Huawei P20 Pro 128 GB 6.1 İnç 40 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei P20 Pro 128 GB 6.1 İnç 40 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(672 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Performans anlamında çok iyi! Ürün sağlam paketlenmişti, içinde ayrıca silikon kılıfıyla beraber geldi. Tek sorunu ekranın ayar yapmama rağmen kendisini otomatik olarak 15 saniye sonra uyku moduna alması, bu da şarj tasarrufundan imiş. Ekrana bakarak bi yere not almaya kalktığınızda elinizin sürekli ekranda hareketli olması gerek malesef. Onun dışında kamera, kapasite ve şarj ömrü harika!

  • HepsiB. aracılığıyla

    ı pone x felan bir dünya para vermeye gerek yok, bürünü 1 haftadır kullanıyorum gerek hız gerek ise CAMRE gerçekten mükemmele yakın cihaz,tasarım olarak çok iyi göz alıcı 128 gb olması zaten süper. kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Alttaki Yorumlara istinaden iyi ya da kötü olan aynı yorumları yazmıyacağım. Öncelikle çok memnunum. Android telefonlar arasında en F/P oranına sahip olan diyebilirim. Gece çekimi oldukça heyecan verici. Buna rağmen ön kamera bir tık daha iyi olabilirdi belki. Artan dövizin etkisi ile kaçırılmayacak bir telefon diye düşünüyorum. Ayrıca Kargolama konusuna gelecek olursak Hepsi Burada aracı firması ile sipariş ettğinizde hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Ancak Aracı firma Diğer kargo firmalarını kullanınca sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. bu noktada fiyat farkı yoksa hepsi buradayı tercih etmelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Android telefonlar içerisinde en iyisi denilmiş ancak bu üründe Kirin 970 işlemci var, geçen senenin işlemcisi. Ve Samsung S9 serisinden baya bir düşük puan almakta. Ürünün ön kamerası berbat bir şekilde ve soluk çekiyor isterseniz bulunduğunuz yerde bir avm ye gidip diğer telefonlarla karşılaştırın. Video kısmında da 1080p 60fps dahil ve bunun üzerinde OIS-EIS desteği yok. Video olarak Apple ve Samsungların çok çok gerisinde. Üründe kulaklık girişi USB-C den sağlanıyor. Bu da şarj olurken kulaklığınızı kullanamazsınız demek. Ürünün arkası kalitesiz malzeme hissiyatı veriyor, diğer amirallere göre. Benim açımdan olumsuz özellikler bunlar. Olumlulardan dikkat çekenler ise yapay zeka ile çekim sonrası iyileştirme yapıyor ve süper fotoğraf çıkıyor ortaya. Gece çekimi modu ile çekimler ise mükemmel. Ve unutmadan pil kullanımı olarak Android pazarı amiralleri içerisinde Mi8 den sonra en iyisi. Bütçenizi düşünüyorsanız bununla aynı işlemcili ve daha ucuz olan Mate 10 Pro'yu öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü teslim aldık. IMEI kontrolü yaptık Huawei Türkiye Garanti kapsaminda. Cihazın ve markanın kalitesi belli anlatmaya gerek yok yurtdısınndan aynı cihazı garantisiz şekilde bu fiyata alıyordum. Güvenilir satıcı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2,5 yıl önce aldım hiç bir sorun yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla

    valla arkadaşlar şunu gecte olsa anladım. ıphone boşmuş. 6s-7plus ve son olarak, X hepsi boşmuş... pil desen yok. kamera desen iyi değil.. eee başka ne için ıphone kullanılır ki¿ eşim mate 20lite kullanıyordu. sadece pil performansı yüzünden geçmek istedim. bende p20pro aldım.iyiki almışım..muazzam bir telefon.. kamera, ara yüz, pil. hepsi mükemmel..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk defa internet üzerinden telefon aldım kaç yıl oldu çok memnunum .Üstelik hiç korkmayın güvenilir bir site ve ürün tam koruma ile ulaşmıştı :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün hızlı bir şekilde geldi. Telefon gayet şık, hızlı, şarjı yeterli süre giden bir telefon. Geri tuşunda sanki küçük bir sorun var. Fotoğraf çekimleri başarılı. Profesyonel fotoğrafçı arkadaşım da baktı beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cam gibi foto

    Arka kamera icin aldim ve bekledigimden daha net ve derinlik iceren fotolar cekti.Ön kamera işe yaramaz selfi icin hep arka kamera kullanmak zorunda kaldik.Gece cekimleri harika bakünün isiklandirmasi altinda harika fotolar elde ettim.Performans her telefon gibi .Mi kullanicisi olarak miden vazgecirmez ama sadece arka kamera diyosan bundan daha iyisi su anda yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Beklediğimden iyi çıktı

  • HepsiB. aracılığıyla
    super hızlı ve harika bıd ırun

    Performans kalite mukemmellik isteyenler ıcın muazzam bir cihaz ayrıca hepsıburadaya hızlı ve kaliteli teslimat icin tesekkğr ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    3 aydır p20 pro kullanıyorum. 5 yıllık iPhone kullanıcısı olarak çok memnun kaldım diyebilirim. Gerçekten kaliteli cihaz. Almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler. Ben cihazı 3 arkadaşıma daha aldım onlar da şu an çok memnunlar. Teşekkürler Huawei

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    yillardir iphone haric telefon kullanmamis biri olarak cok supheye duserek aldim. henuz tam alisamamis olsamda cihaz cok hizli ve guzel. fotograf kalitesini anlatmaya gerek yok zaten. parmak okuma ve yuz tanima acayip hizli. klavyesine alisamadim henuz ama parasinin hakkini veriyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok çok iyi cihaz

    cihazı 4 aydir kullanıyorum uzun yıllardır samsung ve apple kullandım ama bu cihaz efsane. iyi yönlerini anlatmaya gerek yok alabileceğiniz en iyi cihaz. eksi yönleri... kulaklık vasat bende iyi bisey var sorun etmedim, kılıf problemi ve fiyatı internetten spigen aldim. en iyi 2 özelliği şarj ortak kullanimda 2 gün rahat gidiyo daha önceki telefonlarım 6 saatti ve kameraya herkes hayran kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Yaklaş 2 haftadır kullanıyorum performansı gayet iyi kamerayı anlatmaya bile gerek yok. Şarjı iki güne yakın gidiyo. Sayfa akışları iPhone u aratmıyor. İPhone nun uçuk fiyatlarını da düşününce tercih edilebilecek bir telefon fiyatına göre çok çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefon degil baska birsey

    Kamerasıni ne kadar ovsem az kalir. Muhteşem bir telefon. Ama tavsiye, bir adet ayaklik alin, gece rrsmi cekerken telefonu hareket ettirmemeniz gerekli. Ama flash olmadan bir resim cekiyor ki aman aman. Iphone alip kaziklanmayin boş yere. Ama paraniz ve zamaniniz varsa Mate 20 yi bekleyin diyebilirim genede. :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olur kendileri.Pil ömrü,kamerası,ses kalitesi,parmak izi okuyucusunun hızı gerçekten muazzam.Tek sıkıntısı arayüzü ve 4k display modunun olmaması ama buna rağmen çoğu markanın önde gelen amiral gemilerinden daha iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Akşam 21,00'de verdiğim sipariş sabah 09.30'da elimde oldu. Cihaz zaten beklentilerimi karşıladı. Hepsiburada ekibine vadettiklerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika bir telefon

    fiyatın düşmesini bekliyorum alınabilecek güzel bir telefon ipone falan sakın girmeyin hep aynı arayüz ve çok daha pahalı çokda sıkıcı bir telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei P20 Pro 128 GB 6.1 İnç 40 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei P20 Pro 128 GB 6.1 İnç 40 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat