Nokia 8110 4 GB 2.4 İnç 2 MP Cep Telefonu Yorumları

Nokia 8110 4 GB 2.4 İnç 2 MP Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bekleneni veremeyen telefon

    Akıllı telefon kullanmıyorum. Tablet ile işlerimi hallediyorum, onun için bu tür telefonları tercih ediyorum. Görüntü ve tasarım olarak çok iyi diyebilirim ama kullanışlılık çok sıkıntılı. Bu telefondan önce yaklaşık 5 yıl Nokia 515 kullandım. Hem illetim sistemi hem menü hem de özellik olarak bundan çok iyi idi. İşletim sistemi çok yavaş, menü tasarımı çok kötü. Özellikler çok az. İnternet'te gezinmek ve sosyal medya kullanmak sınıfı telefonlara göre çok iyi ama, örneğin, telefonla konuşurken mesajlara ya da başka numaralara bakamıyorsunuz. Mesajlaşırken hazır Emoji ifadeleri yok:) Bunlar ilk akla gelenler....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oldukça Şık ve pahalı

    Fiyat olarak çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün çok hızlı elime ulaştı tşk ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2021
    istediğim gibi çıkmadı

    Yok artık bune ya bilmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2021
    ürün replika sakın almayın.

    ürün kutusu dandik kutudan replika olduğunu anlıyosunuz zaten. telefon malzeme kalitesi berbat🤮 kutudan şarj aleti TOOLS yazılı çıkıyor çocukların oyuncak şarjı gibi. replika çakma oldugunu hemen anlıyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2020
    gerçeğinin benzeri

    nokia  olarak sadece adı var baska hiçbir parcası gerçek değil sarj kablosu adaptörü bile i phone çakması yazılım berbat kutu kapalı geliyor ama cihaz kapagı zorlanmış  innılmaz kalitesiz bir ürün nokia da gerçeğini görün anlarsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Dedemin eski telefonu aslında ben dedeme almıştım o akıllı telefonları tam anlamıyla asla anlıyamıyordu. Ben de gittim ona kolay anlıyabileceği bir telefon aldım kendisi memnun ona akıllı telefon verince one cak cık cak cık genç miyim ben diyordu. Bana böyle telefon alın dediği için bunu aldım ve çok mutlu kendisi köydeki komşularını falan arıyo corona döneminde evine dönemedi bizde kalıyor oda özlüyor oraları telefonu alır almaz direk gidip köydeki komşularını aradı ve gayet memnun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    İyi telefon

    Olumlu yönleri: Bu telefonu anneannem için aldım yaşlı olduğundan eski telefonlara alışık yeni dokunmatik akıllı telefonları kullanamıyor. Nokia benim de önceden kullandığım kaliteli bir marka olduğu için ona da bu telefonu aldım. Hemen alıştı kullanımı kolay bir cihaz. Zaten sadece temel kullanımlar için tercih ettik sadece arama yapıp aramalara cevap veriyor. Beklentilerimizi kaşıladı anneannemin işini fazlasıya görüyor. Ayrıca sağlam bir telefon kolay kolay kırılma bozulma gibi bir problem de olacağını zannetmiyorum. Şarjı biraz yavaş doluyor ama uzun süre gidiyor. bizim gibi temel kullanımlar için almak isteyen varsa bu telefonu tercih edebilir kaliteli ve kulanımı da kolay.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2020
    Nokia 5310 c2-00

    Üründeki eski ağır telefon yapısı yok. Büyük bir ihtimalle telefon içerisinde tek bir anakart var ve çok hafif. Tuşların ışıklı olmasını beklerdim, malesef yok ve tuşlar basıldığında sert bir yere basılır gibi tıkırtılı. Dış ahize ve iç konuşma sesi yaşlıların fazlası ile duyacağı yükseklikte. Ben de bu yüzden aldım zaten anneme....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Annem için bir telefon alacaktık fakat annem yaş itibariyle yeni akıllı telefonları kullanamıyordu. Bende bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Nokia 8110 marka bu telefonu buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda annem kullanıyor. Gerçekten çok memnun kullanımından herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Akıllı telefonları bırakıp iletişim ihtiyaçlarımı karşılamak için bu tip eski telefonlara geçmeye karar verdim. Ama bu modelin menü tasarımından, işletim sistemi çok yavaş. Kullanımından pek memnun kalmadım. Tavs,ye edebileceğim bir model değil.

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2019
    Kalitesiz bir telefon

    Ürün kalitesini pek begenmedim nostalji özlemi ile almıstım mecburiyetten kullanılıcak tavsiye etmiyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.02.2019
    Retro ama iyi performanslı telefon. Akıllı telefon detoksu için ideal

    Üründen memnun kaldım. Bu ürünü gözümle görüp elime almak istedim ama mağazalarınızda bulamadım. Risk alarak internet sitenizden sipariş verdim. Ürün sitenizde detaylı bir şekilde tanıtılmış. Anlatıldığından farklı bir ürünle karşılaşmadım. Siparişten 2 gün sonra geldi. Hızınız ve ciddiyetiniz için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    Güzel ama kullanımı tam bjr eziyet

    Güzel ve dikkat çekici bir telefon. Tuşlarını kullanmak biraz zor. Kisayol denilen bir yer var ve sadece sabit butonlar var onun dışında herseyi menuden bulup halletmek gerekiyor. İşletim sistemi cok yavas ve kullanışsız. Ama alo alo icin ideal. Mesaj yazmak ise tam bir eziyet. Ona gore alin derim. İnternet paylasimi icin ideal hizi iyi ama şarjı hızlı bitiriyor. Ben diger bir cihazla baglanarak 16 mb s baglanti hizina eristim. Benim alma nedenimi karşıladı ihtiyacim oldugunda tablet veya akilli telefon ile baglanarak nete girebiliyorum. Bu arada WhatsApp destegi hala gelmedi internette var deniliyor ama suanda guncellene gelmedi bekliyiruzz.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.01.2019
    Güzel Telefon

    Akıllı telefonlardaki hızı ve verimliliği beklemeyin. tamam youtube, e-mail, twiter var ama gerek ekran gerek işletim sistemi kullanımı çok kullanışlı değil. ama 4g üzerinden WİFİ baya tatminkar. sadece telefon olarak kullanacaklar için T9 klavye yok yada ben bulanmadım. manuel el ile tık tık tuşla yazıyorsunuz. çok yavaş şarj oluyor ve uzun süre kullanmadığım için ne kadar gideceğini bilmiyorum. bu arada telefonun duruşu güzel ama pahalı hissettirmiyor. malzemesi kaliteli gibi ama çabuk çiziliyor. bakalım hayırlısı :P

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2018
    Karar sizin...

    Öncelikle bu telefonu 2. telefon olarak kullanacak, çok fazla beklentisi olmayıp sadece konuşma yapacak ve nostaljiyi yaşamak isteyenlere öneriyorum. Telefonun ergonomisi, ele oturuşu, kızak kapak hareketleri çok güzel ancak işletim sistemi hızı çok kötü, yılan oyunu bile eski 8110 'da daha iyidir diyebilirim. Cevapsız arama olduğunda ana ekranda gözükmüyor ve sizi uyarmıyor. Zil sesleri oldukça net ve yüksek. Batarya kullanım süresi çok iyi. Fiyatı bu telefon için gerçekten pahalı. Whatsapp çok büyük bir eksiklik (gelecek dediler bekliyoruz).

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    İki Yıldız

    ARKADAŞLAR TELEFONU YAKLAŞIK 3 AYDIR KULLANIYORUM. TEMMUZDA BELÇİKA'DAN GETİRTMİŞTİM. TELEFON GÖRÜNTÜ OLARAK, ELE OTURMASI FİLAN GÜZEL. AMMA VELAKİN KULLANMASI KÖTÜ ARKADAŞLAR ÇOK KASIYOR YAVAŞ. KISAYOL MENÜSÜ YAPMIŞLAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE MÜDAHALE YAPAMIYORSUN, REHBERİ AÇARKEN SANIRSIN Kİ İNTERNETE BAĞLANIYORUM. YANİ KULLANIMI BASİT VE PRATİK OLMAYAN BİR TELEFON. DAHA SAMSUNG 5610K KULLANAN BİRİ OLARAK 5610K NIN YANINA BİLE YAKLAŞAMAZ BU TELEFON. DAHA YAZMADIĞIM ÇOK EKSİ DURUMLAR DA VAR. BENCE HELEDE Kİ BU PARAYA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2018
    Şarj problemi

    İlk geldiğinde Şarjı %95 e gelene kadar 2 gün geçti dahada yukarı çıkmadı anlamadım ama yinede can sıkıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2018
    Çok pahalı

    Bu fiyata değmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    ilk telefonumdu

    karizması bir başka. Şarzı iyi olsa yeterli oyun falan istmez uygulama bike olmasa olur sadece konuşmak içşn bile şu cşhaz alınır..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 8110 4 GB 2.4 İnç 2 MP Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 8110 4 GB 2.4 İnç 2 MP Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat