Nokia 5 16 GB 5.2 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Nokia 5 16 GB 5.2 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(207 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Bu parayı verip alabileceğiniz çok daha iyi telefonlar var vatan computerden 1100 TL ye satış temsilcisine inanarak almıştım telefonu çok övmüştü fakat alakası yok 2 yıldır kullanıyorum dokunmatik kendi kendine başka yerlere temas ediyor zaten oyun oynuycaksaniz yanına bile yaklaşmayın pubg yi indirmek için her şeyi siliyorsunuz fakat yinede oyunu oynayamiyorsunuz telefon titreyip kendini kapatıyor kamerası ilk 6 aydan sonra bulaniklasiyor kutudan çıkan kulaklıkta zaten teli alisimin 2.haftasinda sesi kesilmişti şarj yeri sıkıntılı çok çabuk bozuluyor param olsa hemen Xiaomi nin telefonlarına yonelirim fakat teli telefonculara bile satamiyorum her telefoncu tutulmuyor parça niyetine alırız anca elimizde kalıyor diyor 1100 TL'ye aldığım telefonu şimdi sapasaglam ve kutusu ve faturası olup 2 aylık garantisi devam etmesine rağmen 250 TL'den daha fazla para veren telefoncu bulamadım başka telefonların ölüsü bile 400 TL ediyorken. Kısacası dediğim şu durki asla Nokia 5 almayın paraniz yoksa benim gibi 2-3 yıl katlanmak zorunda kalıyorsunuz

  • beş para etmez bir telefon yazılım sıfır dokunmatık sıfır batarya çok ısınma yapıyor sarj yuvası çok çabuk bozuluyor ve ayrıca üstündeki görsel yazılar nokia yazan 2 ci günde düştü servis garantiside berbat bu nedenlerden gönderdim 1 ay yaklaşık bekledim son gün arayıp telefonunuzda sıvı teması var deyip hemen para istiyorlar resmen yalan dokunmatiğin bataryanın yazılımın ne alakası var suda mı yüzdürüyoz bu telefonu insanlar ücret karşılığı mal alıyor birde üstüne garanti yok işin kolayı sıvı teması var de telefon parası kadar para iste nasıl olsa kabul etmez göderriz kurtuluruz çabasındalar artık nokia bitmiş arkadaşlar tavsiyem almambidahada kullanmam

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler hızlı teslimat


  • Beş Yıldız

    FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aldığım 2. Nokia

    Malzeme kalitesi ve duruşu gerçekten harika. 2 gb ram de olsa akıcı ve temiz bir deneyim sunuyor. Alalı daha 1 hafta olmadı ve Oreo güncellemesini yüklüyor şu an. Mavisini aldım ve memnun kaldım. Günlük kullanım için bir telefon arıyorsanız Nokia 5'i deneyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper telefon.

    3günde geldi bana.Görüntüsü olsun herşeyi güzel cihazın. Gereksiz telefonlara gereksiz paralar vermeyin.Alın bunu tavsiye ediyorum.


  • İncelerken

    elimden bırakamadım. o ne güzel kasa öyle. ıçerik malum stok android. genel işlevsel artı ve eksilerine değinemeyeceğim telefonu almamanın sebebi ;11gb hafızasının saf halde dolu olması. uygulama,android güncellemeleri ile eminimki 3gb alan ya kalır ya kalmaz hafızada...


  • urun kaliteli

    garanti belgesi cikmadi ancak fatura ile islem yapabiliriz herhalde. baska sikintisi yok bildiginiz nokia kalitesi.


  • ..................................

    .................................................

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Telefon fiyat performans olarak haddinden fazla iyi ama power tuşu çıngırak gibi oynuyor ve ses çıkartıyor kanser ediyor beni.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre umduğundan iyi. Parmaz izi kilidi dahi var.


  • Pro Nokia 5

    Ürünün hafızası az ama hafıza kartını dahili olarak biçimlendirdiginiz zaman istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ben almıştım başka bir yerden 30 tane uygulama yükledim bana mısın demiyor.


  • Güzel Ama Hafızası Az

    Ben kullanıyorum gayet güzel ama sıfırken hafızasının %75-%80'i dolu 16 GB falan değil yani ama yine de bayağı bir şey alıyor ben sevdim.Ama çok hafıza lazımsa size almayın yetmez.


  • Üç Yıldız

    Alacak kişilere yardımcı olayım ekranı biraz küçük ama yeterli, sesle videolar arasında biraz kopukluk var gibi hızı güzel sayılır 3gb ram var internet sayfalarında bekleme suresi kısa kamera.gece biraz karanlik.geldi bana gündüz deneyeceğim genel itibariyle iyi samsunglarda alıştığımız galeri yok bunu pek.sevmiyorum ilk acilista wifi ile güncelleme yaptim biraz uzun sürüyor parmak izi var ürün kalitesi guzel ve kibar fiyatı makul bence cok büyük beklentileri olmayan kisilere öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane geri dönmüş

    Kalite, performans ve prestij bi arada

  • HepsiB. aracılığıyla
    SORUNSUZ TESLİMAT

    Denildiği gibi 2 gün içinde sorunsuz şekilde geldi telefonda fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ISINMA PROBLEMİ

    TELEFON GÖRÜNTÜ OLARAK ÇOK ŞIK VE GÜZEL,AMA ÇOK ISINIYOR,ALACAK ARKADASLAR DİKKAT ETSİN(BELKİDE BENİM KULLANDIĞIM CİHAZ SIKINTIDIR)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli, ucuz, fiyatının hakkını veriyor

    Ürün 3 gün içinde ulaştı. Paketleme biraz daha iyi olabilirdi. Telefonu elinize aldığınız anda gerçekten kaliteli bir ürün olduğu hissini hemen veriyor. Alüminyum gövdesi, 2.5D ekranı ve genel olarak sade tasarımı birbirleriyle oldukça bütünleşmiş ve estetik açıdan güzel bir sonuç ortaya çıkarmış. Genel izlenimim bu şekilde. Artıları: * Tam bir fiyat-performans ürünü. Gerek malzeme kalitesi, gerek donanımsal özellikler bu fiyatı fazlasıyla karşılıyor. * Pil performansı gayet iyi. %100 dolu batarya ile 1 hatta 1.5 günü rahatlıkla çıkarıyor. Güç moduna alarak, daha tasarruflu şekilde kullanırsanız 2 günü bile zorlayabilir. Ek olarak hızlı şarj özelliği de mevcut. * Ekran kalitesi iyi. Çoğu açıdan bakıldığında renkleri dağıtmayan ve güneş ışığı altında rahatlıkla kullanılabilir seviyede bir ekran kalitesi var. * Saf Android arayüzünü kullandığından sistem güncellemeleri sık sık yenileniyor. Şu an Oreo 8.1 sürümüne güncellenmiş durumda. * Telefon performansı da yine oldukça iyi. Şu ana kadar kayda değer bir takılma, donma ya da ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Uygulamalar arası geçiş, arayüz performansı, oyun performansı vb. konularda fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim. Eksileri: * Kamerası biraz daha kaliteli olabilirdi. Yine de çok kötü sayılmaz tabi ki. Fakat aradığınız telefonun kamerası sizin için en öncelikli özellikse, bu noktada sizi pek tatmin etmeyebilir. * (Nokia'nın kaderi olsa gerek) Cihaza uygun aksesuar bulmak çok zor. Gittiğim çoğu mağazada Nokia'nın böyle bir telefonu olduğundan dahi haberdar olmayan insanlara rastladım. Kaldı ki aksesuar bulabileyim. Genel olarak fiyatının hakkını veren, genele hitap eden, gayet kaliteli ve alınabilir bir telefon. Nokia yönündeki asılsız eleştirilere kulak asmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Performansı çok iyi bir telefon, orta düzey kullanım için harika


  • Maalesef

    16 gb hafızalı, ekranı bile full hd olmayan bu telefona kim bu parayı verirki. Xiaomi mi a2 almak en mantıklısı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 5 16 GB 5.2 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 5 16 GB 5.2 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat