LG G7 ThinQ 64 GB 6.1 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

LG G7 ThinQ 64 GB 6.1 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(370 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyi ve en uygun amiral gemilerden biri.

    Snapdragon 845, 2k dolby vision hdr10 destekli ekran, arkada 2 adet kamera ois destekli 16 mp ve güncel tüm donanımları içinde barındırıyor. S9 plus ile kapışacak donanıma sahip. 3000 batarya 1 günü tamamlamaya yetiyor ama fazlasını beklememek lazım çünkü 1000 nite çıkabilen en parlak en net ekrana sahip. Alanı üzmez keşke şunu alsaydım dedirtmez. Hepsiburada uygun fiyattan satmaya başlarsa kaçırılmayacak telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Lg g7

    lg g7 htc u12 plus samsung s9 plus ayarinda bir cihaz en iyi ses çıkışı hoparlör kulaklık sesi hangisi daha iyi kararı siz verin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatı şuan pahalı görünse de iOS amiral gemisi iPhone X ile kapışabilecek kadar iyi. Kamera karşılaştırmalarına bakın zaten farkı anlayacaksınız. Fiyat 4 seviyelerinde olsa alırdım, şuan için buna ayırabilecek bütçem yok. Renk olarak Mavi öneririm ve sanırım o Türkiye'de yok (henüz)

  • HepsiB. aracılığıyla
    lg pişmanlığı

    arkadaşlar lg telefonların bir çoğu kronik hatalı geliyor diye biliyorum. ben bi lg g4 var batarya değiştirmeme ragmen gunde 3 kere sarj etmek zorunda kaliyorum. telefon çok isiniyor. ona gore karar verin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muthış

    Muthış telefon ekranı kamerası sesı Çok ıyı telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    bluetooth

    çok uzun zamandır LG kullanıcısı olarak G7 de alışamadığım tek özellik . herhangi bir bluetooth kulaklık veya cihaz bağlıyken mesaj watsapp ve diğer mesaj seslerini sadece kulaklıktan veriyor. eğer kulaklık kulağınızda takılı değilse bildirim seslerini duyamıyorsunuz.bu özelliğini sevmedim.umarım YENİ GÜNCELLEMERLE BU SORUN VE YA ÖZELLİK ESKİ HALİNE DÖNER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. e-Zenticc'e ilgileri ve hizmetleri için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefon Çok güzel

    Olumsuz yorumlara kimse inanmasın ürün gerçekten çok akıcı ve bataryasıda 1 günü rahat çıkarıyor benim elimden telefon hiç düşmez çok yogun kullanırım o halde batarya günü çıkarıyor ve hepsiburadaya ve bittibitiyora cok teşekurler urun elime 1 günde ulaştı herşey çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Donanımı aynı rakiplerine göre fiyat ve su-toz geçirmezliği artıları.

    fiyat performans olarak piyasada olmasının nedeni, daha önceki telefonlarda oluşan kronik sorunlar ve kötü servisti bence.birbirine yakın özellik taşıyan telefonlarda fiyatlar 300-400 ve üzerinde pahalı.Kötü servis geçmişi ve kronik sorunlu telefonlarının piyasada oluşturduğu algıyı değiştirmek için bu sefer kaliteli ve performanslı bir telefon yapmış bana göre.brightstar uluslararası bir firma onun garantisi altında olduğu için, bana göre fiyat performans ürünü olan bu telefonu aldım.yalnız bittibitiyor un birkaç yerde hediye olarak kılıf gönderdiğini okudum.sadece telefon geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Öncelikle teslimat adresinde yaptığım hatayı önce düzeltmek istemeyip, sonrasında cihazı bana kısa sürede ulaştıran HB ye teşekkür ederim. Cihaza gelince her şeyiyle mükemmel olmuş. 3000 ma/s pili düşük diye dert etmeyin. LG ne yaptıysa Samsung 3200'lük cihazdan %50 civarı daha çok gidiyor. Ekranın AmoLed olmamasından yakınılmış ama pile hiç bir yan etkisi yok. AOD var, ve çalışırken pilin yüzdesi hiç düşmüyor. Bir de bu amoled ekranların beyazları sarı göstermesinden; dilm izlerken gece sahnelerinin parlaklık ne kadar artırılırsa artıtılsın görünmemesinden bıkmıştım. Telefon hep buz gibi. Kilidi hem ses ile, hem yüz tanıma ile, hem de parmak izi ile o anda nasıl isterseniz açabilirsiniz. Ayrıca isterseniz sadece kilidi açıp bildirimleri kilit ekranından okumak için yüz tanımayı buna göre ayarlayabilirsiniz. Mükemmel sesini ve kaliteli görüntüsü ve hissiyatını bir yerde inceleyerek görebilirsiniz zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok şık

    arkadaşlar lg g4 den geçiş yaptım. telefonumun anakartı değişmiş biri olarak lg ye devam. bu ekran kalitesi ve ses mükemmel ayrıca mavi rengide çok şık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    satıcı kazığı

    ürün güzel fakat lg tr garantili aldık ama ithalatçı garantili.satıcıyı aradık bir dünyada fırça yedik..Telefona diyecek bişe yok f/p 10/8

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Uzun bir araştırma sürecinden sonra LG G7 satın aldım. Bu fiyata bu segmentte alınabilecek en iyi modelin G7 olduğunu gördüm. 1 hafta oldu kullanıyorum yazılımsal veya donanımsal bir sorun tespit etmedim. Andorid 8 ve ocak 2019 güvenlik sürümü yüklü. Ses konusunda mükemmel. Kamera çok kullanmıyorum ama iyi görünüyor. Şarja takılıyken pubg vs oyunlarda ısınma yok denecek kadar az. Pil 3000 mah ye göre gayet uzun gidiy

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    siparişim beklediğimden hızlı geldi. Bu fiyata böyle özellikleri olan telefon yok, gerçekten de harika bir telefon, özellikle ses müzik kalitesi çok iyi, 1 saatten fazla oyun oynadım (pubG full çözünürlükte) gram ısınma hissetmedim. özelliklerine ve kalitesine göre çok uygun bir telefon. lg bu telefon ile kaliteyi yakalamış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performansda 1.

    Daha önce iPhone ve Samsung'un üst seviye cihazlarını eskittim, ilk LG kullanımım. Telefon 2018'in en güçlü işlemcisini ve ekran kartını kullanıyor ve en ufak donma, kasma, takılma söz konusu değil. Telefon ses konusunda rakipsiz. Çünkü kulaklık çıkışında 32bit 394hz quad-dac ses desteği sunuyor (bu oranı sadece üst düzey mp4 playerlarda alırsınız). Kendi hoparlörü telefon tarihinin en iyisi ve piyasadaki birçok ses bombasından daha iyi ve daha yüksek ses çıkartıyor. Eğer ses konusunda takıntılıysanız LG G7 ağzınızı kulaklarınıza kadar vardıracaktır. Kamera konusunda bir Samsung S9+ değil ama aradaki farkı sadece S9+ kullananlar anlayacaktır. Bataryası 3000mah ve kağıt üzerinde çok düşük gibi gözüküyor ama ben oyun oynamadan yoğun kullanımda 8 saat ekran %70 açık kullandım. Ekran kalitesi olarak rakibi S9+'dan daha yüksek çözünürlük ve daha gerçekci renk skalası sunuyor. Bu telefon fiyat olarak kusursuz diyebilirim. Çok fazla oyun oynarım derseniz sizi pil konusunda üzebilir sadece. ARTILARI= +Rakipsiz ses kalitesi +Ekran Çözünürlüğü +Stabilite ve Hızı +Fiyatı çok uygun (Xiaomi'den bile) EKSİLERİ= -Gece çekimlerine bir tık Samsung daha iyi -Pili küçük (Ama yoğun kullanan birisi olarak en ufak sorun yaşamadım.)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel ön kamera sıkıntı olmayacaksa LG V30 düşünülebilir. Ciddi fiyat farkı var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    telefon mükemmel beklentimden daha iyi geldi özellikleri ve kamerası harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    lg g4 kullanıcı olarak

    arkadaşlar 4.senem lg g4 kullanıyorum şuana kadar sadece batarya değiştirdim ve şuan lg g4 telefon ile yorum yapıyorum 4.senesinde telefon kulaklık modundan cikmiyor kulaklık takılı olmadığı halde. yani kısaca telefonun camaresa muhazzam 4 sene olduğu halde g5 cikti begenmedim g6 çıktı en azından kronik sorunları duzeldi . lg g7 de ise kendini çok güzel toparladı diye düşünüyorum g5 g6 almam icin bir sebeb yoktu ama g7 de var dusunmeden fiyatına gore alanacak enniyi telefon diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şu yorumu bi paylaşın beeee...

    +1: ses kalitesi çok iyi +2: ekran en iyisi +3: telefon malzeme kalitesi çok iyi -1: Kamera hala sıkıntılı geçmişten beri ayni kamera. beyler kamerayi ucuz yapmaya kalkiyorsunuz sonuç olarak gercekten kötü. -2: Şu bataryayı 4000 mhp yapacak mühendis yok mu? -3: tasarımı az biraz daha ince olabilir ama muhendisler bunu yapamiyorsa onada diyecek yok. -4: Ram 6 veya 8 gb olsa nasil olur biliyormusunuz. -5: fazlalık olan kulaklık girişini kaldırın type c ye takılsa daha iyi olur. Eğer bu maddeleri yerine getirse lg emin olun 6000 tl ye bile satarsa havada satar yoksa bu açığı beyaz eşya ile kapatir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel olmuş

    Fiyat performans telefonunda şuan 10 üzerinden 10 alır. Akıcı arayüz 1 günü rahat bitiren kadar dayanan pil Mükemmele yakın kamera Mükemmel ses kalitesi Çok hafif yapısı Çok hızlı işlemci Eskiden sorun yaşayan arkadaşlara sesleniyorum. Takıntı veya ön yargılarınızı bırakın da objektif olarak deneyin derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG G7 ThinQ 64 GB 6.1 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG G7 ThinQ 64 GB 6.1 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat