Nokia 7 Plus 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Nokia 7 Plus 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli donanım, ve android one.

    Çok kaliteli bir telefon, android one olması asıl tercih nedenimdi. Hızlı teslim edildi. Sar değerinden bahsedilmiş, gereksiz korkutmaya gerek yok, SAR değerleri ABD ve EU güvenli limitleri içerisinde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Tek Kelimeyle Mükemmel

    Keşke 5 yıldızdan fazlasını verebilsem telefon gerçekten çok iyi malzeme kalitesi eldeki hissiyatı harika tasarıma diyecek sözüm yok zaten internetten aylarca araştırdım beğendim karar verdim ve kullanmaya başlayınca elime alınca bunun verdiğim en doğru karar olduğunu anladım çektiği fotoğraflar gerçekten çok kaliteli arayüz performansından şüphe duymaya bile gerek yok s660 işlemci hem güç tüketimi çok verimli olan hem de performansı oldukça yüksek olan bi işlemci ve ısınma problemi de olmuyor yalnızca şarja takılıyken telefonun tüm gövdesinde bi ısı artışı mevcut ki hızlı şarjdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve şarj sırasında kullanmamayı tavsiye ederim zaten oldukça hızlı şarj oluyo 30 dakikada %52 yi gördüm bu çok iyi bi değer kameraya geri dönecek olursak eline öylece alıp anlık fotoğraf çektiğinde dahi oldukça iyi sonuçlar veriyor ancak eğer biraz kameradan anlayan biriyseniz Pro Mod kullanarak ince ayarlarla gerçekten mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz özellikle gece çekimi seviyorsanız küçük bi tripot yardımıyla geceleri 4 saniyeye kadar uzayan perde hızı değeriyle düşük İSO lar kullanarak pürüzsüz ve aydınlık fotoğraflar çekebiliyosunuz her zamanki gibi Nokia kalitesini konuşturmuş ve Zeiss iş birliği geçmişten bu güne kadar olan başarısını tekrar tekrar kanıtlamış ayrıca fiyatı da gayet makul daha uygun olabilir miydi elbette ancak fotoğraflarına bakıp teknik özelliklerine bakıp ardından bu fiyatı görmek kara vermeyi zorlaştırıyo fakat gerçek bi malzeme, kamera kalitesini barındırıyor piyasadaki kendi seviyesi telefonlardan çok önde parasını fazlasıyla hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2019
    Nokia 7+

    Çok iyi ve kaliteli bir cihaz. Zaten Android One'ı gerçek anlamda kullandıran ikinci cihaz diğeri Motorola maalesef ülkemizde yok. Google pixeli saymıyorum zaten. Ama donanıma göre fiyatı gerçekten çok yüksek. Yine de bu kaliteye verilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    fiyat performans ürünü

    ürünü 5 gündür kullanıyorum.açar açmaz android 9 güncellemesi geliyor.kamera çok güzel arkadaşım s9 plus kullanıyor ona yakın kalite var.ses çıkışı mükemmel sesli ortamda bile sesi ben burdayım diyor.dış görünüşü 10 numara kalite hissini fazlasıyla veriyor.sarjı olay sabah ettiğim şarj sürekli oyun oynama ve video izlememe rağmen 24 saati çıkarıyor.fiyat performans olarak 10 üzerinden 9 alır.1 ide radyo yok ondan kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    tavsiye edilir

    ürün sağlamlık, hız ve kalite bakımından şahane. beni şaşırtan tek yönü içinde yerleşik radyo ve galeri uygulaması olmaması. hafıza yeterliliği öngörülerek böyle bir eksikliği görmezden gelebilirim. teşekkürler nokıa, teşekkürler hepsiburada.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.03.2019
    kaliteli

    tasarım güzel. işlemcisine göre fiyat yüksek . fiyatın düşmesi beklenmeli

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2019
    Efsana geri dönmüş, keşke biraz daha duyurabilseler.

    Ürünün algılsal kalitesi gerçekten inanılmaz. Malzeme çok kaliteli. 6 inc olmasına rağmen gayet kullanışlı bir cihaz olmuş. Kendim Nokia 8 kullanıyorum eşime bu cihazı aldım. Aldıktan 1 hafta sonra Android Pie aldı cihaz. Android One sayesinde çok akıcı hızlı bir işletim sistemi var. Kesinlikle android orta seviye bir cihaz alacaksanız tartışmasız tavsiye ederim. Giriş seviye alacaksanızda Nokia'nın alt seviye cihazlarını yine tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    Hayal kırıklığı

    İki gün önce mağazada inceledim. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Nokia nasıl böyle bir cihaz yapar anlamıyorum. Eline alınca telefonun tene değen her yeri rahatsız ediyor. Ele verdiği his çok kötü. Asla premium hissi vermediği gibi kalite hissi de vermiyor. Parlak bakır çerçeve ile mat kasa çok uyumsuz ve kalitesiz görünüyor. Sanki on sene öncesinin telefonu gibi. Nokia 5 bile donanım olarak düşük bir telefon olsa da kasa olarak bundan on kat daha iyi. Nokia 8 de aynı şekilde eline aldınmı bırakasın gelmiyor çok iyi bir his veriyor. Bu ne abi? Telefon değil sanki elimde üçlü piriz tutuyorum. Çıktığından beri bu telefon ilgimi çekiyordu merak ediyordum. Benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Malzeme kötü, tasarım kötü, verdiği his kötü, ağırlık kötü, kullanım kolaylığı kötü, kamera kötü. Yazık yani biz ne bekliyoruz Nokia ne çıkarıyor. Nokia 5 kasasına Nokia 8 donanımını yerleştir al sana kral telefon. Ben plastik kasa telefon karşıtı değilim. Son iki telefonum Lumia 820 ve Lumia 950. İkisi de plastik kasa. İkisini de severek kullandım ve hala Lumia 950 kullanıyorum ama yeni telefon alma aşamasındayım. Ama inceledikten sonra gördüm ki 7 Plus asla benim alternatifim olamaz. Televizyon kumandaları bile elde dehe pürüzsüz daha yumuşak bir his veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    nokia kalitesi

    telefon güzel telefona sözümüz yok! 6 ay önce hepsiburada'dan aldığım nokia 8'i kullanıyorum, nokia 7 plus'ı da babama alacağım fiyatının düşmesini bekliyorum ilgililere duyurulur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    Neredeyse harika

    Orta üst sınıf değil de üst sınıf telefon olsa, Snapdragon 835 kullansa ve suya-toza dayanıklı olsa mükemmel bir cihaz olurdu. Cihaz çok şık ve kamerası çok başarılı, Nokia 8'den daha iyi. Fiyatının biraz daha düşmesi lazım.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.12.2018
    yılın telefonu

    Gerçek anlamda Nokia kalitesini yaşayacağınız bir telefon. 6 aydır kullanıyorum. Tasarımı ve malzeme kalitesi mükemmel. Hiç kasmadan rahat kullanıyorum ama en çok kamerasını beğeniyorum. Bu sene yılın en iyi orta segment telefonu seçilmesi boşuna değil. Keşke fiyatı daha uygun olsa

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2018
    Super

    Maşallah güzel telefon. Hem çok hızlı hem sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    İki Yıldız

    Nokia eski günlerinde ki satış başarısını göstermesi için kaliteli Çin malı telefonlardan ucuz satması gerek.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.10.2018
    İyi

    Ürün çok iyi fiyatı pahalı ama verdiğim paraya değdi cidden

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2018
    Cihaz güzel..!

    Cihaz güzel ama AŞIRI PAHALI..!

  • Media Markt aracılığıyla, 30.09.2018
    nokai 8 plas

    yelefonnun fiyatı cok yüksek mutlaka düşmesi lazım telefonu herkese sunarım herkesin almasını isterim

  • Media Markt aracılığıyla, 03.08.2018
    Fiyat

    Ürün güzel ama fiyat çok yüksek biraz geri gelmesi gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2018
    bu fiyat çok fazla

    Bu fiyata sd 660 işlemcili telefon olmaz. Pahalı değil çok pahalı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Fiyatın daha uygun olması lazım.

    Bu fiyat resmi distribütör fiyatı değil. Nokia Türkiye'nin açıklamasına göre şuanda satış yapan yerler resmi fiyat üzerinden satış yapmıyor. Gerçek fiyat daha düşük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Sar Değeri ve Fiyat

    0.361 W/kg (Baş) 1,776 W/kg (Vücut) Sar değeri vücut için çok çok yüksek. Ayrıca fiyatı kesinlikle bu kadar etmez, Nokia 8 tercih edilebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 7 Plus 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 7 Plus 64 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat