Nokia 6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 16 MP Cep Telefonu Gümüş Yorumları

Nokia 6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 16 MP Cep Telefonu Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(215 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 puan

    Telefon çok güzel, kolay kullanımlı, optik olarak da çok beğendim, hızlı kargo,iyi paketleme, bu fiyata daha iyisini bulamazsınız, herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre çok iyi

    Fiyat performans olarak çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata bu!

    iyi telefon, sağlam kasa, güçlü pil ama içi boş...telefona ait bir özellik olmaz mı arkadaş...google yoksa telefon bi hiç, boş yani...neyse artık paramız buna yetti, yapacak bişey yok...kullanıyoruz, kullanacağız mecbur...

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatina göre çok güzel

    Ürünü alalı 2 hafta oldu ve kısaca söylemem gerekirse fiyatına göre alınacak iyi telefonlardan biri. İYİ YANLARI: - telefonu elinize aldığınızda size sağlamlık konusunda güven veren ve kalitesini gösteren bir yapısı var .sağlamlık testlerini izleyin -telefonda gereksiz uygulamalar yok ama bütün uygulamaları google nin uygulamaları kullanımı kişiye göre değişir ve ben bir dezavantajını göremedim. -telefonun hızı ve performansı bence gayet tatmin edici işlemci 8 çekirdek ve ram 3. hiç donma/kasma yaşamadım - telefonda 2 adet anten gücü var ve diğer telefonların çekmediği yerde çok rahat çekim yapıyor. (benim en sevdiğim yani sinyal gücü oldu) -sar değeri çok düşük yani 2 anten olmasına rağmen radyasyondan etkilenme çok düşük. - DOLBY saran ses özelliği var arkadaşlar yani ses çok net ve kaliteli çıkıyor fakat bu ses kalitesini daha çok kendi orijinal melodi seslerinde belli ediyor. müzik dinlerken diğer telefonlardan farkını göremedim. ses yüksekliği gayet hoşuma gitti. - parmak izi okuyucusu şaşılacak düzeyde son derece hızlı - kameralarda resim kalitesi 16 mp diğerlerinden farkı yok fakat şunu söylemem gerekirse çekim hızı gayet iyi .sizi bekletmiyor ve bulanık çekmiyor bastığınız anda çekim yapıyor .fakat bir dezavantajı var kamera menüsü çok basit geldi bana özellikle video / foto geçişlerinde -hızlı şarj özelliği çok iyi 1 saate tam doluyor. KÖTÜ YANLARI: -Telefonda bariz çabuk ısınma derdi var fakat ne hikmetse ayni hızda çok çabuk soğuyor. sanki içinde fan var. ama uzun süre oyun oynayan arkadaşlar için bu ısınma derdi problem olacaktır diye düşünüyorum. - batarya beni pek tatmin etmedi fakat normal bir kullanım için sizi akşam eve kadar götürür. şunu söylemeliyim yarım saatte bir elinize alıp konuşma yapıyorsanız yada oyun oynayıp sosyal medyada geziniyorsanız en fazla 10 saat dayanıyor haberiniz olsun. - içinden çıkan kulaklık demode . nokia nın bundan 10 sene önceki kulaklığı. not: nokia servis ağı eskisi gibi her yerde var ve eskisi gibi iddialı geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çook hızlı teslimat .. çok teşekkürler, ürün zaten güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefon elinize ulaşınca bekletmeden gelen sistem güncellemelerini 8.1.0 sürümüne kadar yükseltinin, o zaman ısınma ve diyer hatalar düzeliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dokunmatik ekranda sıkıntılar çıktı

    Eşime almıştık. Yaklaşık 2 aydır kullanıyor. Bazen dokunmatik ekranda sorun çıkıyor. Bazı harfleri algılamama ya da tekrar tekrar yazma gibi durumlar oluyor. Bazen de başka sıkıntılar yaratıyor (aşırı ısınma). Görüntü olarak güzel ama bizde bu sorunlara yol açtı. yakında teknik servisin yoluna düşecek gibi :(

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli bir ürün

    Telefon gerek kullanım açısından gerekse sağlam yapısıyla çok iyi bir iş çıkarmış, en önemlisi sar değeri düşük, çoğu telefon kullanıcısı olarak sar değerini dikkate almıyoruz, nokia sar değerini düşük göstererek kullanıcılarının sağlığına da önem vermiş, hepsiburada ya nokia gibi kaliteli bir ürünü bizlere uygun fiyata alma fırsatı verdiği için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    beklediğim gibi çıkmadı

    samsung a,j,c serisi kullandıkdan sonra bu tel işinizi görmez. ısınmasından faha bahsetmiyorum. performansı size yetişemeyebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel cihaz

    Cihaz sipariş ettikten iki gün sonra geldi. Bir sıkıntısı yok. Şu anlık gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre gayet güzel

    Telefonu alınca hiç bekletmeden 8.1.0 sürümüne yükseltin o zaman donanımı güzel çalışıyor, tavsiye ederim güzel telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Isınma konusunu hesaba katmaz isek(işlemcinin yoğun kullanıldığı zamanlarda).Bu fiyata alınacak en iyi ve en sağlam telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    FİYAT PERFORMANS NOKİA DÖNMÜŞ.

    Çok sağlam bir hissiyatı var cihazın. malzemeden kaçınılmamış. ama snapdragon 430 yetersiz kalmış. 625 platformu olsaydı tadından yenmezdi. android one platformu içinde olması. ayrı güzel. 9.0 pie de alacak. gorilla glas 3 olması çizilmeleride engelliyor ve cam çok şık duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel tasarlanmış fiyatı da uygun tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    nokia ya yakışmamış

    ürünü başka bir yerden aldım fakat tam bir hüsranlık cihaz daha ayarları yaparken ısınmaya başladı birde yogun kullansam elde tutulmayacak sanırım.kullanmakta oldugum 3yıllık asus cihazım kadar cezbetmedi beni dosya yönetici bile yok cihazda ama googlenin gereksiz uygulamalarını atlamamışlar degiştirilen tema bile yok 2018 yılındayken başka düşük fiyatlı üretilen cihazlarda bile var tema özelligi yani şunu anladımki marka ve isme pek önem vermemek gerekiyormuş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hepsiburada.com alışveriş sitesine ve Sen Cep Mağazasına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ürünü sipariş ettikten 1 gün sonra elime ulaştı. Ürün fiyatına göre kalitesi ve hızıyla dikkat çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı, kaliteli

    Hızlı ulaştı elime, telefon güzel, aşırı yuklendığı zaman ısınma yapıyor. Yenı kullanıyoruz bakalım görcez

  • HepsiB. aracılığıyla
    sar

    cihaz güncellemeden sonra daha verimli olmaya başladı. özellik olarak tatmin olduğum bir cihaz. düzgün kullanıldığında sizi yolda bırakmayacak bir ürün. (bir çok uyguluma indirip silerseniz o ayrı) oyun performansı gayet iyi. ısınma ise her telde olan bir durum. en hoşuma giden yanı sar değerinin düşük olması. Bu yüzden bu teli tercih ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alin bence

    Telefonu 9 aydır kullanıyorum.Benim ihtiyaclarimi karşılıyor.Guzel bir telefon sadece aksesuar bulması zor hemde baya.nokia sürekli güncelleme veriyor bu çok iyi. *birde özelliklerde yazdığı gibi typ c değil micro USB yanlış yazılmış orası bilginize*...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 16 MP Cep Telefonu Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 16 MP Cep Telefonu Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat