TP-Link Neffos X1 Lite 16 GB 5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

TP-Link Neffos X1 Lite 16 GB 5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Bu gün ulaştı elime kasası dizaynı güzel.7.0 gücelledi.uygulama yüklemedim henüz ama pratik bir cihaza benziyor.ekran kalitesi beklentimin altında çıktı renkler biraz soluk.selfi kamerası zayıf arka kamera fena değil akşam gözüyle diyeyim gündüz denemedim daha çok bir beklentiniz yoksa bu fiyatlara alınabilir bu cihazdaki özellikler meşur markalarda iki katı fiyat.yanlış bilmiyorsam asus garantili.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    başka yerden aldım ama alacak arkadaşlara belki yardımın olur diye yazıyorum. kullanışlı ve kaliteli bir telefon arama ve ses kalitesi çok iyi . birçok tanınmış markadan çok daha iyi ekran kalitesi ve görüntüsü var tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata çok iyi

    fiyat performansı yüksek bir cihaz.bu özelliklerde en yakın rakibi %30 daha pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Beş Yıldız

    hiç tanınmayan bir marka olmasına rağmen aldım, memnunum. Donanım, kasa, yazılım kalitesi iyi. TEK SIKINTIM VAR: KORUYUCU KILIF, KIRILMAZ EKRAN KORUYUCU piyasada yok!

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2018
    ucuza kalite

    2 hafta oldu kullanali güzel hızlı bir telefon şimdilik bütçeye uygun tatmin edici sudan ucuz çok düşünme

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2018
    güzel

    Fiyatına, fazla yaygın olmayan bir markaya ve müdahillerine göre gayet güzel bir telefon inceleyenlere gönül rahatlığı ile öneririm

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    pes dogrusu cihaza bayildim

    telefonu annem icin aldim. ben baya begendim tatmin edici bi telefon on ve arka kamera performansi cok guzel. sonucta profesyonel kamera alinmasi lazim sümüğüne kadar gorunmesini istersen. sarji muhtesem degil ama iyi gidiyor yine. uygulama klonlama ozelligi var sasirtici. saglam. sesi yuksek. goz koruma modu var. daha ne olsun? ben bile alsam alirim valla o derece begendim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2018
    Tplink neffos cep telefonu

    Bu telefona Eskişehir de kılıf bulamadım, mümkün ise bir adet şeffaf bir adet siyah veya iki adet siyah kılif rica ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link Neffos X1 Lite 16 GB 5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link Neffos X1 Lite 16 GB 5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat