Nokia 8 64 GB 5.3 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

Nokia 8 64 GB 5.3 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(330 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    alınmaz

    ısınma şarjı idare eder ama çokda iyi değil ekrana göre hata vermesi oyunlarda ısınmasa güzel kamera çöp iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon çok güzel. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    nokia 8

    ürünün geç kargolanması dışında bir problem yaşamadım. Cihaz oldukça şık ve kaliteli. Gereksiz uygulamalarla hafızayı doldurmamışlar, ne isterseniz kendiniz yükleyebilirsiniz. Şarjı, dokunmatiği vs. gayet iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    fazla para vermeye gerek yok her anlamda sizi memnun edecek bir telefon herkesin kullandığı nı kullanmak zorunda değilsiniz hepsi burada ya ve araskargoya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia 8

    Satıcı firmaya teşekkürler cuma sipariş verdim.cumartesi aldım.Paketleme çok güzel yapılmış TLF orijinal kutusunda açılmamış bir şekilde teslim aldım.Nokia 8 emsallerne göre fiyatı uygun,özellikleri gayet iyi, hızı çok iyi,ara yüzü biraz daha iyi olabilirdi sağlam tlf tavsiye ederim.Kılıf kullanacaksınız renk seçiminde boşuna fazla para ödemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    4 aydır kullanıyorum gözlemim 10 numara

    Ekran, Performans, Batarya ne aklınıza gelirse on numara telefon. Daha doğrusu bu paraya on numara telefon. Belki ıphone x'le kıyaslayamazsınız ama araba parası verip telefon almak istemiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. PUBG en yüksek görüntü ayarında oynuyorum bir kerede takılsana bir kerede ekranda görüntü bozulsaya tık yok. Kamerada çok güzel arka fonu buğulaştırma falan on numara çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Telefonu beğendim. Ayrıca hepsiburada fiyatı uygun. Kamerası iyi. Telefon hızlı. Ben de ısınma yok. Aşırı kullanmıyorum. Şarjı 2 gün rahat gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    2017 son dönemlerinde çıkmış en iyi telefonlarından biri Nokia 8. Markaya karşı önyagiyla yaklaşmayın. Şuan piyasada en uygun telefon fiyat performans açısından budur. Sizi her yönüyle memnun eder. 1 haftadır kullanıyorum. Çok iyi bee.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel cihaz. hızlı. ısınma sorunu yok.oyunlar akıcı. zaten fiyatına göre rakipsiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia Geri Döndü

    Benim için önemli olan ısınma sorunu olmaması ve şarjının uzun gitmesiydi gerçekten beklediğim gibi cikti. İşlemcisi kamerası gerçekten yeterli. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Telefon

    Bu fiyata kaçmaz tasarımı güzel maviyi tavsiye ederim.telefonda ekstra bişey yok saf adroid ve sürekli güncellenecek bu fırsat kaçmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata rakipsiz.

    1 haftadir kullanmaktayim,beklentimin çok üzerinde şarj kamera ve stabiliteye sahip. Saf android arayuz,carl zeiss optik ve snapdragon 835 mükemmel performans veriyor. Bu fiyat segmentinde kesinlikle tek tavsiye edebileceğim cihaz budur arkadaşlar. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia 8 Alinmali mi?

    Hayır! öncelikle telefonun performansi kamerası sadeliği malzeme kalitesi fiyatının çok çok çok yukarısında. bu fiyata alınacak en iyi telefon. sorun bu değil işte. bu lanet telefona uygun kaliteli ekran koruyucu YOOOKKK!!! Esnek Nano koruyucu aldım Nokia 8 diye. ekrana küçük geldi. sert cam koruyucu aldım o da 1 günde çatladi. eeee seçenekte yok başka.!! koruyucusuz kullandım yemin ediyorum 1 günde savaştan cikmisaa döndü. hani gorilla glass!! pısssss!! karar sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Yaklaşık 1aylık kullanımımda ne bir kasma ne donma ne ısınma hiç birşeye rastlamadım fps oyun oynuyorum 1saat felan ısınma olmuyor şarjı 1.5 2 gun arası gidiyor oyun oynayıp video izlememe ragmen tek eksisi gece kamera çekim kalitesi çok iyi değil gündüz gayet iyi ön kamerası cok iyi yakında bu sorunu tekrar bi güncelleme ile çözecekler saf android var nokia anroid 9.0vericek o güncelleme ile beraber kamera iyileşecek yüz tanıma özelliği gelicek fiyat performans ürünü tavsiye ederim ilerdede bi sorun çıkarmaz umarım bu benim 1aylik görüşüm

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beşken e Teşekkürler...

    Tasarımı çok premium . Herkesin ilgilsini çekiyor .Bittibitiyor satıcısından aldım fakat ürün bandrol açılmıştı iade ettim sonra Beşken Elektronikten aldım sıfır bandrollu geldi . Teşekkürler Beşkeni.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    SUPER

  • HepsiB. aracılığıyla
    nokia 8

    bende aldım cihaz güzel ama bazı eksileri var .mesala TV ye ekran yansıtma var ama kullanamıyorsun . bide biraz ısınıyor guncellemesiyle belki düzeltebilir ler

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi başarılı telefon

    Fiyatına göre çok iyi performans. Geçen senenin en üst işlemcisine sahip. Batarya 1 günü çıkarıyor ama daha güçlü olması çok daha iyi olurdu. Gece çekimleri ve karanlıkta fazla Gren oluşuyor. Kısacası tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia kalitesi

    Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım. Gerek malzeme kalitesi,gerek performansı harika. Ön ve arka kamera gündüz çok güzel.Gece içinse tatmin edici düzeyde. Ben çok memnunum herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 8 64 GB 5.3 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 8 64 GB 5.3 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat