Ricoh SP212W Lazer Yazıcı Yorumları

Ricoh SP212W Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Üç Yıldız

    Genel olarak sorun yok ancak ilk çalıştırma tamamen kişisel becerinize kalmıs içinden en küçük bir kuruluma dair yazı çıkmıyor demonte gelen parçaların yerini hayal gücüyle bulmanız gerekicek dikkat edilmesi gereken bir diğer durum kağıt tepsisi kutudan çıkısta a4 e göre değil onuda hayal gücünüzle ayarlıcaksınız.ricoh Türkiye pazarına bence gecerken uğramış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    Kablosuz ve mobil baskı özelliğiyle güzel bir yazıcı

    Yazıcının Mobil baskı özelliğinin olması tercih sebebimdi. Ancak maalesef AirPrint desteği yok. Mobil baskı özelliğini kullanabilmek için uygulama mağazalarından (Android/IOS) Ricoh Print&Scan uygulamasını indirmeniz ve uygulamanın yazıcıyı görmesini sağlamanız gerekiyor. Mobil baskı özelliğini kullanırken çıktı alma süresi biraz uzuyor ama çıktı kalitesinde problem yok. Kısacası ister mobil baskı ister kablosuz ağ ister USB bağlantılarıyla çıktı kalitesi çok iyi. Evde kablosuz internetiniz varsa sadece yazıcının fişini takmanız yeterli. Bilgisayara bağlama derdi yok. Wi-Fi özelliğiyle hiçbir kalite kaybı yaşamadan çıktı alabiliyorsunuz. Benim yazıcının içinden dolum yapılabilen muadil toner çıktığı için hepsiburada.com'dan 10-20?'ye alabileceğiniz toner tozuyla baskı maliyetini çok daha ucuza getirebilirsiniz. Çift taraflı yazdırma özelliği manuel olduğu için kağıdı ters çevirip çekmeceye özensiz koyarsanız kağıdı buruşturuyor ancak kağıdın sadece çekmecenin ön tarafına denk gelen kısmını hafif kıvırırsanız herhangi bir problem yaşamazsanız. Kağıdı komple rulo haline getirmenize gerek yok. Ürün Made in China.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2016
    Ricoh 10 numara

    İş yerimde 2 Xerox, 1 hp, 1 canon, ve şimdi 1 de Ricoh printerım var. Kolay toner dolumu ile diğerlerinden bir adım önde ancak yüksek toner veya muadil toner fiyatları sebebiyle o 1 adımlık farkı koruyamıyor. Ürün baskı kalitesi ve wifi özelliği ile fiyat performans açısından kullanışlı. Alacaklara tavsiye ederim dediğim gibi toner değişim zamanı biraz tuzlu olacağı unutulmamalı.

  • NI1 aracılığıyla, 16.10.2016
    Kalite

    Ürünü daha yeni kullanıyorum ama gayet güzel ev için ideal kabloauz bağlantı yer sorununu ortadan kaldurıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Az kalsın iade ediyordum.

    Evde kablosuz kullanmak için almıştım. Kablosuz kullanmak için switch veya adsl modem gibi bir cihaza bağlanması gerekiyormuş. Bende bu cihazdan yok, interneti cebden kullanıyorum. Teknik desteği arayarak cep telefonundan paylaşımı açarak yapabileceğimi söylediler. Yönlendirmeleriyle yaptım. Laptoptan kablosuz yazdırabiliyorum. Cep telefonumada yazdırma programı indirdim. Ceptende yazdırabiliyorum. Araştırmalarıma göre toner dolumunu evde yapılabildiğini düşünüyorum. 3-4 gündür kullanıyorum. Yazdırdığı sayfa sayısını takip ediyor. Sanırım dolumda toner bitiyor mesajı vereceğini düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2016
    RİCOH 5 KURUŞ ETMEZ ÜRÜN!

    HAYIR HİÇ BEĞENMEDİM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Fiyat Performans

    Ürünü hepsiburada tedariği ile aldım 4 günde elime geçti. Fiyatına göre kalitesi çok iyi. Toner dolumunu kendiniz yapabiliyor olmanız avantajlı. Ayrıca kagıt haznesinin çekmece olması ofiste güzel bir görünüyor. İçinden çıkan cd anlamsız hatalı. web sitesinden indirdiğim driverları kurdum. Wifi bağlantısı biraz başta sıkıntı yaratsada şuan bi sorun yok. Kısacası bu fiyata başka yazıcı aramayın alın.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2016
    Kahrolsun inkjet Yaşasın Lazer

    WiFi özelliği için diğer modellerden 5 kuruş fazla vermeye deger

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ricoh SP212W Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ricoh SP212W Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat