatçı garantili çıktı.ayrica kutu daha önceden açılmıştı ve içinden kulaklık çıkmadı.Ama satıcının hakkını vermek gerek sorgusuz sualsiz iade isteğimi kabul etti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kutusunu açınca acaba replika mı geldi diye düşündüm kulaklığı yoktu sadece şarjı konmuştu kutunun içi bölmeli değil dümdüz bi şekildeydi ekran koruyucu ya da kılıf bekledim ama o da yoktu doğal olarak eşim telefonu sevdi yoksa iade ederdim. Ayrıca paketleme zaten kötüydü kargoyu elime alır almaz telefonun kutu içinde aşağı yukarı çarpma sesi duyuluyordu kırılmasına çok şaşırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Orijinal Huawei Türkiye Garantili Faturalı olarak geliyor. 1 gün içinde kargo ulaştı. Satış konusunda bir sorun yok. Telefona gelecek olursam bence ekonomik bir telefon bu fiyata göre gayet de güzel. Satıcıya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata alınacak piyasadaki en iyi telefon bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel Şarjı aşırı yoğun kullanılmadığında 2 günü buluyor. Yoğun kullanımlarda 1 günü rahat çıkartıyor. İnternet'te Detaylı telefon tanıtımı yapan Forum sitelerinde ve videoları izleyerek tercih ettim. Şuan gayet memnunum. Telefondan pro performansı beklemediğim için gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2018 yılında çıkan bir telefon ve VoLTE - VoWiFi yani Wi-Fi üzerinden arama özelliği yok! Büyük rezalet!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonum kısa sürede elime ulaştı her hangi bi sıkıntı yok teslimat ile ilgili yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum fiyat performans konusunda gayet başarılı kamerası oldukça iyi fakat yazılımsal geliştirmeler ile geliştirilebilir durumda ( gece fotoğraf çekim performansı çık eleştiriliyor ama normal standartlarda ) ben işim gereği gün içinde çok fazla internet kullanan ve telefon görüşmesi yapan biriyim batarya performansından memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    iPhone'dan android'e geçtim seneler sonra. iPhone'un 5-6 bin TL olduğu bir dünyada, aylık 2-3 bin tl kazanan insanların iphone almasını anlamıyorum. Fiyat performans olarak çok çok iyi bir telefon p20 Lite. Dünyayı kurtarmıyoruz telefonlarımızla, 2 tane internet sitesine girip, 3 tane arkadaşımızla fotoğraf çekiyoruz ve bu telefon da bunları fazlasıyla iyi yapıyor. iPhone almış olsaydım bu kadar memnun olmazdım. Parmak izi okuyucusu çok hızlı çalışıyor. iphone'lar bile bu kadar hızlı değil, emin olun. Ekran renkleri, çözünürlüğü çok çok iyi. Yüz tanıma var, beklentimin de üzerinde üstelik. Kullanacağımı hiç sanmıyordum ama baya kullanıyorum. Kameraları gündüz çekimlerinde harikalar yaratıyor. Ama gece çekimlerinde ÇOK ÇOK kötü. Yıl olmuş 2018, gece çekimlerinde bu kadar kötü olan telefonu yapmayı nasıl başardıklarına insan hayret ediyor. Mavi rengi çok iyi gözüküyor. Siyah alan arkadaşlarım da oldu, arka kısımdaki parlamalar siyahlarda gözükmüyor. Mavi tavsiyemdir. Keşke içinden kılıf da çıksaydı. İçinden çıkan kulaklık çok kötü. Bataryası yoğun kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkartıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yorumları okuyarak almaya karar verdim 3.günüm sizlere bu 3 günü anlatmak istedim Tasarım 10 numara 5 yıldız Kamera ön arka iyi Kamerada belge tarama özelliği olması çok iyi Kasma donma kesinlikle yok Parmak izi çoooook hızlı Yüz tanıma çoook hızlının hızlısı ne ara görüyor açıyor yetişemiyorum valla Telefon sesi gayet iyi Şarjı normal zamanda doluyor çok hızlı değil ama yavaşta değil sizi üzmez dolsun diye saatlerce bekletmez yani Ekran parlaklığı çok iyi En çok merak edilen konulardan biriside bataryası nasıl 3000mah denildiğinde herkes performans zayıf bekler ki bende öyle bekliyordum açıkçası Bende alışkanlıktır tüm telefonlarımı güç tasarrufu modunda kullanırım bundada öyle kullanıyorum herhangi bir performans kaybı yaşatmaz tavsiye ederim Bugün öğlen tam 12 de şarjdan aldım telefonu Saat şuan sabahın 5i Yani 17 saat olmuş şarjdan alalı ve hala %37şarjı var Bitsin diye uğraşıyorum bitmiyor şarja da bitirmeden takmak istemiyorum Bu 17 saatlik zamanda neler yaptım 13 15 tane telefon görüşmesi yaptım Yarım saat kadar whatsapp 3 4 saat kadar oyun (imperia Online) Diğer sosyal ağlar Twitter'da video izleme Ve bekleme modu Şuan yazarken geçen zaman diliminde bataryası %1 bile düşmedi pöfff bitmeyecek bu şarj Aldığınızda silikon kılıf kullanın mutlaka çizilmesin kıyamam o kadar güzel görünüyor :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P20 Lite 64 GB 5.84 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P20 Lite 64 GB 5.84 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat